- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.161
kızlar kandiliniz mübarek olsun, bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin..birkaç haftadır bilgisayarımız bozuktu hiç uğrayamadım buralara, chnb geçmişe baktım biraz rahatsızlanmışsın galiba geçmiş olsun canım, ama şimdi iyisin galiba..
bende salı günü çapadan randevu almıştım 2 marttan beri adet olamıyorum, gerçi doğumdan sonra hep iki ayda bir adet oldum ama bu sefer bayağı geçince bir doktora görüneyim dedim..ultrasonda bir kese göründü 5mm kadar..b-hcg bakıldı 1958 değerim çıktı, sonra doktor değere göre biraz küçük kese dedi, sonra dün cemil beye gittim, oda baktı kese ufak ama doğal bir süreç, kesenin yerleştiği yer ve konturları iyi dedi olabilir dedi, bugün tekrar aynı yerde test yaptırmamı istedi, bugün tekrar çapaya gidip yaptırdım 3288 çıktı gebelik değerim artmış ama cemil hoca pek değeri beğenmedi biraz daha yüksek olmasını bekliyordum dedi, ama bir hafta sonra ultrasonda bakalım.. ya kendi kendine sağlıklı bir şekilde devam edicek, yada düşükle sonuçlanma ihtimali biraz yüksek dedi, şu anda beklemek durumundayız, bende sezinden iki ay önce aynı şeyi yaşamıştım, kendiliğinden hamile kalmış ve farketmemiştim yine değerim bu kadar yüksek, yine kese vardı, ama değerim sağlıklı yükselmediği için düşük olmuştu,yine düşük yapacağım için çok üzgünüm şu anda doğum kadar zor olmuştu çünkü..
İnşallah canım benim inşallah bebiş seni üzmez. Sen yine yatmaya çalış canım kızlar büyük idare ederler biraz...Allah yardcın olsun cümlemizin....kandiliniz mubarek olsun..bende dün bugün celestonları oldum açılma yok ama silinme var 2.5 cm lerde 25 haftalıkız ve 650 gr ayrıca nidilata başladık hayırlısı..rabbimin emaneti taşımamı dilediği kadar...artı yattım tabii 3 çocukla ne kadar yatılırsa..en azından 3 hafta daha..dualarınızla inşallah..
kızlar kandiliniz mübarek olsun, bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin..birkaç haftadır bilgisayarımız bozuktu hiç uğrayamadım buralara, chnb geçmişe baktım biraz rahatsızlanmışsın galiba geçmiş olsun canım, ama şimdi iyisin galiba..
bende salı günü çapadan randevu almıştım 2 marttan beri adet olamıyorum, gerçi doğumdan sonra hep iki ayda bir adet oldum ama bu sefer bayağı geçince bir doktora görüneyim dedim..ultrasonda bir kese göründü 5mm kadar..b-hcg bakıldı 1958 değerim çıktı, sonra doktor değere göre biraz küçük kese dedi, sonra dün cemil beye gittim, oda baktı kese ufak ama doğal bir süreç, kesenin yerleştiği yer ve konturları iyi dedi olabilir dedi, bugün tekrar aynı yerde test yaptırmamı istedi, bugün tekrar çapaya gidip yaptırdım 3288 çıktı gebelik değerim artmış ama cemil hoca pek değeri beğenmedi biraz daha yüksek olmasını bekliyordum dedi, ama bir hafta sonra ultrasonda bakalım.. ya kendi kendine sağlıklı bir şekilde devam edicek, yada düşükle sonuçlanma ihtimali biraz yüksek dedi, şu anda beklemek durumundayız, bende sezinden iki ay önce aynı şeyi yaşamıştım, kendiliğinden hamile kalmış ve farketmemiştim yine değerim bu kadar yüksek, yine kese vardı, ama değerim sağlıklı yükselmediği için düşük olmuştu,yine düşük yapacağım için çok üzgünüm şu anda doğum kadar zor olmuştu çünkü..
kandiliniz mubarek dualarınız kabul olsun
Hayırlı kandiller arkadaşlar :) Yaklaşık 3 haftadır kendi memleketimde İzmirdeyim..Adetin 3.günü gittiğimde kistlerim olduğu için tedaviye başlayamadık..yazz doğum kontrol hapı kullandım kistlerimin erimesi için..Bu gün adetimi oldum...Hastaneyi aradığımda ulaşamadım sekretere randevu için..Yarın almaya çalışıcam..Eğer kist yoksa ve başka sorun yoksa yarın başlar inşallah tedavim...Transfer aşamasına gelebilirim umarım..:)
İnşallah canım benim inşallah bebiş seni üzmez. Sen yine yatmaya çalış canım kızlar büyük idare ederler biraz...Allah yardcın olsun cümlemizin....
Canım inşallah sorun olmaz canım. İnan çok mutlu olurum. Bizleri haberdar et eline karnına koy 99 kere elmübdiu de...İnşallah bir şey olmaz...
ninşallah canım, benzen bir kötü tecrübe yaşayınca pek olumlu düşünemez oldum ama Allahın dediği olur şüphesiz,Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise öyle nasip etsin diyorum..
Merhaba arkadaslar hepinizin kandili mübarek olsun, Allah dualarımızı duyar inşallah !
Chnb sen Pazartesi gunü istanbula geliyormuşsun hangi semte geliyorsun, nerede kalıyorsun?
Bnde 1 hafta kalacağım , yarın gidiyorum
İstanbullular belki görüşürüz :)
Canım mesajın başlarını okurken çok sevindim.Tebrik edeyim dedim ama bence hemen ümitsizliğe kapılma..Beta hcg yanıltıcı çünkü...Ben çok düşük değerle ikizlerime hamileydim..
n
Sen de haklısın ben de senin gibiyim acı tecrübeler bırakmıyor peşimizi. Bence çok da kötü değil yaklaşmış 2 katına. progestan kullanıyor musun?
inşallah dediğin gibi olur canım, değerin yüksek olması benide çok heyecanlandırdı ama tam ikiye katlamaması birde ne zaman yumurtladım, ne zaman döllendi hiç bilinmiyor, yeni ise normal gibi değer ama bir kaç aydır kendi kendi artarak geldiyse bu değer iç açıca değil....
Canım ben Koşuyoluna geliyorum sen istanbulda değil misin? Amin dualarımız için...
İlla tam moda mod 2 ye katlanması şart değilmiş ki..34 olan değerim 57 olmuştu benim mesela....:)
chnb sen dikiş için mi geliyorsun istanbula ne zaman yapılacak kısmetse?