- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.221
canım net konuşmadım ama tavırları sezaryandan yana gibi geldi...
birde doğum şekli için oğluşumun ne kadar geliştiği önemli doğum esnasında onuda göz önüne alarak ona göre karar veriliyor diye biliyorum...
arda beyle konuşma arasında böyle küçük bebeklerde bazen son haftaları beklemiyoruz dedi...buda sezaryan olasılığını belirtiyor...
canım işte bu kontrolde dikişi doğumu net konuşacağım inş....
hakkımızda ne hayırlıysa öyle olsun inş...
Kızlar hastaneden çıkmam yarına kaldı.20 gündür hastanedeyim. Buradacam filan da açılmayan türden. İntihar vakası olmasın diye düz cam koymuşlar. 20 gündür gördüğüm dağların ağaçların ve birkaç evin çatısı... tSH DEĞERLERİME bakılacakmış. Eşim de kızdı bana dr sana çık demeden niye toparlandın diye... Benim de sinirlerim bozuldu ağladım ... Allah hapishanedekilere yardım etsin...
canım allah gönlüne göre versin işşallahEvet canım Allah nasib ederse tek bebek :) Tek embriyo yerleştirecekler....
canım üzülme vardır rabbimin bir bildigi bu arada 20 gün yattın bir gün daha yat emin ellerdesin merak etmeKızlar hastaneden çıkmam yarına kaldı.20 gündür hastanedeyim. Buradacam filan da açılmayan türden. İntihar vakası olmasın diye düz cam koymuşlar. 20 gündür gördüğüm dağların ağaçların ve birkaç evin çatısı... tSH DEĞERLERİME bakılacakmış. Eşim de kızdı bana dr sana çık demeden niye toparlandın diye... Benim de sinirlerim bozuldu ağladım ... Allah hapishanedekilere yardım etsin...
sağol canım iyiyim kotrole 3 gün kaldı hayırlısı artık....
evet canım her kotrolde rahim ağzı ölçüyor onuda alttan ultrasonla ölçüyor...
gerektiğinde alttan başka rahatsızlıklarada bakıyor....
ama bebeğin gelişimini hep üsten bakıyor....
yani muayene hem alt hem üst oluyor....
canım bana 12. haftada söylemişti ama yanlış tahmin oldu...
çünkü kız demişti ama 17 haftada erkek dedi öylede kaldı....
Chnb cim sezaryanden sonra normal doğum düşünüyorsan iki doğum arası en az 2 sene geçmesi gerekirmiş..Bunu İzmir de sezaryan sonrası vajinal doğum yaptıran bir kadın doğum dr. söyledi bana...
Merhaba arkadaslar herkese,yarın kontrolum var cok heyecanlıyım :)))
Kesin alttan muayene eder değil mi?
Sonuçta ilk muayene
Hayırlısı olsun hakkımızda,
Acaba kalp atışlarını duyarmiyiz , 20 Nisan son adetim
Ah canım normal hava almak ne büyük lütuf. Çok sıkıcı havasızlık.Sabrinin sonunu rabbim guzel eyler insallah
BEnde pegasus ucaklarini sayiyodum yattigim yerde camlar butun hastanelerdecayni galiba
Canım inşallah bugün çıkarım tiroid için dahiliyeye gönderecekti dr...Bakalım artık... Ben yine yerçekimine karşı çok hareket etmeme taraftarıyım...canım allah gönlüne göre versin işşallah
canım üzülme vardır rabbimin bir bildigi bu arada 20 gün yattın bir gün daha yat emin ellerdesin merak etmebu arada 2 tarama testinin temiz çıkmasına inan çok sevindim bebem işşallah 40 haftalrıda görücez hep beraber
canım her gittigindemiamanın ben korkarıum öle kanamam olur diye ban biraz bilgi veririmisin bebem nasıl müdehale yapıyo sen her gittinde sana karşı nasıl :44::44::44:aydınlatırsan sevinicem birde her gittigindemi para veriyousn kaç günde çagırdı gebelikleirnde ban seni yatırmıcam yatsanda yatmasanda düşüyo dedi ne kadarı dogru sen yatmadın rahim kısaldı yattın uzamışmıydı bebem bir cevap ver bekiyorum :44::44:yatıyımmı yatmıyımmı :26::26:
kızlar bizde çıktık hastaneden dikiş atıldı rahime biraz zor geçti ama şimdi iyim artık evdesin dedi doktor evde bol bol dinlecim
