Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Sinem basarmak zorunda oldugun uzun ve zorlu bir surec.daha cok kucukler ve buyumeleri gerekli.kuvez sureci biraz uzun olabilir ama unutma bu gunler gecevek ve geriye donup baktiginda buruk bir gulumsemeyle hatirliyacaksin bu gunleri.bebeklerin en zoru ilk bir haftayi atlattilar.bugunden sonra daha da guclenerek ve buyuyerek devam edicekler.

Bugünler sizin güzel günlerinize giden, zor sınavlardan geçtiğiniz sayılı günleriniz...her gecen gün kuzularına daha da yaklaştırıyor...ben inaniyorumki hersey cok güzel olacak, Allahım sizlere dayanma gücü versin inşallah...

Canım güzel günler gelip bebeklerini alacaksın kucağına yakında inşallah...

Canım bilmiyorum ki Cemil beye ulaşamadım en son sekreteri uygun olunca ben çağrı atayım ararsınız dedi ama bı daha sesi soluğu çıkmadı yarın ulaşırım insallah

Canım ben bu duruma da çok bozulmuştum çağrı yapıp hastanın araması... Açıkçası bana da aynısı söylüyorlardı koca prof arayamıyor mu? Biraz tuhaf geliyor bu bana... Neyse sonu iyi olsun gerisine katlanıyoruz...

Canım güzel günler gelip bebeklerini alacaksın kucağına yakında inşallah...

Canım bilmiyorum ki Cemil beye ulaşamadım en son sekreteri uygun olunca ben çağrı atayım ararsınız dedi ama bı daha sesi soluğu çıkmadı yarın ulaşırım insallah

Canım ben bu duruma da çok bozulmuştum çağrı yapıp hastanın araması... Açıkçası bana da aynısı söylüyorlardı koca prof arayamıyor mu? Biraz tuhaf geliyor bu bana... Neyse sonu iyi olsun gerisine katlanıyoruz...

canımokurken yutkundum inan çok üzüldüm sanki kendim gibi yaşadım allah sabır versin bebeklerimede kuvvet işşallah işşallah sag saglim çıkarlar maşallah bak 7 aylık oldular ben inanıyorum yavrularım sana kavuşucak ozaman bayramın olucak unutma umud allahtan vesvese şeytandanbu mubarek günde rabbim yardımcın olsun işşallah dualarım seninle

kızlar bu arada birşey sorucam sizlere homosisiteyinmi kötü heterizigotmu merak ettim arkadaşım bebegi var kan sonuçları çok yüksek çıkmış prıtılaşaması var hem bu kiloya göre veriliyomuş galiba:44::44:beni biri aydınlatırsa sevinicem işşallah bekliyorum yorunlarınız

Arkadaşım sabretmeye çalış..Çok zordur eminim.dua edelim elimizden başka bişey gelmez.Ama ben inanıyorum annelerini bırakmayacak onlar.Kollarındaki morluklarıda geçer Allahın izniyle.Allahım sabır versin..

Kızlar Tuba arkadaşımız da uğramıyor epeydir güncelleme yapmak lazım asında... İnşallah iyidir....

Ah ya gözümde canlandı içim sızladı kıyamam ben onlara ( Sinem aklıma geldikçe dua ediyorum sana ve bebişlerine Lütfen hep iyi şeyler düşün iyi olacağına inan..Allah yardımcın olsun hep güzel haberler ver bize inşallah..

Çağrı atmak ne demek ya ne kadar ayıp bir randevudan 250 TL alıyor ben hiç yakıştıramadım bu doktorların her özelliği iyi olanı bulunmazmı ki..İlgili,güvenilir,ulaşılması kolay ...

Tubayı bende merak ediyorum..bugün arayacaktım unuttum:26:..Ben yarın izmire gidiyorum gidince müsait olursa mutlaka görüşürüm onla hem kıvancı görürüm hemde tubayla özlem gideririz

regrete iyileştin mi?

:2::2::2: yok canım sesim falan hala kötü burnum silmekten yara oldu ..Doktor antibiyotik verdi bide alerjik bünyeli oldugum için bir ilaç daha artı her gün aldığim folbiol,apicobal,coraspin ..Motor bozuldu bide üstüne ..

