Rahat mı batıyor, haklı mıyım abartıyor muyum?

Ya kavga edip karsi tarafi kiymete bindireceksiniz ya da esinize guncelleme gelmesini bekleyeceksiniz, bekleyin bakalim belki ust surum daha iyidir
Evet onları kıymete bindirmek istemiyorum. Kendisi farkedince ben de kendimi yormamış üzmemiş oluyorum böylece. Yeni güncellemeyi bekliyorum sabırla.

Evet onları kıymete bindirmek istemiyorum. Kendisi farkedince ben de kendimi yormamış üzmemiş oluyorum böylece. Yeni güncellemeyi bekliyorum sabırla.
Kocanız neden bir şey demiyor, sizin ve çocuğunuzun hakkının yenmesine sessiz kalıyor ?

Kocanız neden bir şey demiyor, sizin ve çocuğunuzun hakkının yenmesine sessiz kalıyor ?
Saf da ondan. Ona söylenenle yaşanan sonradan farklılaşıyor. Ama çocuk olana kadardı. Şimdi ufak tefek bazı şeyler devam etse de eskisi gibi değil artık. Bu yaşananlar ev araba mevzuları çocuktan önce yaşandı tabii olan olduktan sonra bi faydası var mı akıllanmasının derseniz bence yok.

Saf falan değil, sizi yani gerçek ailesinin çıkarları ile anne ve abisinin çıkarları arasında seçim yapması gerekti ve onun neyi seçtiği belli. Ev alınmadı , araba sürekli kök ailesinde , bence pek değişiklik yok. Eşiniz ciddi tavır koymadan ve kendi payını ısrarlı bir şekilde istemeden düzeldiğini ya da değiştiğini düşünmeyin.
Siz kocanızın tercihini kabullenmek istemediği için saf bahanesine sığınmayın. Ancak gerçekleri kabul ederek bir değişim sağlayabilirsiniz.
Kocanız gayet akıllı , ne yaptığını ve sonuçlarını biliyor, siz saf ve akılsız olmayı bırakın ve gerçekleri görün. Yoksa eşiniz ve ailesi hem sizi hem çocuğunuzu çok ezerler. Kendi doğurduğunuz çocuğun ezilmesi , düğün salonu olayına benzemez. Siz artık annesiniz ve önceliğiniz çocuğunuzu korumak olmalı , babasından da , babaannesinden de korumanız gerekiyor gibi duruyor.

Yazdıklarınızın bir kısmına hak verdiğimi belirteyim öncelikle fakat beni akılsızlıkla suçlamayın. Eşimin ve benim karakterim hakkında yüzde yüz bir bilgi sahibi değilsiniz. Olayları genel hatlarıyla anlattım, baba olduktan sonra da zaten iyice aydınlandığından bahsettim o yüzden çocuğumu diğerlerinden korumalıyım evet ama babasından değil. Eşim tamamen aileci olsaydı, beni ve çocuğumu, fikirlerimi ve kararlarımı tamamen yoksaysa idi ya da maddi olarak zorda bıraksaydı zaten boşanmalı mıyım olurdu bu konunun sonundaki sorum.

Esiniz safligi birakip once arabadan kalan payini alsin kendi arabanizica vermeyin istediklerinde bize lzim falan diyin sizde sesinizi cikarin iste zamanla anlamasini beklemeyin

Sorun = eşiniz

Esiniz safligi birakip once arabadan kalan payini alsin kendi arabanizica vermeyin istediklerinde bize lzim falan diyin sizde sesinizi cikarin iste zamanla anlamasini beklemeyin
Öyle yapıyorum zaten ilk zamanlar pratiğim yoktu arabayı kullanamıyordum şuan kullanabildiğim için talep ettiklerinde bana lazım diyorum konu kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…