- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.281
bu arada ben memoriale acile bir gün gitmiştim sonda varken hiç para alınmadı ama hastaneden çıkalı bir hafta olmamıştı ondan mı almadılar yoksa acil gittiğim için mi bilmem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iİyi geceler kızlar...
Sofika sağ ol canım. Bir de kandaki enfeksiyn için yarım greyfurt denmişti geçmişte...
Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkar örneği gib, enfeksiyon mu kısalma ve açılmaya neden olur kısalma olduğu için mi enfeksiyon sorunu geçmişte de bir dönem tartışıldı çoğumuzun malersef rahim ağzı ölçümü ve enfeksiyon testleri düzenli olmadığı için geçmişte olmuş bir olayın tam nedeninin bulunmayacağı konuşulmuştu...
herkese iyi geceler.
sofika ben ayda bir penisilin iğne yaptırıyordum hamileliğimde enfeksiyonu önlemek için.ama drdan dra farklılık gösteriyor sanırım.
canım gecmis olsun,tez zamanda sifa versin Allah´ım insallah bu yaz sıcagında fena hastalanmıssın
bu arada bu sıcakta hasta olmussun,aklıma geldi gebe olmayasın(ben hep gebe kaldıgımı ogrenmeden onceki gunlerde hasta oldum,neden bilmem bebek bagısıklıgı dusuruyor heralde diye dusundum,buyuk ihtimalle sadece tesaduftur gerci)?
aynen sofika bende cok hastalandım iki hamileliğimde de
hatta korunmadığım için ilaçları içmeden gidip tahlil yaptırmıştım bu hamileliğimde
regrete de belki hamiştir :)
kızlar bende dün rüyamda hep memorial ve arda beyi gördüm
o kadar ilgisizler ki, tadilat varmış hastanede beni bir odaya alıyorlar soyunup oturuyorum muayene için ama ne gelen var ne giden
arada görüyoırum yemek salonu gibi bir yer var arda bey yemek yiyor sohbet ediyor birileri ile
en son muayenem bitiyor, ama ne bebeği görmüşüm ne rahim ağzı uzunluğunu söylüyor ne de cinsiyeti ile ilgili birşey
eve geldim ağladım ağladım
uyandığımda hala ağlıyordum
psikolojim iyice bozuldu sanırım bu aralar
greyfrutu da ekledim canım
evet bu konu aynen yumurta ve tavuk iliskisi gibi hangisi cıban başı bilemiyoruz ama mantıklı dusununce suyun erken gelmesi icin bir sebep olması lazım,dogal sartalarda su doguma kadar gelmez ve o sekilde programlanmıstır,ancak enfeksiyon ,mantar vs halinde erken gelmesi soz konusu olabilir
su anda hemen hepimize duzenli kan ve idrar tahlili yaplıyor ve cok sukur enfeksiyon yok ve bir sorun da yok,senin suyunun sızdıgı donemde crp yuksekti diye hatırlıyorum bu da sanki sızıntının suclusu gibi geliyor bana
biz zaten burda sadece kendimizce sebep sonuclar uretiyoruz,elbette gercek sebelerini bilemeyiz ama olsun,boyle boyle fikir ustune fikir bindirerek belki gunden gune daha yaklasırız dogrulara
iyi geceler salihas
penisilin guclu bir antibiyotiktir ve bayag esaslı bir onlemdir enfeksiyona karsı ama dedigin gibi her doktor bunu tercih etmiyor,hatta bazısı serklajdan hemen sonra bile antibiyotik vermiyor
kimsecikler yok herkez uyuyo galiba ben uzun süre giremicem herkezi cokta merak edecem insaallah ben yokken hersey yolunda gider ve ben geldigimde iyi haberlerle gelirim yaşadıgım kötü şeylerdn sonra hamilelik hayal gibi olsada allahtan ümit kesilmz
bende yeni doktordn geldm yumurtam 14mm olmus bu iyi bişey dedi demekki yumurta uyrıcı haplara gerk yok kendiligindn yumurtan olusuyoms dedi cok mutluoldum tabi gün asırı ilişkiye gir bu aralar catlayabilir dedi ben aslında gelişmemesnden degilde çatlamamasındn korkuyorm dedim olabiliyo dedi hani bende kist olusmustu ya dedim catlamadıgındn olmsmudr dedim biz genelde okadar büyük kistler için öyle düsünmeyz yada tekrarlamz mı tarznde bişey söyledi ama pek anlamdm olmazsa 1hafta sonra gel catlamız mı bakalım dedi catlamzsa kist olusr dedi tamam dedim ama ben bugün gdidyorm 9 oruc borcum oldu bugünde tutmadm yine tutmamk istemiyorm acıkcası sizce yumurtlama testini yapsam zaten koyulasmaya baslar ve tam koyu olursa bu yumurtamın catladıgı anlamına gelmz mı eger koyulasmzsa cizgiler catlamamstr ozaman gitsem daha iyi olur dimi bir bilgisi olan var mı
günaydınlar...
