- 6 Ekim 2011
- 1.793
- 16
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #30.101
CHnb
İki hafta en fazla uç hafta sonra al dedi. 15 verdiler yada 6 bos dediler. Eve gelince 15 çok uzak göründü aklımda bir sürü sor vardı. 6degistirdim.anlamadim kaybım yok diye mı bekletiyor. Ozanman 24 hafta5 gunluk dü sancı ile açılma olmuştu. Dikiş tutmasaydı. Bende oğlumu daha erken doğuracak dim. Bu sefer gittiğimde herseyi sormayı düşünüyorum. Liste yapacagım unutuyorum karşısında.
Sorma canim nasıl takmayalimki. Nasıl strese girmeyelimki. Acaba diyorumikimizinde kaybımız olmadigindanmi takipteyiz. Allahyardimcimiz olsun.
Ben ilk gebeligimde alisveris merkezinde mağaza muduruydum. Kendime cokyulenmistim. Bu gebeliğimin 6. Haftasında isten ayrıldım. Masa başındasın olsa bencikstresliydim.
İzmit merkezde oturuyorum.izmit lisesinin hemen yanında.
canım dün bana da vermediler resim. Kiloma bile bakmadılar( Dalgın mı ne bu hemşireler. Tansiyonu hatırlattım baktılar... 12-8 miydi neydi... İste baştan da söyle dr unutuyor galiba kayda almayı ( Bu arada çok yoruyorsun kendini canım bu kadar yorma okul da açılıyor pazartesi. Bana müdürüm heyet al dedi alacağım pazartesine...
Canım biz de çok ihmal ettik. biz istanbuldayken okuma bayramına bile gidemedik( Sana niye serklaj yapmıyor anlamadım ben... Diğer hamileliğini r. a. yetmezliğine bağlamadı mı? Ne zaman randevun 2 hafta sonra kongreye mi ne gidecekmiş dr... Ben de 17 eylüle alabildim randevu ( Tahlil de yaptır tabi benim de azıcık tuvaletimi tutsam ayağa kalkınca bıçak saplanıyor... Zor yürüyorum... Baskı çok oluyor o zaman...
CHnb
İki hafta en fazla uç hafta sonra al dedi. 15 verdiler yada 6 bos dediler. Eve gelince 15 çok uzak göründü aklımda bir sürü sor vardı. 6degistirdim.anlamadim kaybım yok diye mı bekletiyor. Ozanman 24 hafta5 gunluk dü sancı ile açılma olmuştu. Dikiş tutmasaydı. Bende oğlumu daha erken doğuracak dim. Bu sefer gittiğimde herseyi sormayı düşünüyorum. Liste yapacagım unutuyorum karşısında.
kizlar dogurdum sanmayin diye girip yuazayım dedimyine uzun ve ayakta bir gun oldu,ufak ufak agrım var gibi ama yatınca geciyor
ben bu mantığı kabul etmiyorum işte
kayıbımız yoksa illa bir bebek mi kaybetmemiz lazım önlem için
ben potansiyel bir risk görseydi kaybımız olmasa da atardı diye düşünüyorum
nedense beni tartmayı hiççç unutmuyorlar
açıcası benimde kontrollerim ve sonrasında ki konuşma çok tatmin edici olmuyor
bebeğimi rahat göremeden hooop bitiyor
sonrasında da çok acıklayıcı konuşmalar yok
biz sorarsak yada konusursak biraz uzuyor
hatta ben direk muayeneye alınmaktan da çok rahatsızım
belki önce odaya alınsak konuşulsa şikayetlerimiz dinlense belki de muayenenin seyri ona göre değişir
benimde 15 ine almam lazım randevu, yoksa her hafta mı gitmeye başlasam
sen 24+ 1 de sancıyla mı dikişe alındın
ben tam hikayeni bilmiyorum
yada hatırlayamadımbu konuda gerçeten çok kötüyüm
ya ben o oadaya girince acayip heyecn ve stres oluyorum
dizlerim titriyor zor duruyorum koltukta
dolayısıyla konusamıyorum bile
tansiyonum bile 14 lere cıkıyor heyecandan
Canim ben suan annemdeyim.maxsimim 12 de evde olurjm.
jorjet e gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun.
Ne dua okunacaksa yazarsaniz ben severek okurum.
rabbim bebegini korusun
Canim kısaca anlatayım
24hafta5gunluk ken karnımda ve belimde ağrı makata baskı oldu. Ben 3gun üşüdüm gaz sancısı diye Dr gitmedim 3 günde Dr 3,5cm açılmam olduğunu söyledi ve beni ist. Arda bey e gönderdi. İki gün hastanede kasilmalarim devam etti2.gunun sonuda muayenede oğlumun ayağı dogum kanalına girmiş bı sekilde beni Serklaj a aldı. Esime tutarsa dikeceğim olmadı bebeği alacağız demiş. tam 49 gün boyunca düzenli kasilmalarim eşliğinde nst cihazına günde bes kere bağlanarak her ihtiyacımı yatakta karşılandı. Yeme övme , tuvalet. Sadece sacımı özel bir düzenekler yatarKen yıkandı. Vücudumu adete sünger banyosu yapıldı. Bu arada ayaklarım kalçamda 35-40 derece aciyla yukarı kaldırılıyordu. 31+5 günlükten sancılarım siklasinca doguna alındın. Normal olmadı sezeryan oldum.
canım ben şimdi görüyorum ya
jorjetin kanaması mı var
ne zaman oldu;??
neden oluyormuş
memorialda mı şuanda :18:
evet canım kanaması olmuş memorialde nedeni belli değil. inşallah kesilecek ben öyle inanıyorum...
anladım cnm, sen arda beyin ileriki haftalarda da başarılı olduğunun kanıtısın bizim için
sen 6 sına almışsın randevuyu, her hafta gitmeyi düşünüyormusun?
ben 15 te bir gidiyorum, ne yapsam haftada biremi düşürsem bende :18:
Hidenisko bana Meleklerle Yaşamak kitabını hediye etti. Diyor ki:
Meleklerin hele de başmeleklerin özellikle çalıştığı alanlar var. Örneğin, Kurandada adı geçen İsrafil sağlık konusunda her zaman yardıma çağırabileceğimiz başmelekmiş.
Melek israfilmiş...