E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.361
bademcim sen doktorunu nasıl seçtin doktorundan eminmisin?ben hala bu konuda uzman bulamadım bursada.doktor seçimi çok önemli.Hala arıyorum....
Kızlarr,
Bişey söyliycem ama gülmeyin. Benim canım 3-4 aydır kızılcık ekişi (pestili) çekiyor. Daha doğrusu kızılcık pestilinden ben küçükken bir yemek yapardı annem. Ondan istiyorum ama doğuracam hala yiyemedim.
Bu kızılcık pestilini bulamıyorum bir türlü. Kapalıçarşıdakiler bile demiş en son 10 yıl önce sipariş vermiştik.
İnternetten bi yerden buldum, sipariş etcektim mail attım. Dedimki ben 1 kilo pestil istiyom kargo yapıyormusunuz? Cevap şöyleydi; İlginiz için teşekkürler fakat biz toptan satış yapıyoruz, en fazla 30 kilo:)
Ya bu kızılcık pestili Erzurum, Erzincan, Kars taraflarında oluyor. Oralarda oturan vamı arkadaşlar yaa, ücretini göndersemde bana biras yollasalar??
kızlar merhabahihoyyyt
çok mutluyum :sm_cool:
çünkü tekrardan hamileyim :teytey:
allahım inş. sayfamızdaki isteyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin hala çok şaşkınım bugün öğrendim
inş. bu sefer sonuda güzel olur allahın izniyle
Kızlarr,
Bişey söyliycem ama gülmeyin. Benim canım 3-4 aydır kızılcık ekişi (pestili) çekiyor. Daha doğrusu kızılcık pestilinden ben küçükken bir yemek yapardı annem. Ondan istiyorum ama doğuracam hala yiyemedim.
Bu kızılcık pestilini bulamıyorum bir türlü. Kapalıçarşıdakiler bile demiş en son 10 yıl önce sipariş vermiştik.
İnternetten bi yerden buldum, sipariş etcektim mail attım. Dedimki ben 1 kilo pestil istiyom kargo yapıyormusunuz? Cevap şöyleydi; İlginiz için teşekkürler fakat biz toptan satış yapıyoruz, en fazla 30 kilo:)
Ya bu kızılcık pestili Erzurum, Erzincan, Kars taraflarında oluyor. Oralarda oturan vamı arkadaşlar yaa, ücretini göndersemde bana biras yollasalar??
sağol tiwikscim teşekkür ederim canım inş. sağlıkla alırız bu sefer senin doğumada az kalmış sağlıklı ve kolay bir doğum olsun inş. canım
kızlar merhabahihoyyyt
çok mutluyum :sm_cool:
çünkü tekrardan hamileyim :teytey:
allahım inş. sayfamızdaki isteyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin hala çok şaşkınım bugün öğrendim
inş. bu sefer sonuda güzel olur allahın izniyle
Arkadaşlar meraba
kaç gündür giremiyordum ama yazdıklarınızı okudum şimdi
Sanırım herkes çok hassas yanlış anlaşılmalar olmuş neyse kapatalım üzüldüm çünkü
Hepinizi öpüyorum
Twiks geriye sayım başladı ay ne heyecan ya
Maşallahsonuna geldin
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Darısı da bizlerin başına inşallah:Saruboceq:
canım sen hangı dr gıdıyosun ben jmrdeydım ama olmadı sonuc husran olunca dr degıstırıyoruz herkeste vardır bu emınım