Kızlar kasım annelerinde hastane seçimleri sayfasında şöyle bir not buldum:

Bağcılar SGK müdürlüğünden Dr. Hakan Koyuncu ile görüştüm. Kendisine özel hastanelerde bebek yoğun bakım küvezini SGK' nın karşılayıp karşılamadığını sordum. Kendisi aynen şunu dedi o özel hastanenin SGK ile anlaşması olsa da olmasa da Acil olarak yapılan her şeyi SGK ya fatura etmek zorunda. Siz hiç birşey ödemiyorsunuz dedi. Hatta benim hastanenin adını verdim, dedim böyle böyle memorial böyle olmadığını iddia ediyor dedim. Hayır siz onlarla bir daha konuşun benim ismimi verin beni arasınlar dedi. Çünkü bu Hakan bey özel hastanelerden gelen acil raporlarını inceleyen ve onaylayan kişiymiş. Dedi ki hastane acil olduğunu rapor eder biz de gerçekten acil mi diye bakarız ve onaylarız dedi. Aaay çok sevindim, hastanemi değiştirmeyeceğim gibi görünüyor Kızlar bence siz de kendi ilçenizdeki SGK yı arayıp aynı bu şekildeki birisinii bulup danışın ve o kişinin telefonunu kayıt edin ki yarın bir gün acil durumda hastane onları arasın (özellikle erken doğum riski olan kişilerde işe yarayacak bir bilgi.)Özel hastane çalışanları bile bu yasayı henüz bilmiyor.

Aklıma şu geldi Allah korusun erken doğum yaptık bu sgk geçmeyen hastanede. Bbek orada erken doğum yaptık diye acile kayıt edilmeyecek bir sürü küvez parası mı alınacak, yoksa acile mi girer bu durum?

Canım tubaya selam söyle:))

Kıyamam sana annen de yok yalnız kaldın eşinin babası nasıl? Eşin orada mı hala?

Canım çok güzel bir bilgilendirme teşekkürler..Ben bu konuyu daha önce memorial ve florans nig sormuştum bana öyle bir uygulamamız yok demişlerdi ..Bilgilerinin olmadığını düşünüyorum çünkü sağlık bakanlığının yeni çıkarttığı yönetmeliklere göre hayati durumu olan hasta sgk ile anllaşması olmayan bir özel hast götürülse bile geri çevrilmeyecek bu bebek yoğun bakım içinde geçerli ben bunu çok önceden paylaşmıştım ama hastane öyle bir uygulamamız yok diyince bunlarla uğraşılmaz diye düşündüm..Biliyorsun özellerde bebek yoğun bakım ücretlerini araştırdım günlük 2500 -4500 arası fiyat aldım

Canım tubaya selam söyle:))

Kıyamam sana annen de yok yalnız kaldın eşinin babası nasıl? Eşin orada mı hala?

Canım,babası pek iyi değil malesef inşallah iyi olur..Evet biraz yanlız kaldım kendime baktım ama tavuk suyu çorbalar ada çayı,ıhlamur meyve sebze ağırlık verdim umarım en kısa sürede toparlarım..Tamam canım söylerim ..Eşim bugün döndü yarında ben geçiyorum

canım gecmis olsun,tez zamanda sifa versin Allah´ım insallah bu yaz sıcagında fena hastalanmıssın
bu arada bu sıcakta hasta olmussun,aklıma geldi gebe olmayasın(ben hep gebe kaldıgımı ogrenmeden onceki gunlerde hasta oldum,neden bilmem bebek bagısıklıgı dusuruyor heralde diye dusundum,buyuk ihtimalle sadece tesaduftur gerci)?

Canım bence bu yasa sgk geçmeyen hastaneleri de kapsıyor ama biz acilden giriş yapmadan hastaneye tedavi için yattık o arada doğum yaptık diyelim acilden giriş olmadı diye acil muamelesi görmeyecek mi? Benim hataydaki özel hastanede 4 gün kaldığında biz bebeğe para ödemedik devlet karşıladı...Senin dediğinden bebek acilden giriş yapmasa da yoğun bakımda kalınca para ödenmeyecek doğru mu anladım...

Ben çıkıyorum banyo yapıcam

İyi banyolar tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…