- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
-
- Konu Sahibi hidennisko
Hepimizin Hikayesi Aynı 2-3 Hafta Daha Olsa Belki Yaşayacaklardı Ama Elimizden Kayıp Gidiyolar.hamile Kalabiliyosun Ama Sonu Gelmiyo...ben Bunları Yaşamıştım Biliyorsunuz.hayata Küsüyo Insan Ne Biliyim Benimle Birlikte Hamile Olanlar Doğuruyor Bebekleriyle Birlikteyken Ben Her Seferinde Mutsuzluk Yaşıyordum Ve Ben Her Seferinde Insanlardan Uzaklışıyordum.hamile Görmeye Bile Tahamülü Yoktu.yada Ufak Tefek şeylere Kapris Yapan Hamilelere Gıcık Oluyordum..kıskanclık Demiyim Ama Garip Bir Duygu...sonunda Benimde Oldu Ama Yine Erken Oldu Diğerlerine Göre Benim Daha çok Mücadele Etmem Gerekiyo Ama Olsun Bana Herşeyi Unutturuyo Yemeye Başladık Huysuzluklarada Kilomuzda 2.300 Kg Oldu Inşallah Dokdor Kontrollerimizde Ii çıkar.inşallh Sizlerinde Olur.ama Hamilelikte çok Dikkat Edin Kıçınızı Kaldırmayım Yatın Ne Kadar Durursa Anne Karnında Okadar Iiii Sadece Serklaja Güvenmeyin...yazamasamda Hergün Takip Ediyorum Yazdıklarınızı.
topraktut benimde ilk kanamam çok uzun sürmüştü
10 gündü
sanırım bu normal
doktora gittim bi sorun çıkmadı
bence çok takılma
ama yinede dotora git
birde bence kesin tanı konmalı
kesin rahim ağzı yetmezliği mi ki
mrb topraktut acını anlıyorum...çünkü aynı acıyı bende yaşadım ilk bebeğimi 3 aylık ikinci bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim,tamamen doktor kurbanı oldum onbeşgünde bir dr gidiyodum hemde prof allah kahretsinki anlamadı,bana son gün diyoki rahim ağzın yetersizmiş,yani nediyebilirimki allah sabır versin hepimize çok acı çok
mrb topraktut acını anlıyorum...çünkü aynı acıyı bende yaşadım ilk bebeğimi 3 aylık ikinci bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim,tamamen doktor kurbanı oldum onbeşgünde bir dr gidiyodum hemde prof allah kahretsinki anlamadı,bana son gün diyoki rahim ağzın yetersizmiş,yani nediyebilirimki allah sabır versin hepimize çok acı çok
haklısın eda diş problemin yüzünden gidemedim doktora...diş acısında duramıyorum yarın dişimi halletcemmm..eda benim daha önce septum vardı..yani çift rahim ama ameliyatla halttemiştik...doğum yaptıran dr ondanda olabilir demişti...iyi bir dr nereden bulacağımıda bilmiyorum:1no2:...
jinekolağa gözükmem lazım aslında çünkü benim korunma sürem bitti...2 ay sonra hamile kalabilirsin demişti...açıkcası dr yede gitmek istemiyorum kızlar..
okadar çok soğudumki güvenim yok artık onlaraa hiç birineee....
dibircik tam olarak kaç hafta kaç gündü doğum yaptın bebek kaç kilo doğdu doğumu nerde yaptın ve ne kadar küvözde kaldı bikgi verirmisin ayrıca kasılmaların olduğundan bahsetmiştin prepar ve nidilat aldığından kaçar tane alıyordun ve kasılmaların ne sıklıkta geliyordu ne olduda doğum oldu kanamanmı geldi çok soru ama inan ihtiyacım var bu biligilere
Selam kızlar. Geçen gün doktora gittim tek gebelik kaybında rahimağı yetmezliği konamaz dedi. Zaten bir çocuun var dedi. Bana 6 ay korunmamı önerdi ve gebelik düşünürsen 9 ay yatmayı göze alman gerekir dedi. Ben sabıkalıymışım artık 18. haftada rahim agzı açılıp bebek düştüğü için. Gebelik sırasında rahim ağzı sürekli kontrol edilecekmiş incelme varsa dikiş atılacakmış yoksa yatak istirahatli devam dedi. Bu rahim ağzı kontrolleri ne sıklıkla yapılıyor? Yatmakta sürekli yatağa bağımlı kalarakmı? üfyaaa canım çok sıkılıyor oğlum kardeş istiyor ben yatarsam evle kim ilgilenecek bu kararı nasıl verebilirim yaaaaa
canım ya bu rahim ağzı yetersizliği ölçüm yapılmadan anlaşılırmı çok merak ediyorum beni bilgilendirin benim doktorum son gün teşhis koydu yani rahim ağzım kendiliğinden sancısız açılmış sadece çok akıntım olmuştu bir hafta boyunca songünde çok hafif bi kanama delirecem yani şu an psikolojik tedavi görüyorum gücüm kalmadı yani...........aynı acıları yaşamak istemiyorum.....
merhaba
evet gebeğim bugün 24 hafta 4 günlük oldu.21 haftalıkken serklaj atıldı.rahimağzı 1 cm altına düşmüştü.geçen sene 22 haftayken erken doğumla bebeğimi kaybettim.şimdi 20. haftadan beri kasılmalarım var ve her geçen hafta daha artıyor.hastaneden yazıyorum.prepar serumla veriliyor.20 dk lara düşüyor kasılmalar.ne yapacağımı bilmiyorum.internationalde yatıyorum.dünyanın parası.erken doğum riskinden dolayıda bişey yapamıyorum.verilen ilacın yan etkileri var ama umurumda değil bebeğimi kaybetmek istemiyorum.bu kasılmalar beni mahfediyor moral kalmadı.
merhaba
evet gebeğim bugün 24 hafta 4 günlük oldu.21 haftalıkken serklaj atıldı.rahimağzı 1 cm altına düşmüştü.geçen sene 22 haftayken erken doğumla bebeğimi kaybettim.şimdi 20. haftadan beri kasılmalarım var ve her geçen hafta daha artıyor.hastaneden yazıyorum.prepar serumla veriliyor.20 dk lara düşüyor kasılmalar.ne yapacağımı bilmiyorum.internationalde yatıyorum.dünyanın parası.erken doğum riskinden dolayıda bişey yapamıyorum.verilen ilacın yan etkileri var ama umurumda değil bebeğimi kaybetmek istemiyorum.bu kasılmalar beni mahfediyor moral kalmadı.