- 23 Ekim 2008
- 427
- 4
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.321
ooohhh daha ne olsun yaa.. ben dogumdan tam 1 hafta once kontrolde 2200 cıvarı demıstı doktor.Tam 1 hafta sonra dogum oldu.2740 dogdu. Hastaneden 2600 cıktık. Sımdı 2880 olmus. Sutum ucu ucuna yetıyor sonrasında ne yaparız bılemıyorum..Bugun 13 gun doldu bıle.. Senınde az kaldı hadı sımdıden hayırlı dogumların olsun...
Ecem nerelerde bu arada yaa?
ben de dün kontroldeydim suyum ve diğer durumlar gayet iyi ve oğlum ilk defa görüntü verdi çok güzel bir duyguydu ....2750 gr olmuş bu gidişle 3kilo yu biraz geçeriz herhalde önemli olan sağlıklı olması çünkü martın 2.haftası doğuma giriyorum yani şurda kaldı 18 gün falan ...heyecan bastı sabaha kadar çok güzel rüyalar gördüm ...
herkesi öpüyorum burayı boş bırakmayın..
iyim twiksçim sen nasılsın
ben atlattım artık
yakında bebişin elinde olucak
benimkiler senden 2 hafta büyüktü
senin gelişimini takip ederken kızlarımı düşünüyorum
onlar bu kadar olucaktı falan diye
ister istemez böyle bir duygu oluşuyo
twiks sen yakında hiç yalnız kalamıycaksın
sana muhtaç bir miniğin olucak
o zaman da sen bize ihmal etmek zorunda kalıcaksın
bu arada adını ne koyucaksın arkadaşım
tiwikscim maşallahoğluşuna.canım benim ne güzel sonuna kadar hersey yoluna gitsin ve bebişini bizim içinde öp kucağına aldığında canım.benimde serkilaj martın ikinci haftası olacak sanırım.şu sıralar mide bulantılarıyla uğraşıyorum.hepimizin güzel haberlerini alırız umarım bu topiğimizde.
bu arada hepimiz bu topikte yaşadığımız acıları paylaştı kimi detayıyla kimi yüzeysel ama hepimizde bu acıyı yasayan insanlar olarak ne kadar acılar üzüntüler çektiğimizi hissedebildik.herkesin yaşadıkları kendisi için ağırdı.badem arkadaşım elbette acın çok taze ve seni öyle iyi anlıyorumki yazdıklarını okudugumda tüm gün ağlamıştım.ama hepimiz aynı sorunu paylaşmak için bu topikteyiz.ve bugüne kadar hepimiz birbirimizi cok iyi anladık.sanırım bir yanlış anlaşılma söz konusu.
bademcim bende bir şeyler yazmak istiyorum
mutlaka ki yanlış anlaşılma olmuştur
burdaki hiç kimsenin özellikle üzmek için birr şey yapacağını sanmıyorum
hepimizin içi yanmış durumda
canım benim senin her yazını gördüğümde içim sızlıyo
yaşadıkların gerçekten zor
evet bence sen herkesten zor şeyler yaşadın
ben ilk bebeğim doüduğunda
bana sakın göstermeyin dedim
ikizlerimde iki gün yaşadı
gidip bakamadım doktorum izin vermedi
atlatamazsın dedi
eşim bebekleri almaya gittiğinde sakın bakma dedim
ama o bakmış eve geldiğinde
gördüğünü anladım
o anki hislerimi acımı anlatamam
elleri nasıldı, kolu nasıldı diye diye ağladım
onları bir kez görseydim ayrılamazdım
canım benim senin yaşadıklarına ne denir ki
düşündükçe bile gözlerim doluyo
donup kalıyorum
herşeye rağmen güçlü ol arkadaşım
kendini bırakma
biz bunları yaşamalıymışız
burdaki herkes seni çok iyi anlıyor
bize her zaman yaz
içini dök
emin ol herkes yanında olacaktır
'kıvanç' benim teklifim
bir düşün bakalım
evet kıvançta çok çok güzel onu da başlarda düşünmüştüm gerçekten çok asil bir isim sağol arkadaşım ...bu teklifi de sunacağım meclise...
öperim bol bol dua edeceğim dualarıma devam sizin için ...
ben doğumdayken belki de senin dikişn atılıyor olacak herşey kolay geçsin inşallah bir sorun yaşamazsın canım...aylar sonra doğum için sıraya girdiğinizi de görürüm buralarda...
salihasçım hadi hayırlısı
senin haftalarını da büyük bir sabırla sayıcaz inşallah
bu kadar çok istediğimiz bi şeyin olabildiğince geç gelmesi için dua ediyoruz
40.haftanıda görücez inşallaaaaaaaah
haklısın arkadaşım düşük tehlikesi diye yazmaları gerekti çokta önemli değil bence sen dinlenmene bak ...doğum haftalarına geçince raporunun sebebi değişiyor...
Sağol canım. Vallahi raporum bitince doktor iysin işe git diyecek diye ödüm kopuyor.
ay hiç evden çıkmazken birden iş temposuna girmek zor olur bu kadar endişem varken. Umarım rapor bitiminde tekrar uzatırlar..
Bu arada tiwiksciğim seni bebeğini kucaklayacağın günüde sabırsızlıkla bekliyoruz. Neden 39, 40 haftaları beklemiyorsunuz. Doğumun sezeryanlamı olacak??
Doruk güzelmiş.
Duhan, Toprak, Efe isimlerinide beğeniyorum.
Bizde kızımızın ismine henüz karar veremedik. Ama BEREN ağırlıkta.
Sonrada;
Ecrin,
Esila
Nazlı olabilir diye düşünüyorum. Birde tek isimmi 2 isimmi ona karar veremedik. Tek isim aslında daha rahat oluyor 2 isimde çocuk hayat boyu zorluk çekiyor ama eşimde2 isimli olsun dye tutturdu.
Belki ECRİN BEREN koyarız.
Ecrin: Allah'ın hediyesi (Süpriz olmuştu gercekten hediye gibi)
Beren: Güçlü, akıllı (Okadar olumsuzluğa rağmen bana tutunabildi yavrum)