Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım erken dönem düşüğü. Bu yolda herkes bence sonuna dek mücade etmeli... Her kayıp yıpratıcı tabi. Ama zamanla o acı küllenip yeni umutlar yeşerecek...
Ben öyle inanıyorum.

Sen de eşini ikna edersin inşallah... Eşin senin için endişeleniyormuş bu şekilde daha çok mutsuz olduğunu söyle bence...

Arkadaslar bisey danışsam bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin ben heyet raporu alamadı doktor olmuyor diyor esim kendi hastanesindeki doktorla konuşmuş oda raporu ancak operasyon oldug hastaneden alabilirsiniz demiş ben ancak devamını verebilirim demiş doktor dışardan geldigni söylemiş olsun içerden bı doktor ayarlayabilir demiş hastaneyi aradık operasyon burda da olsa doktor dışardan geldig icin rapor veremeyiz diyor ben ne olcam simdi bı yolu olmalı sonuçta ise gidecek durumda değilim hastaneden kağıt felan alsam operasyon geçirdiniz dair başka bı yerden alamazmiyim

Canım benim serklajımı Arda bey yaptı ama pazartesi okul başlıyor Hataydaki dr m heyet verecek orada olmadım serklajı. Özel sgk geçen bir yerde tanıdığı yok mu cemil hocanın? Heyet için 200 tl ve 2 resim istediler benden. Bir sor dr ye mutlaka vardır tanıdığı...

Canım nasıl alcan muayene olmaya gitmeyeceksin herhalde bu hastaneden kağıt felan mı gönderdin operasyon gecirdigne dahil?mutlaka vardır tanıdığı yılların doktoru herhalde uğraşmak istemiyor aslında ugrascak bisey de değil serklaj oldugum hastanenin doktoruna gitsem kontrole rica etsem verirmi acaba ama Cemil bey benden daha iyi tanır doktorları anlamıyorum sınırim bozuldu

canım eşim muayene ücretini verecek giriş yapacak. Dr m zaten beni Arda beye göndermişti. Kağıt filan göndermedim. 45 günlük heyet verecek... Bence sor o hastanede sgk geçiyor mu? Geçiyorsa oradan tanıdığı dr ye git. Bence cemil beyle konuş bu halde nasıl çalışabilirim de...

Canım calisamiyacagmi biliyor kaç kerede dile getirdim rapor istediğim hastanede SSK geçiyor kontrol icin gitmeyi düşünüyorum hastaneye ama doktor rapor verirmi meçhul Cemil bey bashekimlikle görüşün adımı verim yaparsa onlar yapar diyor onların cevabi da bu cok saçma hakkim oldug halde rapor alamıyorum

feryal telefonunu duymadım canım,aradam ama sen de duymadın sanırım,dışarda resmi evrak işlerim vardı bugun biraz once geldim

Hayret bir şey ya. Koskoca prof bir telefonla halleder. Hem hastane hem kendi para alıyor ameliyattan. İşe gitsen bebeğe bir şey olsa sorumluluğunu kim alacak? Peki sen oradan bir dr ile telefonda görüşüp sorabilme imkanın yok mu?

Başhekimle görüş telde adını ver ne der acaba? ne zaman bitiyor rapor?

canım yeni yaşın kutlu olsun sen o eşini bize yolla dövelim sende kurtul bizde ne adammış yaw inadı kime çekti acaba:44::44:

sağ ol fadik kızlar gelecek sen de gelirsen sevinirim pazartesi mi salı mı sen seç...
canım eşimin işi müsait olmayacakmış ne yazı ki...
ben biraz bize yakınsınız sanıyordum ama uzakmış baya....
2 veya 3 vasıtayla ancak gidiliyormuş bebekle otobüste gelebilirmiyim hiç bilemiyorum...
tek araba olsa iyi kötü idare olunurdu da o arabadan in diğerine bin araba bekle illaki yürüme yolda olur...
eşimde pek otobüsle gitmeye razı değil bu yüzden gelemeyeceğim galiba...
canım bu yüzden kızlar gününe karar versin....dediğim gibi çok zor ama o gün bir gelsin bakalım...

