Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hidenisko canım yazdım ben. Sağ ol daha nice haftalar görelim birlikte. geçmiş olsun kayınvalidene de. maşallah kızın hareketli çıktı anneye duyuruyor kendini... dinlen bol bol...

sözüm ona dinleniyorum,
ama ben çok kıpırdak bir insanım
çok zorlanıyorum
bazen annemler çocuk gibi öğlen git dinlen, odanada yat uzan diyorlar gücüme gidiyor

bu arada kızlar eliz, elif , deniz isimleri var aklımızda sizce nasıl??

Niye gücüne gidiyor ? Dinlen bol bol doğunca yorulacağız. Dinlen arkadaşım...

Unises isimleri ben sevmiyorum yanında cinsiyeti belli eden 2. isim yoksa bence sıkıntı. Bir de düşün evleneceği bey de Deniz olurmuş...

Elifi ben de çok severim eşimin yeğeni Elifnaz. Elifnazlar da sakin akıllı oluyorlar...

Eliz de güzel...

sofika kızının ismini koyduğu anla ilgili bir anı anlatmıştı ya, ismi konmalı biran önce bebeklerin diye
çok etkilenmiştim onun anlattıklarından
bende biran önce belli olsun istiyorum

eliz içime en çok sinen ama eşimde elif istiyour :))

chnb 2hafta once hatirlarsan 50 kusur. cikmis 2kutu antibiyotik almistim simdi 300kusur cikmis akintim cok fazla su gibi gidiyor bazan korkuyorum insallah bisey olmaz buarada olcumlerde 26 haftaluk cikti nasil oldu bilmiyorum hayirlisi bakalim....

chnb 2hafta once hatirlarsan 50 kusur. cikmis 2kutu antibiyotik almistim simdi 300kusur cikmis akintim cok fazla su gibi gidiyor bazan korkuyorum insallah bisey olmaz buarada olcumlerde 26 haftaluk cikti nasil oldu bilmiyorum hayirlisi bakalim....
canım ya niye öyle çıkmış? dr ne diyor? canım istersen iç çamaşırı giyme ben hep öyle yapıyorum geçmişte bir arkadaş önermişti... benim de kasılmam yok gazdandır dedi bugün dr ama ara ara rahatsızlık veriyor. bir ara geriden mi geç döllenmemi yazmıştın belki haftasını yakalamıştır...

yat arkadaşım ben burası pahalı diye yatmıyorum hatayda olsaydım en ufak sorunda yatardım...

su gibi diyorsun istersen turnusol kağıdıyla kontrol et ben çok korkuyorum akıntıdan..:18:

sağol canım seninkide kızmış ne güzel doğumlarımızda çok yakın senle, önceki senede hep kızdı doğan bebekler bu senede kız senesimi olacak acaba..inşallah kızlarımla ve onlarda birbirleriyle çok iyi anlaşırlar, şu anda kızım biraz babacı gibi akşama kadar ben bakıyorum bu halimle yinede akşam baba gelince biraz oynasın baba baba diye peşini bırakmıyor,hala anne bile demedi çok üzülüyorum..

kayınvalidenede geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin..

bilmiyorum dr daha gitmedim devlete gidiyorum ben baska takipte bir drum yok oyuzden allahima emanet insallah beyaz akinti genelde yogun oluyor camasir giymiyorum bende dra giderken giyiyorum bi bazende gecelik giydigim zaman sen demisti. daha once bende oyle giyiyorum.haftasini soruyorum tam soylemedi normal hersey dedi insallah hafasindadir 2hafayida atlamis olurum..kagidi nerden alicamki amnio sivisi normal olarak olctu persembe istedunden beri agliyorum bukez kasilmam oluyor insallah enfeksiyon degildir ozel bi drum olsa hemen arar sorardim off rabbbim gozumuzden bidaha aci yas cikarmasin insallah..

Amin canım Allah hiçbir anneyi gözü yaşlı bırakmasın... Canım peki devletteki randevunu öne alamaz mısın? Turnusoldamedikallerde satılıyormuş... İnşallah 28 i bir atlatsak biraz daha rahatlayacağız... sirkeli suyu da yaspıyorsundur su da içiyorsundur neden oluytor bir de kültürü söyle dr ye...

