- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #39.681
çok saol canım Allah razı olsun.çok yogunsun sende 2 çocuklada zor oluyodur kızım olduktan sonra çok misafir agırlamıştım bende bide döktürürdüm çeşit çeşit oglum olunca heralde pek ugraşamam zaten kızım o kadar ilgi istiyorki bazen çokmu erken düşündüm ikinciyi diye düşünüyorum kızıma üzülüyorum ya ilgilenemezsem diye
canım çok sıkkın gene
kardeşim kasımda evlendi şimdi öğrendim karısı hamileymiş. ya çok kötü oldum sevinemedim. hala ağlıyorum.
tamda bugün adetin 2.günü yapılan progesteron testi yaptırdım korunmayı bırakmıştım yumurtlama oluyomu diye merak ettim. yumurtlama olmamış bu ay.
ben hamile bile kalamıyorum kalsam doğuramıyorum. sürekli etrafımda hamileler var. ya insanın çok canı yanıyor. buraya girip sizide sıkıyorum hep ama çok kötüyüm bir siz anlıyorsunuz beni eşimde çok üzülüyo bunalıma gircek
Yanlışlık oldu
canım çok sıkkın gene
kardeşim kasımda evlendi şimdi öğrendim karısı hamileymiş. ya çok kötü oldum sevinemedim. hala ağlıyorum.
tamda bugün adetin 2.günü yapılan progesteron testi yaptırdım korunmayı bırakmıştım yumurtlama oluyomu diye merak ettim. yumurtlama olmamış bu ay.
ben hamile bile kalamıyorum kalsam doğuramıyorum. sürekli etrafımda hamileler var. ya insanın çok canı yanıyor. buraya girip sizide sıkıyorum hep ama çok kötüyüm bir siz anlıyorsunuz beni eşimde çok üzülüyo bunalıma gircek diye
Benimde her hamileliğimde bize cok yakın biri hamileydi cnm . Ben bebegimi kaybettim 10 gun sonra arkadasım doğurdu lohusa olarak onu ziyarete gittim . Bebeğini sevdim . Kimsenin haberi yok tabi. Alllah sabır versin cnm ben de tup bebek hamile kalıyorum merkezdekiler sevinir ben hiç sonu önemli saglikli olması önemli sabrımızın sonunda Allah bize merhamet edicek insallah en güzelin zamanını bekliyor insallah
Kontrolun insallah iyi gecmistir bende anliyamadim
Dr la sikayetlerini konustunmu onerisi ne oldu
Progestan konusunda ne dedi aorucaktin
Vajinalmi kullanicaksin
Enyy sana hastanede bi olayi anlatiyim ..
Hastanedeyken her gun kayinbabam arardi,her aradiginda da nasilsin bi yerin agiriyormu diyordu bende serum takili uzanmisim kalkmiyorum diyordum..
Her aradiginda ayni soru bendende ayni cevap ..
Bi gun yine aradi ayni soruyu soruyor bende yatiyorum iste dedim oda biliyorum yattigini agriyan bi yerin varmi dedi bende icimden seyimin ici agiriyor dedim simdi adama bunumu diyim yani hic dusunce yok adamda ...
Bende yatiyorum iste yatan kisinin neresi agirirsa benimde oram agiriyor dedim alla alla ya :)))
canım çok sıkkın gene
ben hamile bile kalamıyorum kalsam doğuramıyorum. sürekli etrafımda hamileler var. ya insanın çok canı yanıyor. buraya girip sizide sıkıyorum hep ama çok kötüyüm bir siz anlıyorsunuz beni eşimde çok üzülüyo bunalıma gircek diye üzülüyorum.
Selam arkadaşlar,
Bugün kontrolüm vardı..İşyerinden erken çıkıp, kreşten oğlumu da aldım götürdüm doktora.. pek ilgilenmedi bebekle gerçi..
Bebek 1150 gr olmuş. Ve aşağı dönmüş. Günde 3 kez nidilat başlatıyor. Ve haftaya Cuma sabah 2 doz akşam 2 doz celestone ciğer geliştirici iğne bir de bir sonra ki Cuma sabah 2 akşam 2 doz olmak üzere toplam 8 doz yazdı.
Prolutona haftada 1 devam.
2 Hafta sonra göreceğim seni dedi.. tabii ki çalışmaya devam..
BAŞINIZ SAĞ OLSUN HASTALARINIZA DA aLLAH ŞİFA VERSİN CANIM...
Ben de yan komşuda cuma duası varmış ona gittim ...
yarın akşam evlenme tebriğine gideceğiz ertesi gün misafir var yemeğe...
uykusuz her gece yorgun ölesiyeeeeeeeeee... ıhlamur içiyom belki sızarım sonra.Ben bugün öyle bi gün geçirdimki hala geçtimi acaba herşey diye düşünüyom akşam yemeginde arkadaşlar vardı yemegi yedik biz arkadaşla masa başı muhabbeti ediyoz eşim ellerini yıkadı geldi sana bişi dicem ama nolur üzelme dedi.bi yutkunmuşum önceki hamileleiğimde böyle dediğinde annem kalp krizi geçirmişti dedim yine bişi oldu.keşke bişi olsaymış biçok şey olmuş.amcam vefat etmiş dayım 5 gün önce kalp krizi geçirmişti taburcu olmuştu bu sabah tekrar gecirmiş yogun bakımdaymış ablam 15 gün önce ayagındaki kemik büyümesinden ameliyat olmuştu bugün alçılar açılmış ayagında morarmalar başlamış ya dedim durrrr tüm yemegi dizdin bogazımaa zor bi gündü anlayacagınız sanki hepsi bugünü bulmuş Allahım amcama rahmet diğerlerinede acil şifa veriri inş.bi gün telefon etmedim kimseye sanki deprem olmuş gibi
Selam arkadaşlar,
Bugün kontrolüm vardı..İşyerinden erken çıkıp, kreşten oğlumu da aldım götürdüm doktora.. pek ilgilenmedi bebekle gerçi..
Bebek 1150 gr olmuş. Ve aşağı dönmüş. Günde 3 kez nidilat başlatıyor. Ve haftaya Cuma sabah 2 doz akşam 2 doz celestone ciğer geliştirici iğne bir de bir sonra ki Cuma sabah 2 akşam 2 doz olmak üzere toplam 8 doz yazdı.
Prolutona haftada 1 devam.
2 Hafta sonra göreceğim seni dedi.. tabii ki çalışmaya devam..
canım çok sıkkın gene
ben hamile bile kalamıyorum kalsam doğuramıyorum. sürekli etrafımda hamileler var. ya insanın çok canı yanıyor. buraya girip sizide sıkıyorum hep ama çok kötüyüm bir siz anlıyorsunuz beni eşimde çok üzülüyo bunalıma gircek diye üzülüyorum.
gurbetçi canım sende yarın güzel haberlerle gel inş. bende 29.haftayı gördüm ya şükürler olsun darısı 28 i bi atlatsam diyenler yeni hamile olanlara ve rabbim tüm kalbiyle anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş.
çok saol canım Allah razı olsun.çok yogunsun sende 2 çocuklada zor oluyodur kızım olduktan sonra çok misafir agırlamıştım bende bide döktürürdüm çeşit çeşit oglum olunca heralde pek ugraşamam zaten kızım o kadar ilgi istiyorki bazen çokmu erken düşündüm ikinciyi diye düşünüyorum kızıma üzülüyorum ya ilgilenemezsem diye