SENİ COK İYİ ANLİYORUM BENİMDE KUSUM VAR VE Bİ ZAMAN SONRA EVLAT GİBİ OLUYOR SU HALİMDE BİLE ONU DUSUNUYORUM BBENDE AYLARDİR İLGİLENEMİYORUM UZULUYORUM AYNİ ODADA DURMUYORUM PARAZİT GECER DİYE AMA KARNİMDAKİ BEBEGİ DUSUNUNCE BU DAHA AGİR BASİYO RABBİM İNSANİ HİC Bİ SEVGİDEN EKSİK BİRAAKMASİN.
allah razı olsun canım aslında kusum olmasaydı anlayamazdım enişten var teyzemin eşi ben kendini bildim bileli kuş alır muhabbet kusu hep ölrü hiç konuşturamaz birgün gene kusu ölmüştü eniştemin dedim ne oldu kzım dedi yavrum öldü nasıl üzgün allah allah dedim bu kuş neden üzülüyoki :44::44:sonra apaşaya şirini aldım 4 ay kaldı yavrum kolarımda can verdi ne agladım
can çekişirken eşimi aradım canım kzıızmzı ölüyo ne olur yetiş adam işte sonra işi bıraktı geldi öyle kaskatı kesildi öldü eşime sarılıp çok agladım ben okadar bakmama nedenbudaa yavrularım gibi beni terkedip gitti dedin
ben çok aglıyorum diye erkekkardeşim köpügü aldı getirdi paşa yeil sarı siyah karışımı köpükse beyaz açık mavı karışımı
eltimin kzınınn ona yaptıgını göründe sinirlerim oynadı demediki yenge kusura bakma
ben ömürü dogurudm okadar aglıyourmki soram öyle böyle degil okada psikolojim bozulduki mutfagın camından bakıyorum 5 katta oturuyorym düşün arkadan 5 önden 3 işte dedim içimden hem aglıyorum ömürü diye elim karnımda sonra deidm içimden acaba atsam kendimi burdan sakatmı kalrım ölürmüyüm okadar gözüm döndü sonra dedim paşa kendine gel neyse paşa çıka geldi cam açık kondu omzuma oda dışarı kaçar diye kapadım aceleyle camı belkim o ruh haliyle kendimi atıcaktım candan
sonra odaya geçtik bilrikte oda kasefine kondu paşa normal kuşlar gibi degil canım
evde mutfakta oluyum yanıma gelir birlikte yemekler yaparız salatayı birlikte yaparız oda tadına bakar geçen salata malzemeleri yıkadım koydum suyun içine mutfaktan çıktım telefona bakıyım diye geldim oda oda aradım paşa yok birde ne görüyüm sen salata malzemelerinin içine gir yikan hem yiyor hem yıkanıyor
allahım o an güzümün önünden gitmiyor
hem ömürümdede dogucagını bildi paşa cumartesi günü sancı çekiyomuşum ayagım sıızladı dedim yok ya dikiş var pazar eşim kahvaltı hazırladı paşa hep eşimle mutfakta olurdu ama hep geldi yanıma kafeste dedim eşime bu senin yanına neden gelmiyo allah allah :44::44:sonra dikti gözlerini bana dedim eşime bu nede nöle bakıyo sanki yanımda biri varmış gibi geldi karnıma kondu dedim paşa ne oldu okadar hırçınlaştıki sorma
meyserse ömürümü kaybedicegimi anlamış hastaneye gittim 2 gün kaldım eşim yemin etti ne kıvırcık yedi nede yem
hastanedeyken eve geldi eşim sesini dinletiyo ban paşam deyip durdum sanki bebegimi dogurudmda evladım evde ay o ne yapar vs diye eve geldik paşa bak deid kim geldi paşa öyle kasefinde paşam paşam oglum dedim bir uçup omzuma konması vardı sorma
kafesi temzidi kirletmemişti kızımda birgün çok aglıyourm gene bir baktım yem yiyordu kafesinde şirinlik yapıyo bir o yana bir bu yana ben gülüyüm diye hakkını ödeyeem paşa olmasaydı belkim ben şuan o ruh haliyle burda olmazdım dile kolay 3 evladım giti allahım dedim dikiş vardı buda gitti ben anne olamıcam deidm dedim agladım
şimdi umudum arda bey işşallah rabbim eşime bol kazanç veriirde doktorun altından kalkarım tek korktugum dikiş parasını nasıl denkleştiricem
ya çok para isterse zaten muayenesi çok hem diyorum ona dikişe kadar git sonra gitme idyorum ama ya başkasına gidince gene kaybedersem
kimse bilmez benim üzüntümü içimde ne fırtınalar kopuyor
hep içimde bir laf var ya gene giderse
SAOLASİN CANİM SİMDİ ANLADİM KASİLMAYİ BENİM BEBE BİRDE GOBEGİMİN ORDA DAHA COK ONDAN BELKİ HİSSEDEMEDİM BAZEN DEDİGİN GİBİ KUSARKEN BEN COK OKSURUYORUM REFLUM VAR OZAMAN TOPLANİYO DEMEKKİ O KASİLMA..BENDE HEDEFİ HEP 5HAFTA SONRAYA KOYUYORDUM DEDİGİN MANTİKLİ GERCEKTEN RABBİM İNSALLAH KUCAGİMİZA ALDİRİR SENİN NE GUZEL KİZİN VAR BİRDE BEN ONCEKİ DOGUMU 22DE YAPMİSTİM AMA BUNDA HEP İNANDİM KUCAGİMA ALİCAM BUNA İNANİYORUM İNSALLAH...
gittin geldin mi gezmelere chnb :) güzelmiydi yemekler
canım ya... zor oluyor di mi annende olsa birilerini yormak, ama sen bunu kendin icin değil bebeğin icin yapacaksın.. sağlıkla kucağına al bebeğini ömür boyu biz bakıcaz zaten annelerimize her sıkıntılarında... bide bak yakınmışsın ne güzel. benim gibi 1000 km uzakta değiller.. cok ince düşünüp evham yapma bence, olduğu kadar olur, 5 dk bile oturmadım diyosunda bebeine ALLAH esirgesin bişey olursa gecen zaman geri gelmez, keşkeeer fayda vermez, dikkatli ol sen kuzun doğana kadar...
1,5 yaşındada yavrun var heralde, benimki de 1 yaşında işte ona care bulamıyo insan, illa kucağa gelecek.. RABBİM korusun hepimizi erken doğumdan-düşüklerden artık ne diyim :26::26:
sen istirahat et bol su icin nolacağını cok düşünme Rana bence..
benimde ilk gebeliğimde 10.haftamda kanamam oldu, ağlaya ağlaya gittim dr.a 2 gün yattım cıktım, cronone jel kullandım (progesteron) şimdi yaşına girecek oğlum... zor süreclerden gecen annaleriz biz, cok daha kıymetli oluyo yavrularımız, napalım öyle-böyle sağlıkla doğsunda miniklerimiz,
sen yapta tedavini gerisini bırak ALLAH a, eldeki yara duvarda ki kovuk derler... umurunda mı senin neler cekeceğin o yavruyu kaybettikten sonra..vicdan versin ALLAH ne diyim...
2 gündür diyodum o masada bende olaydım ahh :)
gecmiş olsun atlattın mı daveti paşam
coookk şükür... bol kakişli günler diliyorm onlara, gelsin primalar, gitsin molfiksler :)
aşağida gördüm seni sinem güzel haber yazıyon inş. :26:
elhamdurillah herşey dört dörtlüktü yemekler arttı bile tatlımı çok beyendiler tarifini istediler