- 31 Aralık 2007
- 4.827
- 23
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.281
Tiwiksim inşallah sağlıkla kucağına alcaksın canım bebişinde kocaman olmuş maşallahhh yaa 36 hafta :))
rhn canım allahım sana ve eşine sabır , kızınada güç kuvvet versin canım .
kız çocukları daha dirençli olur derler umarım arkadaşların tavsiyeleri işine yarar ve bol bol sütün olur
ve minik kızını kendi sütünle büyütür , kucağına sağlıkla alırsın canım
dualarımız seninle canım
badem sanada çok geçmiş olsun allahım sana ve eşine sabır versin.. çok zor yaşadıklarımız...
yelizcim (ece 76 ) sanada çok geçmiş olsun canım allahım beterinden korusun inş.
hemşin canım ümidini yitirme sakın allah yardımcın olsun inşallah bu sefer sonuna kadar bekleyecek bebeğin ve sonunda sağlıkla kucağına alacaksın canım dualarım sizinle
Kızlar okuyorum okuyorum arada ama yazamıyorum..
Badem arkadasımıza cok uzuldum
Reyhanın da durumuna uzuldum ama Allahım ınsallah bır an once annesının kucagına kavusturur.
Bende logusa deprosyonundayım sanırım. Bebegıme hıc ıyı bakamıyormusum gıbı gelıyor. Bır an once buyusun ıstıyorum. mirmirmirmir
mrb kızlar sürekli yattığım için pek giremiyorum dün kendi doktoruma gittim ölçümleri tekrarladı servikal uzunluk 3.2 çıktı yani iyi dedi amaa dikişe yakın bi yerde 1 milimlik bi açılma farketti tabi dikiş olmasaymış şu an çok daha ilerlemiş olacaktı dedi işte böyle mevlam hepimizin yardımcısı olsun enazından biraz olsun içim rahatladı ama yinede çok erken açılmış dimi yatmama rağmen,RHN bugün bi komşu geldi onunda tornu çok erken doğmuş 850 gr ve şuan yaşıyo 3 yaşında düşünsene minicik doğmuş ama yaşıyor hiç üzülme bence senin bebişinde çok iyi olacak
saolasın ama ne bıleyım bebeklerın o kadar cok detayları var kı..Yok gazı yok beslenmesı yok yuzunde kızarıklık cıktı yok hapsırdı yok bılmem ne derken bakamıyormusum gıbı gelıyor.
Heyet raporumu büğün aldım. 1 aylık vermişler teşhise de Habitüel abortus (tekrarlayan düşükler) diye yazmışlar. Benim sadece 1 düşüğüm oldu bu teşhis 2 veya daha fazla düşükler için neyse bir bildikleri vardır.
Ben 3-4 ay içinde tekrar hamile kalacağım buna çok inanıyorum..Eşim rahim ağzı yetmezliği ve rahim kasılmalarıyla ilgili makaleleri okuyup kaydediyor...Bu kez bebeklerim ya da bebeğim benimle kalıcaklar Allahın izniyle...........:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: