Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canlar topik kalabalıkken isteseniz eymenin resmini ekleyeyim...
ama alıntı yapmayın sakın hemen silmem lazım...
sakın yanlış anlayanda olmasın ben sizleri sevdiğim için koymak istiyorum ve sizlerde biliyorsunuzki bende çok sıkınılar çektim ve bu günlere geldim...mukafatı olarakta eymenimi kucakladım darısı bütün arkadaşlara inş...

Ekle lütfennn :nazar::emir_bebek::KK52: ben çok ama çok isterim görmek

yağmur yağdı ya kızlar bacaklarım çoookkkk ağrıyor romatizmadan:KK43:((

Canım,burda resmen fırtına oldu yağmur rüzgar demek karşıda öyle çok geçmiş olsun..Sen hamilelikten sonra ilgilen bu romatizma işiyle ne iyi gelir ne yapmalısın araştır canım lütfen ihmal etme:KK54:

Canım,aslında istanbuldayım eşim iş nedeniyle orda olduğu için sık sık gelip gidiyorum sonradan soruna cvp vermediğimi fark ettim de :KK1::KK1: dün istanbula döndüm şimdi önümüzdeki ay yine gelirim hem eşimi görmek hemde bebek çalışması için :emir_bebek::nazar::KK17:

Paşam,canım yazını görmemişim canım kız senin istediğin olacak sanırım beraber hamile kalcaz :KK1::KK1: ben zaten illa olsun demiyorum sadece insan umut ediyor olmayınca üzülüyor biraz yoksa her zaman diyorum ben hayırlısı ne zamansa o zaman olsun tabiki..Ayrıca bilmeyen mi var ki sabahlar olmasının senin lafın olamadığını :KK1::KK1: gün görmemiş laflar hep bizim hatunda :KK1::KK1: kız bu arada sen kasım aralık ayında hamiş olsan ben o zaman mı kalcam bu durumda bırak peşimi yaa :KK1::KK1::KK1: ben senden büyüğüm 1 yaş benim erken olsun:KK1::KK1::KK1: ne olur sanki :KK52::KK1::KK1:
:KK1::KK1::KK1:canım benim parayı denkleştiriyim kurbanı kesebilirsem bu aya bırakıcam korunmayı 4 kiloyuda veirim hemen kalıcak degilmiya ya kalırsam:KK30::KK30:kısmet artık sana demiştimya 4 milyarlık işi 2 milyara çekmişler eşim seni dinledim dedi allah kerimd edi bende dedim yagmasa gürler boşver kısmet dedim çarpamba başlıyo allah nasip ederse işşallah daha öteki dairelerden haber yok bakalım onu alırsak yaşarız allahım hayırlısıysa olsun ne olur borçlarım biterse ozaman sen bendeki keyfe bak:KK76::KK76::KK76:bu arada işşallah bu ay kalırsın sen beni bekliyosun gibime geliyo kasıma kalmaz merak etme sen bende bu rejim azmi varken :KK9::KK9::KK9:
Evde tv miz 55 ekran eski tip, tüm beyaz eşyalar bu yıl tamir gördü almaz canım almaz:)

Sorarım canım sorarım inşallah. Valla bu görümcenin fikri sabit zararlıysa zararlıdır hayatta fikir değiştirmez şimdi gizli yazıyorum yattık:))
kıyamam olsa keşke param alırdım sana kardeşimgilde 106 ekram var oraya gidince gözlerim böle oluyo:KK53::KK53:banada diyor gelince abla tüplümü kaldı şimdiye degiştir diyor sıpa babası anansı hariç:KK9::KK9:
sorma canım böyle haberleri gördükçe,haksızlık bu diyesi geliyor insanın,ah canım o kalbim var ya ne diyeceğini şaşırmış durumda..
canım nasıl yandı bir bilsen yeminle poşetin için ekoymuş gerizekalı birde şimdi birşey dicemde neyse kazen beni atar allah korusun:18::18:
yağmur yağdı ya kızlar bacaklarım çoookkkk ağrıyor romatizmadan:KK43:((
inrek şaban hesabımı kız agrıyor bacakların:KK9::KK9::KK9:

teyzeleri maşallah değin eymenime...bende bu anı çok bekledim çok özledim ve sonunda gördüğünüz gibi maşallah bir yavrum oldu...inş. darısı bütün arkadaşlara

rabbim nazarlardan saklasın kardeşim ya inan çok mutlu olsum gözlerim dol adola seyrediyorum bende başarırım işşallah çok istiyorum inan rabbim ömrüne ömür katsın eymenimzin benim eymenide özleidm yaw ne yapıyo acaba:KK14::KK14:

ay :KK17::KK17::KK17:maşşallah demeyi unuttum :nazar::nazar::nazar:bebegin güzüelligini görünce:KK1::KK1:41 kere maşşallah eymenim sana rabim anana babana saglıklı hayırlı evlat olarak göndermiştir işşalah annen babam elinden ekmek yerler işşallah annecin okadar eziyet çektiki seni dogurmak için biz şahidiz sende hayırlı evlat ol hemi vatana millete işşallah ay ben çok kötü oldum zaten sinemim bebekelrini grödüm onada çok agladım rabbim benim mucizemide yoll ane olur san yalvarıyorum :KK14::KK14::KK14:kulun korkmasın artık cesareti olsunki vesile olalım rabbim aminnn:KK14::KK14:

canım sen başarmak istiyorsun ben hala bazen başardığımdan şüpe ediyorum...
inananırmıısn eymeni görmesem sanki herşey hayel bazen yanına gidip iyice bakıp hayel değil diyorum...
her yüzüne bakınca hep rabbime şükrediyorum ve bizler gibi zorluk çekenler aklım ageliyor ve çok dua ediyorum...
inş. sende bunlaarı birgün yaşayacaksın canım ben şuan inanamıyorsam senin inanmanda zor ama demekki oluyormuş...
burda bizler gibi niceleri kucaklamadımı?

ben çıkıyourm kızlar sonra görüşrüz biraz hava alayım tesekkür ederim fadikçim yavrumu bana gösterdigin için kardeşim inan çok mutlu oldum hayde ben kaçtım:KK5::KK5:

fadiikkk maşallah oglusuna senin 41 kere :nazar::nazar::nazar:
ne kadar yakışıklı Allah bagıslasın,cok uzun ve guzel bir omur sursun,o kocaman gulus hic eksik olmasın guzel yuzunden
Allah´ım hepimizin evlatlarını korusun inşallah!

:KK1::KK1::KK1:canım benim parayı denkleştiriyim kurbanı kesebilirsem bu aya bırakıcam korunmayı 4 kiloyuda veirim hemen kalıcak degilmiya ya kalırsam:KK30::KK30:kısmet artık sana demiştimya 4 milyarlık işi 2 milyara çekmişler eşim seni dinledim dedi allah kerimd edi bende dedim yagmasa gürler boşver kısmet dedim çarpamba başlıyo allah nasip ederse işşallah daha öteki dairelerden haber yok bakalım onu alırsak yaşarız allahım hayırlısıysa olsun ne olur borçlarım biterse ozaman sen bendeki keyfe bak:KK76::KK76::KK76:bu arada işşallah bu ay kalırsın sen beni bekliyosun gibime geliyo kasıma kalmaz merak etme sen bende bu rejim azmi varken :QUOTE]

:KK52::KK52::KK52: illa aynı ay kalcaz diyosun napalım artık eylülde başla o zaman çalışmalara acil bu günden sonra su iç sadece :KK1::KK1::KK1: ver 4 kilonu da kasımı falan bekleyemem ben :KK1: madem beraber kalcaz :KK49::KK49: eylülde olsun:KK37::KK37:

şaka bir yana ben hiç eylül istemiyorum kaybettiğim bebeğimde eylülde hamile kaldım ben 2 sene önce :KK43::KK43: aynı zamanları yüreğim kaldırmaz ama hep söylediğim gibi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

canım sen başarmak istiyorsun ben hala bazen başardığımdan şüpe ediyorum...
inananırmıısn eymeni görmesem sanki herşey hayel bazen yanına gidip iyice bakıp hayel değil diyorum...
her yüzüne bakınca hep rabbime şükrediyorum ve bizler gibi zorluk çekenler aklım ageliyor ve çok dua ediyorum...
inş. sende bunlaarı birgün yaşayacaksın canım ben şuan inanamıyorsam senin inanmanda zor ama demekki oluyormuş...
burda bizler gibi niceleri kucaklamadımı?

kucakladılar canım pes etmek yok artık ya herro ya merro artık eşime bil ededim bir sefer dah adenerim allah korusun olmadı bir daha bebek isteme benden ddim inan çok yıpranıyorum ya kzımda dikiş attırdık yemin olsun ölücegi aklınım ucundan geçmedi oda ellerimden kayıp gitti tek hatırladıgım doktorun dikişi alıcaz malesef yoksa rahim agzını zorlar ameliyat lursun dedi sonra makasla kesti ve gösterdi işte dikişini aldım dedi canın acıdımı dedi bende bu dedim benimkinin yanında hiç kalır canımı nasıldindiricem dedim sopgortanın doktorları dersinia allah razı olsun okadar teslli verdilerki bana hiç bagırmadılar hep konuştular kzım gözümün önünden gitmiyo keşke görmeseydim diyorum çok canım yanıyo onun yüznden türbe yeşili örtülere bakamıyorum onun yüzünden ömürüm aklım ageliyo neyse bundan sonrasına bakıcez işşallah fadikim ya işşallah bundan sonrası güzel olucek ben şimdi çıkayım nefes almam laızm yoksa gidicem öteki tarafa:KK5::KK5::KK5:

