H
hemsin53
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.341
çok sağol canım benim inşallah sonuna kadar gider,bazen diyorum bu dünyada nasibi rızkı varsa muhakkak doğar ama yoksa neyaparsak yapalım çare yok canım,maşallah senin bebişinde çok büyümüş sağlıkla dünyaya gelir inşallah,canım senin doğumuna çok az kalmış kurtardın sayılır artık yatıyomusunyoksa ayaklandınmı,ha bide sen hiç 20li haftanda ölçüm yaptırdınmı merak ettimhemsin çok sevindim haberlerine bence de ölçüm boyu gayet iyi açılmada tam açılacak anlamına gelmez herhalde ...
kendine iyi bak iyi şeyler düşün öpüyorum seni
çok sağol canım benim inşallah sonuna kadar gider,bazen diyorum bu dünyada nasibi rızkı varsa muhakkak doğar ama yoksa neyaparsak yapalım çare yok canım,maşallah senin bebişinde çok büyümüş sağlıkla dünyaya gelir inşallah,canım senin doğumuna çok az kalmış kurtardın sayılır artık yatıyomusunyoksa ayaklandınmı,ha bide sen hiç 20li haftanda ölçüm yaptırdınmı merak ettim
tiwikscim peki 12.hafta gibi ölçüldüğünde hatırlıyormusun canım ne kadardı.
Günaydın kızlar kimse yokmuuuu??????
Yatmaktan sağım solum belim böbreklerim ağırıyor. Çözüm nedir yatan güzel annişlerrr yardımmmmmmmm
Bu arda Badem tabiki içine dökebilirsin en doğal hakkın her zaman dinleriz ama sanıyorsun ki seni anlamıyoruz.Seni bizden iyi kim anlayabilir ki zaten nasıl böyle düşünüyorsun hiç birimizin yaşadıkları kolay değil ben bu sayfalara içimi döktüm hala döküyorum ara ara mektuplar yazıyorum meleklerime yine burada.. Yani herkesin yaşadığı kendine zordur. Şerife arkdaşımı bilmem bilirmisin iyiki öyle birşey gelmedi başımıza 28 haftalık doğum yaptı 460 grm 5 ay hastanelerde süründü bebeği neler çekti ne iğneler ne ilaçlar almadı ki ne oldu biliyomusun kaybetti yavrusunu 5 ay sonra onunda tüp bebekte 5 ay hastanedeydi gün gün dakika dakika.. Trajediyse hepimiz yaşadık sen biliyormusun ben ölüm tehlikesine karşılık bir yavrum kalsın diye hastanede 15 gün tuvalete kalkmadan banyo yapmadan yaşadığımı sen bilirmisin suni sancılarla doğum yaptığımı normal doğumdan 1.5 saat çıkamadığımı kan kaybından . dr.ların ağzından duydunmu anne ex olmasın yine duydunmu ayılmana yakın çok kan kaybediyor diye çıkarken 4 ünite kan aldım 2 gün doğumdan sonra müşade altında kaldım enfeksiyondan sırf bir yavrum için .diğeri gitmişti..Ben yavrum için çabalarken annemin hastane kapısında benim için 23 senelik yavrusunu kaybetme ihtimalini düşünmesi ve saçını başını yolması.................. İşte herkesi ortak yönü aynı trajedisi farklı. Sana söylemek istediğimiz buydu sen bizi yanlış anladın . Kimse demedi sana kolay şeyler senin sayfanda birsürü şey yazdım kader arkdaşım diye neden di bu acına ortak olmak için. Senin olayını duyduğumda kendime gelemedim yaşadığım şeylere geri döndüm 9 ay öncesine haberini alınca dünyam yıkıldı çünkü acısını çok iyi bilirim...
Rabbim sabır versin demekten başka elimizden birşey gelmiyor........
Badem şayet doktorun süt kesilsin diye ilaç vermemişse eğer (belki yazdığımdan bilirsin bende 18+0 da kaybettim kızımı detaylar herkes için zor sana sacede şunu söyleyeyim bebeğim doğum anında ters geldi ve rahim ağzında sıkıştığı için bir süre orda can çekişti ben doğum masasında onun bacaklarını oynattığını ve kalbinin atışını hissediyordum anlayacağın herkesin acısı acı neysse) gögüslerini bir atkıyla sımsıkı sar hatta mümkünse gece yatarkende açma o zaman süt geri vuruyor. Ben 4 gün bu şekilde dolaştım doktor önermişti. Allah kolaylık versin.
düşük ya da kürtaj sonrası süt gelmesi ne zaman kesildi göğüslerinizden? Hala göğüs uçlarımdan geliyor ?
bademcim sen doktorunu nasıl seçtin doktorundan eminmisin?ben hala bu konuda uzman bulamadım bursada.doktor seçimi çok önemli.Hala arıyorum....