- 2 Temmuz 2008
- 1.117
- 1
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada bu yola baş koymuş herkesin Allah yardımcısı olsun. Başarı hikayelerindeki bu konu ile yazdığım yazıyı okumanızı rica ederim.
Bu arada bu yola baş koymuş herkesin Allah yardımcısı olsun. Başarı hikayelerindeki bu konu ile yazdığım yazıyı okumanızı rica ederim.
Amin inşallah....:Saruboceq:
Sevgili Badem,
Hemen hemen bu konudaki tüm paylaşımlarını takip ediyorum ve senden de çok güzel haberler bekliyorum. Bu arada bahsettiğim yazı ;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/1123-tup-bebek-deneyimleri-basari-hikayeleri.html
adresinde yer almaktadır.
Birde senden ricam şu negatifliği atmak adına şu profil fotografını değiştireyim mi ? İzin verirsen ? ve zevkime güvenirsen...
Sevgili Badem,
Hemen hemen bu konudaki tüm paylaşımlarını takip ediyorum ve senden de çok güzel haberler bekliyorum. Bu arada bahsettiğim yazı ;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/1123-tup-bebek-deneyimleri-basari-hikayeleri.html
adresinde yer almaktadır.
Birde senden ricam şu negatifliği atmak adına şu profil fotografını değiştireyim mi ? İzin verirsen ? ve zevkime güvenirsen...
bunu yapmakla hem badem için hem de bizim için büyük bi iyilik yapmış olursunuz kazen
zira ben her gördüğümde içim burkuluyor yazınızı okumadan önce avatarını değiştirmesi için ricada bulunacaktım badem'e artık toparlanıp kendisini yeni melekleri için hazırlamasının vakti geldi o avatarı gördükçe çocuğuma dokunurken bile içim ürperiyor:çok üzgünüm:
Amin canım,Allah razı olsun...:1hug:sevincinizi en içerde biyerde paylaşıyorum
evli değilim böyle bi çabam yok, bu duyguyu yaşamadım, ama çok duygulandım, ve gözümden mutluluk gözyaşları süzüldü okurken,
böyle güzel haberleri bolca duymak dileğiyle...
allahım hepinize, dileyen, çaba gösteren herkese nasip etsin inşallah...
inanın kendimi bu konuda nasıl buldum, onu bile bilmiyorum, ben de arkadaşın dediği gibi oftye bakıyodum, başlığı görünce dayanamadım, ve yanında bademin ismini görünce de dayanamadım, tek tek okudum, okudukça ağladım. badem seni başka yerlerden de takip ettim bikaç defa... dualarım sizinle, bunu bildirmek istedim...