- 18 Ekim 2010
- 1.893
- 21
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.201
Zordur aynı anda 2 çocukla uğraşmak. 3. yü düşünüyor musun?
Evet görümcemde kalacağım. Hem Ataşehire de çok uzak değil...
ikizler ve 3. çocuk olayına istinaden beni unuttun galiba demiştim
Allah guc verio ama zor gercekten 3.yu allah nasip ederse neden olmasin tek bebek bakiminida tatmak isterim ikizlerde biraz motor takmis gibi oluyoda
evet yakin atasehire haziranda boluya gidicem gitmeden gormek isterim nasip olursa
endolü bana da verdi ama 15 gündür kullanmadım zaten çok şükür ağrım olmadı ama acil durumda kullan nidilat etki edene kadar önlem olur dedi 32 haftaya kadar kullan dedi bebeğin kalbine bir şey mi yapıyormuş ne fazla kullanma dedi..umarım gerek olmaz ama zaten düzenli nidilata başladım benCanım ben hastaneye yattığımdan beri 4- 5 kere kullandım karnımda gaz sancısı mı kasılma mı anlayamadığım ağrım oldu kullandım o zamanlar... Ama dediğin de aklımdan çıkmadı...
Arda beyle seklaj meselesini konuşmadık haftaya artık ama ben de gerekli görüyorum. Çünkü Yarenin dr si Cemil Hocaya da güveniyorum o şart demişti... Ben de komplikasyonlardan korkmuyor değilim. Büyük oğlumda 29. hafta, erken doğanda 25. haftada açılmam oldu. Burada yazan başka arkadaş vardı onun dr si Ali Fuat Şengör her hamilelikte açılmanın ön haftalara kayacağını söylemiş...
Hayirli olsun tedavin cok sevindim tek mi olacak bu defa)
2 li tarama testimiz güzel çıktı çok şükür....
endolü bana da verdi ama 15 gündür kullanmadım zaten çok şükür ağrım olmadı ama acil durumda kullan nidilat etki edene kadar önlem olur dedi 32 haftaya kadar kullan dedi bebeğin kalbine bir şey mi yapıyormuş ne fazla kullanma dedi..umarım gerek olmaz ama zaten düzenli nidilata başladım ben
serklaj için en doğrusunu dr söyler tabi inşallah yapılabilir ve iyi tutar stres çekmezsin biz erken haftalarda eşimle bu konuda konuştuk o zaman istememişti o da kadercidir benim gibi oğlak ta kendisi.. ama ben neler yaşayacağımı biliyordum az çok..yine de onu strese sokmak istemedim şimdi de sofikanın dediği gibi bu saatten sonra hiç kolay değil yine de yatırır ve büyük ihtimalle erken doğumu engellemez.. inşallah sen zamanında yaptırırsın..
celestonları vuruldum daha rahatım 48 saatte geçti hayırlısıyla..
gözün aydın canım
Kızlar hastaneden çıkmam yarına kaldı.20 gündür hastanedeyim. Buradacam filan da açılmayan türden. İntihar vakası olmasın diye düz cam koymuşlar. 20 gündür gördüğüm dağların ağaçların ve birkaç evin çatısı... tSH DEĞERLERİME bakılacakmış. Eşim de kızdı bana dr sana çık demeden niye toparlandın diye... Benim de sinirlerim bozuldu ağladım ... Allah hapishanedekilere yardım etsin...
Sağ olasın senin beklenmeyen gün pazartesi miydi?
Canım Perşembe erken gebelik testi aldım Pazartesi yapmayı düşünüyorum hamile gibi hissetmiyorum kendimi şimdiden regli olacakmış gibi sancilaniyorumneyse bir an önce belli olsun diye Pazartesi test yapicam
Canım sabret..Ben de öyle aylarca kaldım hastanede..Pencere 10 cm den fazla açılamıyordu..Dışarısını hiç göremiyordum..Zaten wc dışında kalkmıyordum...
Bu arada benim de tedavim başladı..Yarından itibaren günde 1 kez klomen kullanacakmışım toplam 5 gün...
sağol canım iyiyim kotrole 3 gün kaldı hayırlısı artık....Fadik canım Arda bey her seferinde vajinal mi bakıyor? Nasılsın bu arada? Arda bey cinsiyeti ne zaman söylüyor?
sağol canım iyiyim kotrole 3 gün kaldı hayırlısı artık....
evet canım her kotrolde rahim ağzı ölçüyor onuda alttan ultrasonla ölçüyor...
gerektiğinde alttan başka rahatsızlıklarada bakıyor....
ama bebeğin gelişimini hep üsten bakıyor....
yani muayene hem alt hem üst oluyor....
canım bana 12. haftada söylemişti ama yanlış tahmin oldu...
çünkü kız demişti ama 17 haftada erkek dedi öylede kaldı....
Az kalmış kontrole inşallah güzel haberler vereceksin. Benim burada hep üstten bakıldı 3 cm. Dr ye dedim vajinalde daha azdır dedim yok dedi... Benim de erken doğan oğlumu 12. haftada erkek demişti. Erkek çıktı buna da bakıyor ama benzetemedi pek... Şükür 2 li test iyi çıkmış biraz ferahladım...
12 biraz erken canım sonradan yanılma payı çok oluyor....
ikili testin iyi çıkmasına çok sevindim canım...bu senin için çok çok iyi birşey....
endolü bana da verdi ama 15 gündür kullanmadım zaten çok şükür ağrım olmadı ama acil durumda kullan nidilat etki edene kadar önlem olur dedi 32 haftaya kadar kullan dedi bebeğin kalbine bir şey mi yapıyormuş ne fazla kullanma dedi..umarım gerek olmaz ama zaten düzenli nidilata başladım ben
serklaj için en doğrusunu dr söyler tabi inşallah yapılabilir ve iyi tutar stres çekmezsin biz erken haftalarda eşimle bu konuda konuştuk o zaman istememişti o da kadercidir benim gibi oğlak ta kendisi.. ama ben neler yaşayacağımı biliyordum az çok..yine de onu strese sokmak istemedim şimdi de sofikanın dediği gibi bu saatten sonra hiç kolay değil yine de yatırır ve büyük ihtimalle erken doğumu engellemez.. inşallah sen zamanında yaptırırsın..
celestonları vuruldum daha rahatım 48 saatte geçti hayırlısıyla..
Canım evet çok iyi oldu bizim için... Sen konuştun mu normal mi sezeryan mı?