- 23 Ekim 2008
- 427
- 4
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.321
ooohhh daha ne olsun yaa.. ben dogumdan tam 1 hafta once kontrolde 2200 cıvarı demıstı doktor.Tam 1 hafta sonra dogum oldu.2740 dogdu. Hastaneden 2600 cıktık. Sımdı 2880 olmus. Sutum ucu ucuna yetıyor sonrasında ne yaparız bılemıyorum..Bugun 13 gun doldu bıle.. Senınde az kaldı hadı sımdıden hayırlı dogumların olsun...
Ecem nerelerde bu arada yaa?
canım öyle insanın gözüne zayıfmış gb geliyor ...dün ki görüntüdeki bizim oğlanın dudaklarıyla takvimimdeki bebeğin dudakları nerdeyse aynı görünce şok oldum melek çok mu baktım acaba bu resme....
ama ne alıyorlarsa son haftalarda alıyormuş senin bebişin için üzüldüğün günlere üzülüyorum zayıf diye ama kesinlikle ultrason yanılması mı yoksa ali tuna'nın doğacağım diye hızlı kilo almasımı karar veremedim çok sevindim ne olursa olsun...bebiş kilo aldığına göre yarıyor demekk ki sütün de ...inşallah daha da bollaşı daha çok yeni annesin zamanla bebek emmeyi çok iyi öğrendikçe sütünün artacağını düşünüyorum ...
ecem sık sık gelmiyor artık ben de meraak ediyorum bazen ben ce iyidir yakında düşer buralara...
Son düzenleme: