Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlarr,
Bişey söyliycem ama gülmeyin. Benim canım 3-4 aydır kızılcık ekişi (pestili) çekiyor. Daha doğrusu kızılcık pestilinden ben küçükken bir yemek yapardı annem. Ondan istiyorum ama doğuracam hala yiyemedim.
Bu kızılcık pestilini bulamıyorum bir türlü. Kapalıçarşıdakiler bile demiş en son 10 yıl önce sipariş vermiştik.
İnternetten bi yerden buldum, sipariş etcektim mail attım. Dedimki ben 1 kilo pestil istiyom kargo yapıyormusunuz? Cevap şöyleydi; İlginiz için teşekkürler fakat biz toptan satış yapıyoruz, en fazla 30 kilo:)
Ya bu kızılcık pestili Erzurum, Erzincan, Kars taraflarında oluyor. Oralarda oturan vamı arkadaşlar yaa, ücretini göndersemde bana biras yollasalar??

canım benim nasılda canın istemiş.keşke olaydıda gönderseydim.ama ilk defa duyuyorum böyle birseyi.canım eş dost varmı o bölgede oturan onlara bir danışsan keşke.

Kimse yok o taraflarda. Olsa isteyecem ama:)
Geçenlerde İstinyeparkta Malatya Pazarındaki çocuğa sordum, kızılcık pestili varmı diye. Var abla dedi. Benim nasıl gözlerim parladı anlatamam, çünkü her gidişimde soruyordum hiç olmuyordu. Neyse hemen aldım bir kilo. Tam çıkıyordum sordum bu kızılcık pestili nereden geliyo diye. Abla o erik demezmi..Ya ama ben kızılcık istemiştim dedim, kızılcık yok dedi. Hayallerim suya düştü.

kızlar merhabahihoyyyt
çok mutluyum :sm_cool:
çünkü tekrardan hamileyim :teytey:
allahım inş. sayfamızdaki isteyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin hala çok şaşkınım bugün öğrendim
inş. bu sefer sonuda güzel olur allahın izniyle

çok sevindim arkadaşım müthiş bir haber yaaaa liste uzuyor yine Allah büyük herkese nasip etsin inşallah sana da sağlıklı ve sonu mutlulukla:lepi:hihoyyyt:1hug: biten hamilelik nasip etsin

canım keşke tanıdığım olsa da sana yardımcı olabilsem

sağol tiwikscim teşekkür ederim canım inş. sağlıkla alırız bu sefer senin doğumada az kalmış sağlıklı ve kolay bir doğum olsun inş. canım

sağol tiwikscim teşekkür ederim canım inş. sağlıkla alırız bu sefer senin doğumada az kalmış sağlıklı ve kolay bir doğum olsun inş. canım

güzel dileğin için çok teşekkür ederim ....

ben gün sayıyorum artık ...

Allah bu yolda yardımcınız olsun ....

Arkadaşlar meraba
kaç gündür giremiyordum ama yazdıklarınızı okudum şimdi
Sanırım herkes çok hassas yanlış anlaşılmalar olmuş neyse kapatalım üzüldüm çünkü
Hepinizi öpüyorum

Twiks geriye sayım başladı ay ne heyecan ya
Maşallah sonuna geldin
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Darısı da bizlerin başına inşallah:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile2boncukkkkkkkkkkkk cok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah.herşey yolunda gitsin ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.:ecrin_bebek:isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin :Saruboceq:

sağolm canım hrkes ama herkese nasipolsun bu heyecan öptüm haberlerini bekliyoruz ona göre

Boncuk çok hoş bir heber bu. hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Bende topikteki hamileleer sırayla doğuruyor. Ben ve Salihas kaldı bize yeni gebeler lazım diye düşünüyordum bu müjde çok iyi oldu. Senin arkandanda diğer arkadaşlar bu müjdeyi verir inşallah.

boncukcum güzel haberine çok çok sevindimmmmm...seni çok tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirir inşallah ve sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın canım..
benimde tedavim sürüryor inşallah öbür aya hamile kalmayı başarırsam size eşlik edicem kızlar:))

Tiwikscim msjını görmemişim çıkmıştım, evet canım ya cetveli becerememişim sanırım , bir ara tekrar yaparım
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allahım tüm isteyenlere nasip etsin biliyorumki yatarak geçireceğim günler sizin moralleriniz sayesinde hızla geçecek
bende pko vardı doğumdan sonra ilk yumurta takibinde hamile kaldım :)
dualarınızı esirgemeyin lütfen zaten şüphem yok dualarınızdan ama yinede söylemek istedim hepinizi öpüyorum

BONCUK GÖZÜN AYDIN CANIM SONUNA KADAR SAĞLIKLA SIHATLE KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLLAH.EMİNİM BURDA KİMSE SENİ YALNIZ BIRAKMIYCAK.ZAMSAN SENİN İÇİN SU GİBİ AKIP GİDECEKa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…