ben hastaneden geliyorum arkadaşlar... dr. bebekte iyi görünüyor seninde erken doğumla ilgili bi sıkıntın görülmüyor ürtık, raporun bitince işe başlayabilirsin dedi bebeğimin kafası aşağı dönmüş, bi sıkıntı yok hep yukarda duracak diye bişey de yok dedi tıptaki dr. bu haftalarda başının aşağı gelmesini istemeyiz erken doğum başlatabilir senin durumunda demişti.... rahim ağzı uzunluğu kaç dedim, hic bi sıkıntı yok gayet iyi dedi 1 hafta önce kalkmadan istirahat et diyen adam...kaç cm olduğu konusunda neden ısrar etmedim diye hayıflanıyorum şimdi... kasığımda ağrı oluyor ve babak orda toplanıyor dedim, hamilelikte kasık ağrısı normaldir dedi, ilk gebeliğimde hiç olmamıştı bu haftalarda dedim gülümsedi cvp vermedi bi dahaki sefere aç karna gel şeker yüklemesi ve rutin kan-idrar istiycem dedi... cuma gidicem tekrar...
icim hic rahat değil arkadaşlar ya, dr. 78 doğumlu, yeterince tecrübelimidir acaba erken doğum konusunda, rutin gebelikte iyi oldugunu duydum, riskli gebelikte iyi old. duyduğum bi dr. bulamadım hala...
dr. söylediklerinde haklı olabilir mi? cok mu evhamlanıyorm, 10 gün icinde rahim ağzı 2,5 cm den sorun yok denecek kadar toparlayabilir mi?
aynen sofika bende cok hastalandım iki hamileliğimde de
hatta korunmadığım için ilaçları içmeden gidip tahlil yaptırmıştım bu hamileliğimde
regrete de belki hamiştir :)
kızlar bende dün rüyamda hep memorial ve arda beyi gördüm
o kadar ilgisizler ki, tadilat varmış hastanede beni bir odaya alıyorlar soyunup oturuyorum muayene için ama ne gelen var ne giden
arada görüyoırum yemek salonu gibi bir yer var arda bey yemek yiyor sohbet ediyor birileri ile
en son muayenem bitiyor, ama ne bebeği görmüşüm ne rahim ağzı uzunluğunu söylüyor ne de cinsiyeti ile ilgili birşey
eve geldim ağladım ağladım
uyandığımda hala ağlıyordum
psikolojim iyice bozuldu sanırım bu aralar
ben ilkinde hastalıkla iliskilendirmemistim ama ikicide hemen aklıma geldi acaba hamile miyim diye,ilac almadan atlattım sırf belki olabilirim diye,zaten bir sure sonra da hamile oldugumu ogrendim.Nasıl bir baglantı vardır bilmem ama bak sende de oyle olmus,chnb canım sen regrete ile konsuyorsun,bir kulagına fısılda istersen test yaptırsın ilac alıyor cunku.