jorjete baklmaya girmiştim((
ne desem bilemiyorum rabbim sabırlar versin((
içimden çok şey yazmak geliyor ama şuan ne desek boş sabır dilemekten başka elden ne gelir((

NE DENİR bilemiyorum meleklerimizden ayrılmamın acısını bizler derinden yaşayan insanlarız seni çok çok iyi anlıyorum

kendimi tedaviye o kadar çok hazır hissediyordum ki eşime daha dün akşam hadi yarın dr gidelim bak her zaman böyle hissetmiyorum dedim amaaaaaaaaaa

jorjetcim bugün aldığımız acı haber kalbımızın en derinlerinde olan unutulmayacak acıları hatırlattı

RABBİM sağlıgına tez zamanda kavuştursun geçmiş olsun

Canım anladım kısmet ne zamansa olur inşallah...

paşam pazartes mi salı mı karar verin regreteyle...

cnm illaki ameliyat oldugun hastaneden rapor alabilirsin diye birşey yokki
mesela bir hastane ile anlaş durumunu anlar acilden giriş yap, rapor hakkın bitene kadar normal rapor kullan sonra bitince de heyet çıkarsınlar
istedikten sonra her hastane verir aslında
bakalım benim durumlar ne olacak, arda bey aksini söylemedikçe çalışmayı düşünüyorum

Canım işte o bir hastane meselesi sorun. Dr ler başkasının operasyon yaptığı hastaı sahiplenmiyor. Eğer operasyonu yapan dr yönlendirirse işler kolay. Elinde pıhtılaşma olduğuna dair belge var diyelim hamilelikte iğneyi rapora bağlatacaksın diyelim hastaneler kabul etmiyor rapora bağlamayı....

Sinem bebişlerine maşallah canım zamanla daha da iyi olacaklar. Çok güçlüler gerçekten onlar...

ben naparım eğer çalışma derse arda bey
genelde tutumu nasıl?çalışma dedi mi sizlere mesela
bana jet ski yapma, bungee jumping yapma bunun dışında normal hayata devam demişti
ama sana hareket et demedi
büyük ihtimalle bana da çalışma demeyecek
burda ebe bir komşum var hem devlette kadın dopum hastanesinde hem özelde çalışıyor
olmadı ondan rica ederim

Son düzenleme:
ben istanbula doğru yola çıkıyorumm
öpüyorum hepinizi

duyaydını çok merak ettim, inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri buraya yazar

Canım genel tutumunu bilmiyorum bana da ilk görüşmemizde İstanbul turuna çık demiyorum evde dolaş pıhtılaşman var kaş yapalım derken göz çıkarmayalım demişti ama 5 gün sonra 1.8 cm i görünce zaten hemen serklaj ve su gelmesi. O süreçte sadece büyük wc için izin verdi. Hatta suyun tamamen durmasına dek küçük wc için bile eşim evde sürgü tuttu. Sonra wc haftada 2 kez banyo o kadar. şimdi 10 dakika oturarak yemek yiyip suyunu alabilirsin dedi. Ama yine normal hayata dönmek yok. Hatta ben hep memorialin girişinde tekerlekli sandalyeyle yanına götürülüyorum. Hemen nst odasında yatırıyorlar ve Arda bey hiç demiyor yürüyerek gel diye. ilk kez bu sefer nst odası doluydu biraz tekerlekli sandalyede bekledim sonra da güzellik odasında yatırdılar nst ye bağladılar sonra... Zaten böyleyken bile dikişe baskı yapmış bebek(

Canım bu hafta belli olur senin durumun...

canım regrete gününü belirlicek olucek biticek vallahi :18::18:ben bile bilmiyim istedigin brişey varmı canının çektigi yapıp getiriyim

Sağ ol canım kendiniz gelin yeter...

ben istanbula doğru yola çıkıyorumm
öpüyorum hepinizi

duyaydını çok merak ettim, inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri buraya yazar

hayırlı yolculuklar... Ben de merak ettim... iyidir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…