Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım mesajın başlarını okurken çok sevindim.Tebrik edeyim dedim ama bence hemen ümitsizliğe kapılma..Beta hcg yanıltıcı çünkü...Ben çok düşük değerle ikizlerime hamileydim..

İnşallah canım benim inşallah bebiş seni üzmez. Sen yine yatmaya çalış canım kızlar büyük idare ederler biraz...Allah yardcın olsun cümlemizin....

Canım inşallah sorun olmaz canım. İnan çok mutlu olurum. Bizleri haberdar et eline karnına koy 99 kere elmübdiu de...İnşallah bir şey olmaz...

kandiliniz mubarek dualarınız kabul olsun

Amin...

Hayırlı olsun tedavin bizi haberdar et. Benim de azıcık sanki baskı yapıyor 3 cm di 20 gündür aynı. Endılde bebeğin suyunu azaltıyormuş sofika demişti.Kullansam mı acaba?

inşallah canım, benzen bir kötü tecrübe yaşayınca pek olumlu düşünemez oldum ama Allahın dediği olur şüphesiz,Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise öyle nasip etsin diyorum..

inşallah canım, benzen bir kötü tecrübe yaşayınca pek olumlu düşünemez oldum ama Allahın dediği olur şüphesiz,Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise öyle nasip etsin diyorum..
n
Sen de haklısın ben de senin gibiyim acı tecrübeler bırakmıyor peşimizi. Bence çok da kötü değil yaklaşmış 2 katına. progestan kullanıyor musun?

Merhaba arkadaslar hepinizin kandili mübarek olsun, Allah dualarımızı duyar inşallah !
Chnb sen Pazartesi gunü istanbula geliyormuşsun hangi semte geliyorsun, nerede kalıyorsun?
Bnde 1 hafta kalacağım , yarın gidiyorum
İstanbullular belki görüşürüz :)

Canım ben Koşuyoluna geliyorum sen istanbulda değil misin? Amin dualarımız için...

Hidenisko çok isterim görüşmek. Ama benim 3 cm rahim ağz ı uzunluğum 3 cm. Dikiş de yok korkuyorum kalkmaya 3 haftaya yakındır kalkmadım hiç.Regreteyle paşam ve nursinle yüz yüze görüştüm... çok isterim...

Hidenisko yarın değil mi senin muayenen?Arda beyin hoşuna gidiyor takip edilmek. Hatta arkadaşların selamı var de. Hatta o topiği ben açtım de. Ne büyük sevaba girdin...

Canım bunu yaşayan anlıyor bizim yaşadığım seyler hiç de kolay değil kim ister bebeğini kaybetmek derdimizi bilsek dermagnin pesinden kosmazmiyiz ben sancilandim az da kanamam vardı panikle doktora gittim doktor bisey yok dedi korkarak gittiğim hastaneden icim rahat bı sekilde eve geldim doktor iyi dedi ya o sancıların dogum sancısı oldugmu bile anlamdim bebeğim içimden çıkana kdar düşeceği aklımdan hiç geçmedi tecrubesizlik Allah tekrar yaşatmasın cok zorr

Canım mesajın başlarını okurken çok sevindim.Tebrik edeyim dedim ama bence hemen ümitsizliğe kapılma..Beta hcg yanıltıcı çünkü...Ben çok düşük değerle ikizlerime hamileydim..

inşallah dediğin gibi olur canım, değerin yüksek olması benide çok heyecanlandırdı ama tam ikiye katlamaması birde ne zaman yumurtladım, ne zaman döllendi hiç bilinmiyor, yeni ise normal gibi değer ama bir kaç aydır kendi kendi artarak geldiyse bu değer iç açıca değil....

n
Sen de haklısın ben de senin gibiyim acı tecrübeler bırakmıyor peşimizi. Bence çok da kötü değil yaklaşmış 2 katına. progestan kullanıyor musun?

şu an hiçbirşey kullanmıyorum canım, ben aslında dün cemil beye , sezin de gebeliği öğrenir öğrenmez trombosit ve kan sulandırıcı almaya başlamıştım, ama o gerek görmedi şu anda müdahele edilecek bir durum yok dedi, gidişatı takip etmek lazım sadece dedi..

İlla tam moda mod 2 ye katlanması şart değilmiş ki..34 olan değerim 57 olmuştu benim mesela....:)

kızlar burda fadik in gebeliğinde de sanki haftasına göre geri diyordu,bir belirsizlik vardı sanki,yanlışmı hatırlıyorum? hatırlayan var mı?

kızzzlar rabbime binlerce şükür olsun sonunda adet oldum rabbim duaları cevirmiyo kullarının yeterki bizler inanlım ve dualara devem edelim insaallah bundan sonra herseyyoluında gider
NARMİK canım tamda konunun üstüne yazmıssın sana sorsam yardımcı olurmusun ben adetimin 3.günü hormon testi yaptıracaktım yarın 2.gün sayılır herhalde bugünüde sayarsak yarın gitsem hormon testi cıkar mı acaba yardımcı olacak biri varsa cok mutlu olurum

Canım ben Koşuyoluna geliyorum sen istanbulda değil misin? Amin dualarımız için...

Değilim canım , sakaryadayim ben malesef :)
Doğru,kalkman senin için pek iyi olmaz, sağlıklı bir doğur bebisi de görüşürüz sonra inşallah
Arda beyin topicten haberi mı var :)))

Selamınızı söylerim tabi..

chnb sen dikiş için mi geliyorsun istanbula ne zaman yapılacak kısmetse?

Canım serklajı daha konuşmadık ama rahimağzı uzunluğum 3 cm e inmiş. Cemil hoca da rahim boynun çok kısa serklaj şart demişti herkes yapamaz da demişti. Arda bey görğştüğümüzde takip ederiz demişti buradaki dr m yapılsın yönünde...pazartesi akşam geliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…