- 17 Temmuz 2012
- 1.606
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.261
kızlar bugun ben gıttım cenk beye dıkısım bırazcık ıltıhap yapmıs antıbıyotık verdı neyse ben okadar önemlı degılım bebıslerımı gordum ıyılerdı cok sukur ama arada yıne makınaya baglayabılır dedı doktorumuz cok zor gecıcek rabbım sabır versın onları gorup koklayamadan orda bırakmak okadar zorki gecem gunduzum bellı degıl cok ozluyorum ıcım yanıyor bıkerecık alamadım kucagıma rabbım kımseye yasatmasın bu acıyı oyle korkuyo ki kuzucuklarım okadar canları yanmıskı kolları morarmıs kan aldıkları yerler kuvezı acıp elledığımde hemen kollarını cekıyorlar aglamaya baslıyolar yurek nasıl dayansın
Eylülgülüüüüüüüü ne yaptın serklajın ne zaman?
kızlar bugun ben gıttım cenk beye dıkısım bırazcık ıltıhap yapmıs antıbıyotık verdı neyse ben okadar önemlı degılım bebıslerımı gordum ıyılerdı cok sukur ama arada yıne makınaya baglayabılır dedı doktorumuz cok zor gecıcek rabbım sabır versın onları gorup koklayamadan orda bırakmak okadar zorki gecem gunduzum bellı degıl cok ozluyorum ıcım yanıyor bıkerecık alamadım kucagıma rabbım kımseye yasatmasın bu acıyı oyle korkuyo ki kuzucuklarım okadar canları yanmıskı kolları morarmıs kan aldıkları yerler kuvezı acıp elledığımde hemen kollarını cekıyorlar aglamaya baslıyolar yurek nasıl dayansın
Canım bilmiyorum ki Cemil beye ulaşamadım en son sekreteri uygun olunca ben çağrı atayım ararsınız dedi ama bı daha sesi soluğu çıkmadı yarın ulaşırım insallah
Canım bilmiyorum ki Cemil beye ulaşamadım en son sekreteri uygun olunca ben çağrı atayım ararsınız dedi ama bı daha sesi soluğu çıkmadı yarın ulaşırım insallah
ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2088--------------var
hidennisko--------------erkek-------------Ege------------------------04.07.2008-------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008--------------var
saslan------------------erkek-------------ÇınarDemir-----------------09.01.2009--------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009--------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009--------------var
Melek81----------------erkek-------------AliTuna--------------------07.02.2009--------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009--------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız--------------- -----------------------18.04.2009-------------yok
hemşin53---------------kız---------------Elif-------------------------18.06.2009-------------var
salihas------------------kız---------------Eylül-----------------------06.09.2009-------------var
Yağmurcn---------------erkek------------YusufBora------------------15.10.2009--------------yok
Tuğba-ŞEKER-----------erkek------------- -----------------------24.10.2009--------------var
Tuubay-----------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-----------........2009--------------var
nermn------------------ -------------- -----------------------26.05.2010--------------yok
NarMik------------------kız&erkek---------SelinAlmina&SerkanÇınar-----02.06.2010-------------var
Zeyhat------------------?-------------------?------------------------02.06.2010-------------yok
DEBA-------------------kız&erkek-------------?------------------------....06.2010--------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin------------------------01.07.2010----------var
cananur-----------------erkek-------------AhmetKaan-----------------07.07.2010-------------var
Canzi3445---------------erkek------------- ------------------------16.07.2010-------------var
DERİSS------------------kız&erkek---------Ecrin&Barış-----------------23.12.2010-------------var
Edamecrin---------------kız----------------Gözde---------------------2010-------------------var
Yaren-------------------kız----------------Sezin----------------------20.02.2011-------------var
Güldenaz----------------kız---------------- ------------------------ ---------------------var
Tatlışoğlu---------------kız-----------------İlke-----------------------03.03.2011-------------var
Nuray-------------------kız----------------Özge----------------------20.03.2011-------------var
Şafak-------------------kız---------------- ------------------------- --------------------var
Ayer82------------------erkek------------- ------------------------21.04.2011-------------var
Özlem-------------------kız----------------Deniz----------------------02.05.2011-------------var
Eylem-------------------kız----------------Duru-----------------------16.05.2011-------------yok
Ardatuana---------------kız----------------Esila-----------------------13.06.2011-------------var
Elifce--------------------kız----------------EsmaEla--------------------18.06.2011------------var
sbl1980------------------kız----------------Duru-----------------------01.07.2011------------var
Mavilinilay----------------kız----------------Ekin-----------------------01.08.2011------------var
Selen_k------------------kız----------------Beren----------------------18.08.2011------------var
minimini------------------kız----------------Beril------------------------05.09.2011------------var
samyeli------------------erkek--------------Eymen---------------------09.09.2011------------var
Crameren----------------erkek--------------Mert-----------------------13.09.2011------------var
