canım allah yardımcın olsun sen şimdi hastanedeinmi bebem :44::44:yatıyosun yane perşembe günü kaçta dikişi 1 gece kalıcanmı ay çok soru sordum ne yapayım merak ettim:18::18:canım dualarımdasın korkma hemi ay nasıl gelinicegini bilsem seve seve gelirim regrete gelicekmi yanına ay gelicekse ne olur benide alsa çocuklar gibi sevinrim yeminle
inan burdan otobüse binsem iniyorum inmesinede hastane arkada kalıyo yol iz bilmem nasıl olucaksa eşiminde zamanı yok işleri çok sıkı keşke getirse beni inan sizleri kardeş gibi benimsedim bu gününde yanında olmak çok isterdim kardeşim ya gelebilirsem gelicem olduda gelemezsem affet bu kardeşini olurmu
bu arada daha ne kadar kalıcan ameliyatı nasıl yapıcaklar anlattımı fiyatını konuştunuzmu:44::44:
canım ben sordum aradın yerini yücel ben 9 milyar 200 istiyo oda sadece ameliyatına:18::18
arası olmayanın vay haline benim bildigim hamile kalmadan dikiyolar sonra doktor bebege vesile olabilirsin diyo ve bebege vesile olunuyo ama kafam karıştı yeminle şimdi hamileykenmi hamiledegilkenmi dikiliyo:44::44:
canım senin 0,7 canım rahim boyun neden dersen kadınların 5 mm doktor dedi bana benimkide 2.5 miş hayret kızımda rahim boyu serklaja giderken 3.1 di inan fransız kaldım sen mm karıştırdın galiba:44::44:yada bugün benim kafam birşeye basmıyo
canım sen ara bir eger jel varsa kullan onları tarihlerine bak ama oda rahim agzını gevşetmiyo progestan oluyo bir nevi vallahi kızıma hamile kaldım progestanı içtim günde 2 tane fluk plası içtim doktora gittim doktor beni takdir etti aferim sana dedi akılı hasta bilgili hasta deyip her seferinde övdü aslında insan kendinin doktoru olucek ben onu söyler onu derim