Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bazen benim de komple karnım taş kesiliyor ben kasılma oldugunu dusunuyorum,sende de kasılma olmasın Allah muhafaza.Ne yapsan acaba ya,bunun caresi olmalı daha yolun uzun boyle olmaz ki
yarın arayım Arda beyi olmazsa of ya değildir inşallah... hala sert ...

sertlik sorunun mu var canım? kasılmaysa eğer doktorunla görüş genelde böyle durumlarda nidilat veriyorlar rahimdeki kasılmayı enğelliyormuş, belki öyle birşey önerebilir..

canım benim kızın hayırlı olsun çok sevindim 4 lüyüü de iyi ki yaptırmadın. çok sevindim cemil hoca da gerçekten fire vermeden serklaj başarısı olan ve en çok konuşulan 2 dr den biri. ben her zaman söylüyorum benim sorunumu bulmada herkesten çok emeği var... hatayda kaç dr gördü yar doç bile anlamadı cemil hoca buldu minnettarım kendisine...

SOFİKA az kaldı canım bir bakarsın benim kız gibi 6 eylülde doğar başakolur burcu:)

CHNB canım nasılsın muhtemelen sertlik kabızlıktandır ama yinede dr a danış bence.bu arada bende hamilelikte magnecine calcine kullanıyordum.çok etkiliydi.duphalac bana da etki etmiyordu.bu arada oğlunda seni yatarken gördüğüiçin bebeğin seni hasta ettiğini düşünüyor olabilir o nedenla etkilenmiştir.doğum sonrası düzelecektir.hatta bebeğin gelişiyle iyileştiğini düşünüp(kalkacağın için) bebeği daha çabuk kabullenebilir.

YAREN kontrolün iyi geçmiş çok sevindim güzelim.negüzel kızın olackmış .ben kız kardeşimle arkadaş gibiyim aramızdaki yaş farkı az olduğu için.inşallah senin kızlarda arkadaş gibi büyürler.(tabi küçükken az kavga etmezdik büyüdükçe kıymetimizi bildik birbirimizin.)

SİNEM bebişlerine acil şifalar sağlık sıhhat inşallah.

inşallah canım benimde en büyük hayalim ilerde onlarla arkadaş gibi olmak ve onların birbileriyle çok iyi anlaşıp, destek olmaları bende kardeşsiz büyüyen bir çocuktum içim hep buruk ve kendimi yalnız hissederim hep, inşallah kızlarım bu açığı kapatacak kızlarımla ilerde çok iyi anşalan arkadaş gibi olan bir anne olmak istiyorum, Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın..
sen neler yapıyorsun hadi sende yap bir tane, eski guruptan ikinciyi yapan hiç yok herkes kayboldu, arada gelin özlüyorum sizi özellikle seni, edamercin ve yağmurcanı ne çok dertleşirdik özledim..

Son düzenleme:

Arkadaşım Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızınızı size bağışlasın.2kız olması çok iyi bir şeymiş herkes öyle söylüyor.sende şanslısın kızında.Serklajında iyi gözüküyor demekki.Allah zamanında kucağına almayı nasip etsin.

kızlar bugün minnoşlarımı görmeeye gidicem inş. size güzel haberlerle gelirim kızımı çıkarmışlardır inş. şu makineden kuzucum rahatlasın azıcık onları görmek bile mutlu olmamıza yetiyor ama ordan ayrılması çok zor

yarın arayım Arda beyi olmazsa of ya değildir inşallah... hala sert ...

Canım simdi ariyamiyormusun?geç kalma insallah önemli bisey değildir benimde operasyondan sonra tuvalete çıkamadım iki gün iki günden sonra bağırsakların bürden hızlı çalısmaya başladı yani dün aksamdan beri birde gaz sancısı saplanıyor karnıma bicak gibi en son sabah oldu simdi yok ama korkutuyor beni normal mı sizce?

gözün aydın canımmmmmm.. çoğu gitti azı kaldı, darısı bize diyelim:))))))

Amin canım kaç haftadır güzeldi bu wc işi beni mahfetti...

sertlik sorunun mu var canım? kasılmaysa eğer doktorunla görüş genelde böyle durumlarda nidilat veriyorlar rahimdeki kasılmayı enğelliyormuş, belki öyle birşey önerebilir..

Yok canım dr nidilat filan vermiyor yalnızca mağnezyum verdi o da ısrarımla endol veriyor ama bana yasak...

canım sağ ol. magnezi kalsineyi sen kabız oldukça kullandın ara ara. yoksa süekli mi kaç günde? bütün gece wc deydim. Karnım gur gur... Bir ortasını bulamadım bu işin...wc ye gittim ağrım yok ama karnım hala sert yatakta normale yakın ayağa kalkayım sert oluyor...

canım benim inşallah iyi olacaklar. İstersen onların sağ salim sağlıkla eve gelmeleri için tefriciye duası okut . İstersen ben de bir miktar okurum arkadaşlardan da belki okuyabilen olur...

wc ye çıkabiliyor musun? benim magneziden beri senfoni orkestrası gibi arayacağım canım femicalde bugün:) bir de cam açık yatıyorum ondan da gaz mı oluyor acaba?

Canim kizin hayırlı olsun ne guzel iki kızında arkadas gibi buyuyecekler Cemil bey bana da erkeg benziyor dedi emin değil hayırlısı
Canım dikisine nasıl baktı ultrasyonla mı?

Aksamdan beri cok ciktim çıkınca rahatlıyorum gaz sancısı geçiyor bu seferde ihsal olmaktan korkuyorum soğuk gaz yaparmi bende klimali odadayim ondan mı oluyor acaba

çok saol cnm bende düşünüp duruyorum ne okusam die ama hala kanamam bitmedi anneme falan söleyimde okutalım belki kadir gecesine kadar biter allah razı olsun sizden rabbim senide sağlıklı bi şekilde yavruna kavuştursun

canım adetliyken de okunuyor 2 topiğim var bunun dışında orada da hep okuyoruz. bana da hastanede suyum geldiğinde tefriciye okudu arkadaşlar. Ben 500 alayım canım diğer topikten de 500 aldım 600 de diğerine okudum:))
bitirince ararım Arda ve Berenin sağ salim sağlıkla evlerine dönmeleri için niyet ediyorum ... yasin de okumuştum bebişlerine yine okurum...

Amin...

cnm çok tşk ederim bugün hemen anneme ve bikaç kişiye daha söyleyim bu mubarek günlerde rabbim dualarımızı geri çevirmesin inş.

arkadaşlar mrb.siz beni tanımıyorsunuz ama ben sızı ii tanıyorum.bende servıkal yetmezlık vardı.1 kayıptan sonra dikişle bebeğimi kucağıma aldım 38. haftada.buraya da yazdım ama arda kaynamıştır.3.5 ay oldu.yazmıyorum ama doğum yaptığım halde hala okuyorum ara ara.chnb senın hamıleliğne çok sevındım.paşa nında hamıle kalması için çok dua edıyorum.doğumum sırasında bıle sızın için dua ettım.özelikle chnb ve paşam için benım hamılelğimde sız sureklı yazıyordunuz.hala da dua edıyorum.jorjet vardı bıde onun içinde.rabbım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın.içimden geldi yazmak istedim

Arkadaşım Allah analı babalı büyütsün..Ne mutlu sana bebeğini kucağına almışsın.Allah bizede gösterir inşallah o günleri..

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
HAvalar çok sıcak yatmaktan belim sırtım ağrıyor.
Birde sizlerde yazmışsınız gaz sancısı gibi bir sancım oluyor,
Heralde üşütüyoruz anlamadan.
Ağrım olunca nasıl panikliyorum.
Kızlar arada sizde kasık ağrısı oluyor mu bende bazen çok oluyor.
Bir tuvalete kalkıyorum.
En son kontrolüm perşembeydi doktorum çok şükür atlattık ağrın olmadığı zamanda evde hafif dolaş, uzan, oturma, oturursan uzun otur dedi.
Sizler ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…