off tam da senin haftalarında aynı bu sekilde surekli doktorları hastaneleri goruyordum ruyamda,en buyuk korkum yanlıs doktoru secmekti,hangi doktor serklajımı yapsın konusunda da cok kararsızdım ve hep bunu dusundugum icin de tanıdgım butun doktorlar ruya sırasına girmisti resmen :))
Kızlar, şimdi doktor kontrolü için evden çıkıyoruz, çok heyecanlıyım, bakalim neler diyecek???
ben ilkinde hastalıkla iliskilendirmemistim ama ikicide hemen aklıma geldi acaba hamile miyim diye,ilac almadan atlattım sırf belki olabilirim diye,zaten bir sure sonra da hamile oldugumu ogrendim.Nasıl bir baglantı vardır bilmem ama bak sende de oyle olmus,chnb canım sen regrete ile konsuyorsun,bir kulagına fısılda istersen test yaptırsın ilac alıyor cunku.
off tam da senin haftalarında aynı bu sekilde surekli doktorları hastaneleri goruyordum ruyamda,en buyuk korkum yanlıs doktoru secmekti,hangi doktor serklajımı yapsın konusunda da cok kararsızdım ve hep bunu dusundugum icin de tanıdgım butun doktorlar ruya sırasına girmisti resmen :))
Kızlar, şimdi doktor kontrolü için evden çıkıyoruz, çok heyecanlıyım, bakalim neler diyecek???
kızlar az önce haber aldık bebişlerimizden iyilermiş çok şükür bugün anne sütünü ARTTIRCAKLARMIŞ İNŞ KABUL EDER UFACIK MİDELERİ HEP AKLIM ONLARDA RABBİM DAYANMA GÜCÜ VERSİN MELEKLERİME VE CÜmlesine
Canım benim benim crp 7 mi neydi... Bir de erken doğumumda bence israr yolu enfeksiyonum vardı ama şu da var çoğu hamilede idrar yolu enfeksiyonu oluyor ama suları erken gelmiyor benim rahim ağzı uzunluğum normalde de kısa diye sanırım keseye enfeksiyon çabuk ilerledi...
Canım güle güle git gel o testler yumurtladığını gösterir çatladığını göstermez...
Canım bir miktar uzayabilirmiş sen yine biraz dikkatli ol...
Canım ben de önceki gece rüyamda görmüştüm... Dün başka topikten arkadaş gitti 3. kez gitti çok ilgilenmiş tatilde dinlenmiştir takma kafana... Benim de saat 10 da yarın sabah...
Sofika ben az önce bacak ve koll altımı epilasyon makinasıyla alıp kolonya sürdüm akşam da malum yeri jiletle alacağım ama hep jiletle kanatıyorum oradan enfeksiyon kapar mı? Baticon kullanmayı endokrin yasakladı kolonya da yakar ne yapayım sence?
canım insallah hepimiz de saglıcakla ve zmaanında alırız bebelerimizi kucaklarımızaah sofikam ah
benimde hep aklımda
biliyorsun serklaj atılmıyor ya, hatamı yapıyorum diye
umarım Allah bana doğru yolu gösterir de bu bebeğimi de sağlıkla kucağıma alırım
hayırlı, güzel haberlerle gel inşallah
kızlar az önce haber aldık bebişlerimizden iyilermiş çok şükür bugün anne sütünü ARTTIRCAKLARMIŞ İNŞ KABUL EDER UFACIK MİDELERİ HEP AKLIM ONLARDA RABBİM DAYANMA GÜCÜ VERSİN MELEKLERİME VE CÜmlesine
Sofika hamile değil canım yumurtlama dçneminde beraber değildiler eşi babasının memleketine gitti...
Güzel haberlerle gel inşallah...
Sinem sütlerini sağıp buzluğa atıyorsun di mi? nasıl sağıyorsun?