Hidenisko canım isminin ilk harfi A olanlar çok şanslı olurmuş... İnşallah oğlum da şanslı olur...

Sofika neredeydin bugün?

Meleğim ve Aşkım Ankarada bir arkadaş devlette riskli gebelik bölümü varmış sorayım sen de 2 yere git istersen...

canım aslında saydıgın isimlerin hepsini cok begeniyorum,hatta elif ve denizi biz de dusunduk,bizde de tam tersi ben elifi eşim denizi
eliz de cok guzel
cok istememe ragmen hala isim konusunda karar veremedik,aslında eşim ve bana kalsa coktan iş hallolmustu belki ama gercekten cevredekiler de insanı cok etkiliyor
annem,arkadaslarım,akrabalarım vs...birine bir isim soyluyorsun o kadar garip ve ktu karsılıyorlar ki,ve birinin begendigini oburu oyle kotuluyor ki istemesen de etkileniyorsun,iyisi mi hic danışmadan pat diye koymak ve bebek dogunca duyurmak başka caresi yok
bayag oldu ben bir arkadasa Deniz de dusunuyoruz diyince o ne oyle yaz gelince herkes Deniz´e giriyoruz diycek (kotu manada) be tabii şok oldum ne biçim yakıstırma bu diye ve insan etkileniyor ve hemen hemen butun isimler icin de bu tarz bir tepki alınca uzuluyorum
amaan sonunda koyacagız bir isim,Saglık olsun hayırlısı olsun inşallah

canım ben ipini koparmıslar gibi geziyorum,bugun yine sabah cıktım yeni geldim eve
once kızımın odasının perdelerini terziye verdim sonra esimle bulustuk ikeaya gittik,kızımın odasını aldık,yemek yedik vs derken aksam oldu,simdi de arkadası ile onlar odayı kuruyor bende alelacele yazayım dedim iki satır
bu kadar gezmeye normal sanırım ama kasılmam var bayag,sımdı dınlenmeye geciyorum azcık

yarencim bu arada sen de iki kız anası olacaksın inşallah benim gibi,ben cok seviniyorum bu duruma,inşallah cok iyi arlads olurlar hem birbirlerine hem bize hayırlı olsun canım

Sofika canım gez bol bol biz de belki sonlara doğru gezeriz...

İsim ben kimseye sormadım Cihan Buğra büyük oğlumun adını Cihan büyük dede ismi zaten ben beğenirdim diğerini de koydum ben...

Dediğin gibi söylemeden koy gitsin...

kızının odası hayırlı olsun:))

randevu degil canim oraya gitmem 1saat suruyor zaten ogleden sonra. sira bekliyosun sonuc gosteriyosun sonra bi sor bakalim arkadasin nereye gidiyormus sirkeli suya bu aksam basladim yarim litre suya 4,5damla koydum cok yakti neden acaba korktum serklajdan sonrada yaptim cok kanamam olmustu nasil yapicam bi tarif edin..

sorarım ama pazartesi yazar... Canım ben de senin kadar yapıyorum ama istersen azalt 3 damla koy... durulamıyorum ben...

sorarım ama pazartesi yazar... Canım ben de senin kadar yapıyorum ama istersen azalt 3 damla koy... durulamıyorum ben...

tamam canim sorunca soylersin yine baya yandi yada ben fazla koydum sirketi biraz kacti elimden insallah su emeklerimizin karsiligini aliriz rabbim mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiza aliriz...

inşallah canım benimde tek temennim o, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..

teyzelerı bız geldık masallah guzel haberle geldık kızımı makıneden cıkarmıslar sabah hemsıre ablaları oglumdan sıkayet ettıler yaramazlık yapıyolarmıs agzındakı hortumları cıkarmaya ugrasıyolarmıs baslarında duran fanusu atıyomus ardamız doktorda beren bugun bıraz daha ıyı ardamızda masallah ıyı dedı bıkac gr daha almıslar cok sukur doktorumuz bırde sunu soyledı 35hafta olmadan 1800 kılo olmadan asla cıkarmayız dedı napalım ıyı olsunlar bız beklerız haberler bukadar teyzelerı bugecelık ıyız ıns. Hep boyle gıder

gülümseyerek okuduk yaramazlarını yerim ben onları... Duaya başladım inşallah yarın biter eşim de 100 tane okuyacak... İnşallah 35 te çıkacaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…