chnb canım bir gün daha kalacakmısın hastanede hayırlısı olsun ben dogumda bir gün yattımda patlıcaktım evet cok zor ama sonucta bebegının ve senin saglıgın için kalıyosn buda güzel bişey 2li testin iyi cıkmasına cok sevindim insaallah hersey böyle güzel gider FADİKCİM seninde hersey insaallah yolundadr HİDENNİSKO insaallah kalp atısını duyarsın ben nezaman duyuluyo bilmiyorum benim girdigim ultrasonlar hep milat öncesi oldugundan bebeklerımin kalp atısını hiç duymadım EYLÜL GÜLÜ canım pazartesi büyük gün hdi bakalım hayırlısı rabbim gönlüne göre versin
Bende dün hastahaneye gittim dün yazacaktım basım agrıyordu yazamadım cok mutluyum cok şükür hormonlar normal cıktı prolaktin hormonuda bayagı düsmüş hap etkisini göstermiş haftada 2kez alıyordum şimdi 1kez kulllan dedi ama benim o hapı kullanmak hiç içimden gemiyo çünkü hapın içinde bu hapı kullandıgınız süre içinde hamile kalmayınız yazıyo kk bir topigindede karsılastım bu hapı kullanırken hamile kalanlardan düşük yapanlr olmus doktor beni uyarmadı bilmiyorum ne yapacam aslında haptan 1tane kaldı yarım yarım 2kez salı günü içicem bitecek bırakırsam yükselir mi onuda bilmiyorum ayın 5inde yumurtlama takibi baslıcak yumurtalarım gelisiyomu diye bakılacak 5aydır hamile kalamıyorum dedim tedavi için erken dedi 2 -3 ay kontrol edelim yumurtaların gelişiyosa zaten hamile kalırsın şimdiye kadar prolaktin yüzünden hamile kalamamıs olabilirsin dedi 3ay daha hamile kalamazsam ki insaallah kalırım ona göre yumurta gelistiren hapları kullanmaya baslıcam aslında hiç istemiyorum o hapların yan etkisinde erken dogumlara ve düsüklere sebep olur diyo zaten düsük yapan bir bayanım göz göre görede hap yüzünden kaybetmek istemem yumurta gelilştrmek için bitkisel tedavilerede baslıcam arastırdım biraz bakalım insaallah prolaktin hormonuda düstü hersey yoluna girer ve hamile kalırım herhangi bir önerinz varsa yazarsanız sevinirim rabbim hepimizn gönlüne göre versin
kızlar bizde çıktık hastaneden dikiş atıldı rahime biraz zor geçti ama şimdi iyim artık evdesin dedi doktor evde bol bol dinlecim
MERHABA herkez iyimi chnb çıktınmı hastaneden millet bişey soracam hamileliğin b u haaftalarında sümüksü akıntı olması normalmi bende çok oluyor normalmi acaba iki düşükten sonra herşeyden korkar oldum geceleri rüyamda kanamamın olduğunu görüyorum korkarak uyanıyorum ben herkese dua ediyorum nolur sizde bana dua edin :)
Eşim de keçboynuzu pekmezi içmişti...chnb canım sag ol bal cörekotu tarcına asladım ada cayıda içiyorum incir kürüde deneyecem insaallah tutar
Narmik tedavin hayırlı olsun canım umarım her şey istediğin gibi olur.. izmire gelmişsin kenttemi yaptıryorsun...
hidennisko kontrolün iyi geçer inşallah güzel haberlerle gelirsin..
fadik çok az kalmış bebişine kavuşmana..
eylülgülü inş senden de hamiş haberini alırız
efulim adet olmana ve hormonların düzelmesine sevindim
chnb 2li testin iyi çıkmasına çok sevindim onca uğraştan olumsuzluklardan engellerden sonra bu bebek senin mucizen..
sofika , arzufirdevs sizlerde iyisiniz maşallah..
bu günümüze şükür yine heycanlandı burası inşallah hepimiz hayırlı habarler veririz..Narmik tedavin hayırlı olsun canım umarım her şey istediğin gibi olur.. izmire gelmişsin kenttemi yaptıryorsun...
chnb 2li testin iyi çıkmasına çok sevindim onca uğraştan olumsuzluklardan engellerden sonra bu bebek senin mucizen..
Narmik tedavin hayırlı olsun canım umarım her şey istediğin gibi olur.. izmire gelmişsin kenttemi yaptıryorsun...