melekceren--------------kız-----------------Melis----------------------16.09.2011------------var
gamze81----------------erkek---------------ErsanÇınar-----------------17.09.2011------------yok
elza81------------------erkek---------------Demir----------------------21.09.2011------------yok
erdennazlı---------------kız-----------------Beren----------------------22.09.2011------------var
arzufirdevs--------------kız-----------------İnci----------------------- 22.09.2011-------------yok
tuubaaoz---------------erkek---------------Kıvanç----------------------28.10.2011------------var
sumeyye25--------------kız-----------------NisaNur---------------------29.10.2011------------var
medusa_0403------------kız-----------------ElvinEce--------------------20.11.2011-----------var
nursin1981--------------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan--------09.12.2011-----------var
ceylinirem---------------erkek---------------Enes------------------------16.12.2011-----------var
kardelen086------------kız&kız--------------Almina&Destina----------------- -----------------yok
Boncuk26---------------erkek---------------Kerem-----------------------07.01.2012-----------var
deryak53---------------- ---------------- -------------------------- -----------------var
Bermel------------------erkek--------------- --------------------------- ----------------var
girl85-------------------- ---------------- -------------------------- ----------------var
sinannuray--------------erkek---------------- ------------------------08.05.2012------------var
Fadik-------------------erkek---------------- ------------------------01.07.2012------------var
HAMİLELERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
Ayer82-------------------kız--------------------------------- -----------------------yok
melikee------------------ -------------------------------- ------------------------var
arzufirdevs-------------erkek------------------------------06.09.2012--------------------yok
sofika-------------------kız-------------------------------09.09.2012--------------------var
sevdanehri54------------ ---------------------------------- ------------------------var
sinem8484-------------kız&erkek-----------------------------27.10.2012--------------------var
chnb--------------------erkek------------------------------08.12.2012-------------------laparoskopik serklaj
sezen_kayaalp----------- ------------------------------30.12.2012---------------------var
hidennisko--------------- ------------------------------25.01.2013---------------------yok
yaren58----------------- ------------------------------ ----------------------------yok
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete---------------------
jorjet-----------------------
paşam3405------------------:86:
Doktor Tavsiyelerimiz
Adı: Sofika
Serklajı Yapan Dr: dr.Dyawolow
Takip Eden Dr: dr.Dobreva
Sonuç: 37.hft normal doğum
-------------------------------------------------------------
Adı: tuubaaoz
Serklajı Yapan Dr: op.dr.Orçun Sezer
Takip Eden Dr: op.dr.Orçun Sezer
Sonuç: 37+5 normal doğum
Adı: ceylinirem
Serklajı Yapan Dr: op.dr.Ahmet Seçkin Önoğlu
Takip Eden Dr: op.dr.Ahmet Seçkin Önoğlu
Sonuç: 39+5 sezeryan doğum
Adı: Narmik
Serklajı Yapan Dr: prf.dr.Namık Demir-op.dr.Orçun Sezer
Takip Eden Dr: prf.dr.Namık Demir-op.dr.Orçun Sezer-op.dr.Şenay Aycan-op.dr.Levent Erkan-prf.dr.Mert Kazandı
Sonuç: 32+4 spinal sezeryan doğum
--------------------------------------------------------------
Adı: saslan
Serklajı Yapan Drrf.dr. Namık Demir
Sonuç: sezeryan doğum
--------------------------------------------------------------
Adı: Fadik
Serklajı Yapan Dr: doç.dr. Arda Lembet
Takip Eden Dr: doç.dr. Arda Lembet
Sonuç: normal doğum
---------------------------------------------------------------
Adı: Cananur
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Cemil Akgül
Sonuç: doğum
Adı: Yaren
Adı: Nursin
Adı: Twiks
----------------------------------------------------------------
Adı: Edamecrin
Serklajı Yapan Dr: İsmail Küçükerdoğan
Adı: Tubaşeker
Serklajı Yapan Dr: Yunus Gedikbaşı
Adı: Crameren
Serklajı Yapan Dr: Ali Fuat Şengör
Adı: melikee
Serklajı Yapan Dr: op.dr. Akif Alkan
Takip Eden Dr: op.dr. Akif Alkan
Sonuç: hamile
Adı: girl85
Serklajı Yapan Dr: dr. Musa Yılmaz
Takip Eden Dr: dr. Musa Yılmaz
Adı: morkanat
Serklajı Yapan Dr: Filiz Bilgin Yanık
Adı: Sinannuray
Serklajı Yapan Dr: Tuğrul Abacıoğlu
Takip Eden Dr: Tuğrul Abacıoğlu
------------------------------------------------------------------
Adı: hidennisko
Serkalajı Yapan Dr: Hüseyin Mutlu(Mecidiyeköy Maya Klinik)
Adı:sinem8484
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Osman Devlioğlu
Takip Eden Dr: prf. dr. Osman Devlioğlu
Adı: chnb
Serklajı Yapan Dr: doç. dr. Arda Lembet - doç.dr. Cem Demirel
Takip Eden Dr: dr. Hülya Artuç(Antakya-12.haftya kadar) - doç.dr. Arda Lembet
--------------------------------------------------------------------
Adı: LANDARC
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Bülent Duran
Sonuç: 28.hft doğum
-----------------------------------------------------------------------
Adı: dibircik
Serklajı Yapan Dr: prf.dr. Süleyman Eserdağ
---------------------------------------------------------------------
Adı:salihas
Serklajı Yapan Dr: Fuat Akercan (E.Ü.)
Sonuç:doğum
---------------------------------------------------------------------
Adı:Saliha06
Serklaj Yapan Dr: Nurettin Kavcı
Takip Eden Dr:Nurettin Kavcı
--------------------------------------------------------------------
Adı:nery
Serklaj Yapan Dr: prf.dr.Tarık Aksu(ilgisizmiş)
Takip Eden Dr: Dr. Türkan Örnek,Ayşe Saltık
Sonuç: epidural sezeryan
-------------------------------------------------------------------
Adı:Zeyhat
Takip Eden Dr:dr fatih durmuşoğlu
Sonuç:doğum (serklaj yok)
Adı:DEBA
Serklaj Yapan Dr: celal latif küpeli
Takip EDden Dr:celal latif küpeli
Adı:güldenaz
Serklajı Yapan Dr:Tahir Aslan
Takip Eden Dr:Tahir Aslan
yeni isimler:
yasnur serklaj var. erkek bebek isim:?, dt:2010 (30 haftalık doğum)
sinop-e serklaj var- d.t:2010 kız bebek, isim: melis
ozlem483 serklaj ve takip: prof. erol tavmergen- izmir
elfce: serklaj ve takip: dr handan aytaç özkul- istanbul
jaluse- serklaj var 15 .07. 2011 - erkek bebek isim:?
nefisem- vajinal pessary var- 02. 2011- almanya bebek :?
Ayer82- dr. tayfun toptaş takip ve serklaj- erzurum
Mavinilay- 1. bebek serklaj:kemal özgür takip: dr. erhan muluk
2. bebek serklaj ve takip: erhan muluk
regrete iyileştin mi?
:2::2::2: yok canım sesim falan hala kötü burnum silmekten yara oldu ..Doktor antibiyotik verdi bide alerjik bünyeli oldugum için bir ilaç daha artı her gün aldığim folbiol,apicobal,coraspin ..Motor bozuldubide üstüne ..
Kızlar kasım annelerinde hastane seçimleri sayfasında şöyle bir not buldum:
Bağcılar SGK müdürlüğünden Dr. Hakan Koyuncu ile görüştüm. Kendisine özel hastanelerde bebek yoğun bakım küvezini SGK' nın karşılayıp karşılamadığını sordum. Kendisi aynen şunu dedi o özel hastanenin SGK ile anlaşması olsa da olmasa da Acil olarak yapılan her şeyi SGK ya fatura etmek zorunda. Siz hiç birşey ödemiyorsunuz dedi. Hatta benim hastanenin adını verdim, dedim böyle böyle memorial böyle olmadığını iddia ediyor dedim. Hayır siz onlarla bir daha konuşun benim ismimi verin beni arasınlar dedi. Çünkü bu Hakan bey özel hastanelerden gelen acil raporlarını inceleyen ve onaylayan kişiymiş. Dedi ki hastane acil olduğunu rapor eder biz de gerçekten acil mi diye bakarız ve onaylarız dedi. Aaay çok sevindim, hastanemi değiştirmeyeceğim gibi görünüyor Kızlar bence siz de kendi ilçenizdeki SGK yı arayıp aynı bu şekildeki birisinii bulup danışın ve o kişinin telefonunu kayıt edin ki yarın bir gün acil durumda hastane onları arasın (özellikle erken doğum riski olan kişilerde işe yarayacak bir bilgi.)Özel hastane çalışanları bile bu yasayı henüz bilmiyor.
Aklıma şu geldi Allah korusun erken doğum yaptık bu sgk geçmeyen hastanede. Bbek orada erken doğum yaptık diye acile kayıt edilmeyecek bir sürü küvez parası mı alınacak, yoksa acile mi girer bu durum?
Canım tubaya selam söyle:))
Kıyamam sana annen de yok yalnız kaldın eşinin babası nasıl? Eşin orada mı hala?
:2::2::2: yok canım sesim falan hala kötü burnum silmekten yara oldu ..Doktor antibiyotik verdi bide alerjik bünyeli oldugum için bir ilaç daha artı her gün aldığim folbiol,apicobal,coraspin ..Motor bozuldubide üstüne ..
Canım çok güzel bir bilgilendirme teşekkürler..Ben bu konuyu daha önce memorial ve florans nig sormuştum bana öyle bir uygulamamız yok demişlerdi ..Bilgilerinin olmadığını düşünüyorum çünkü sağlık bakanlığının yeni çıkarttığı yönetmeliklere göre hayati durumu olan hasta sgk ile anllaşması olmayan bir özel hast götürülse bile geri çevrilmeyecek bu bebek yoğun bakım içinde geçerli ben bunu çok önceden paylaşmıştım ama hastane öyle bir uygulamamız yok diyince bunlarla uğraşılmaz diye düşündüm..Biliyorsun özellerde bebek yoğun bakım ücretlerini araştırdım günlük 2500 -4500 arası fiyat aldım
Ben çıkıyorum banyo yapıcam