Yerim ben bunu çok tatlı 41 kere maşallah canım :nazar:..Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ..
darısı kısa zamnda senin başına inş. canım...

ay :KK17::KK17::KK17:maşşallah demeyi unuttum :nazar::nazar::nazar:bebegin güzüelligini görünce:KK1::KK1:41 kere maşşallah eymenim sana rabim anana babana saglıklı hayırlı evlat olarak göndermiştir işşalah annen babam elinden ekmek yerler işşallah annecin okadar eziyet çektiki seni dogurmak için biz şahidiz sende hayırlı evlat ol hemi vatana millete işşallah ay ben çok kötü oldum zaten sinemim bebekelrini grödüm onada çok agladım rabbim benim mucizemide yoll ane olur san yalvarıyorum :KK14::KK14::KK14:kulun korkmasın artık cesareti olsunki vesile olalım rabbim aminnn:KK14::KK14:
ağlıyacağını tahmin etmiştim canım ama artık ağlama lütfen...rabbim büyük ve her acının sonunda bir mutluluk var...
rabbim bundan sonra hep mutluluktan ağlatsın inş...

benim amcamın 18 sene sonra çocukları olmuştu hemd edoğal yoldan şimdi 24 yaşında...geçenlerde yengem eymeni görmeye gelmişti ilk kucağına alınca eymen yolun pek uzakmış 8 yılda ancak gelebildin dedi herkesin gözü doldo...kızını kucakladığımdada ilk lafın yolun çok mu uzaktı 18 yılda ancak gelebildin demiş...
anlayacağın herşeyin birde zamnı var ben inanıyorum artık seninde mutlu olacağın zaman geldi..
hep olumlu düşün canım...

Son düzenleme:
Fadik,canım çok bekledin uğraştın dua ettin sonunda Allahın izniyle başardın..darısı isteyen tüm arkadaşlara ve bana olsun inşallah cnm tşekkür ederim.

Paşam,canım senin bebişinde yolu uzunmuş bir gün seninkide o uzun yoldan gelecek canım ben tüm kalbimle inanıyorum lütfen sende üzülüp ağlama güzel günler yakın buna inan :KK49::emir_bebek::nazar:

fadiikkk maşallah oglusuna senin 41 kere :nazar::nazar::nazar:
ne kadar yakışıklı Allah bagıslasın,cok uzun ve guzel bir omur sursun,o kocaman gulus hic eksik olmasın guzel yuzunden
Allah´ım hepimizin evlatlarını korusun inşallah!
ne güzel dua ettin canım allah razı olsun...
seninde az kaldı rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin...doğum için iyi dr ve iyi insanlarla karşılaştırsın...allah yardımcın olsun...

kızlar bende kaçayım artık geç oldu sütiçin en iyişey uykuymuş bu yüzden uykum adikket etmeye çalışıyorum...
yoksa geceleri size hep takılırdım gündüz uyuabilme alışkanlığımda hiç yok malesef hiç beceremiyorum...

chnb canım romatizmaya ne iyi gelir hic bilmiyorum canım,Allah yardımcın olsun bu halinle bir de onun agrısı zor olur tabii

duyaydın canım cok zor bir donemdesin aslında,hatta bence gebeligin en zor zamanaları bunları,tam karar vermeden doktor secmeden once,ben o haftalarda resmen surekli her gece doktorları goruyordum kabulsaırmda,bir an bile aklımdan cıkmıyordu kimi secsem ne yapsam diye.Allah dogru insanların elinde olmayı nasip etsin canım,hep hayırlısını dile,en hayırlı doktoru secmen kısmet olsun inşallah!

allaha çok şükür ben çok iyiyim inşallah sonuna kadar böle sürer sende iyisindir inşalaah sen sürekli yatıyomusun ben nerdeyse hiç yatmıyorum sadece yorulduğumda uzanıyorum :)

Sezencim sende ameliyatmı geçirdin yoksa doğuştan mı yetmezlik?Hiç yatmıyorum demişsin Allahın iziyle sonuna kada böyle sorunsuz gidersin inşallah. Allahım bizlerede nasip etsin.

X