- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- Konu Sahibi hidennisko
Hepimizin Hikayesi Aynı 2-3 Hafta Daha Olsa Belki Yaşayacaklardı Ama Elimizden Kayıp Gidiyolar.hamile Kalabiliyosun Ama Sonu Gelmiyo...ben Bunları Yaşamıştım Biliyorsunuz.hayata Küsüyo Insan Ne Biliyim Benimle Birlikte Hamile Olanlar Doğuruyor Bebekleriyle Birlikteyken Ben Her Seferinde Mutsuzluk Yaşıyordum Ve Ben Her Seferinde Insanlardan Uzaklışıyordum.hamile Görmeye Bile Tahamülü Yoktu.yada Ufak Tefek şeylere Kapris Yapan Hamilelere Gıcık Oluyordum..kıskanclık Demiyim Ama Garip Bir Duygu...sonunda Benimde Oldu Ama Yine Erken Oldu Diğerlerine Göre Benim Daha çok Mücadele Etmem Gerekiyo Ama Olsun Bana Herşeyi Unutturuyo Yemeye Başladık Huysuzluklarada Kilomuzda 2.300 Kg Oldu Inşallah Dokdor Kontrollerimizde Ii çıkar.inşallh Sizlerinde Olur.ama Hamilelikte çok Dikkat Edin Kıçınızı Kaldırmayım Yatın Ne Kadar Durursa Anne Karnında Okadar Iiii Sadece Serklaja Güvenmeyin...yazamasamda Hergün Takip Ediyorum Yazdıklarınızı.
Canim Barişin Ve Senin Güzel Haberlerini Almak Inanki Serklaj Olmasi Gereken Herkezi çok Umutlandiriyor
Oğluşunu Uzaktan öpüyorum Mis Gibi Kokusunu Içine çek O Küçük Meleğin
Yüce Yabbim Inşallah Bizlerede Yardim Eder