Pzt vücut ölçülerimizi alarak başlayalım haydi gelin Max :5 kişi kontenjan

Gerçekten insan az yedikce yemek aramıyor alışıyor vucut... İş yerindeki arkadaşlar sürekli bir şeyler yiyor ağzıma lokma atmıyorum mesela ve hiç acikmiyorum da

Şu an bir yazı okuyorum
Baslik peygamberi (s.av) örnek alarak zayiflamak bazı kısımları kopyaladim uygulamaya calsiicam inşallah

21 gün boyunca; yemekten 21 dakika önce iki bardak su için, lokmaları 21 kez çiğneyin ve sofradan 21. dakikada kalkın... Sonuca şaşıracaksınız!

Yemekten 21 dakika önce su içerseniz "Aç mısınız, yoksa susuz musunuz?" öğrenebilirsiniz.

Zeytinyağı, tereyağ, süt ve hurma peygamberimizin vazgeçilmez besinleridir. Doymadan kalkarmış sofradan. Yemeğe başladığınız andan itibaren sofrada 21 dakika kalırsanız, ağzınıza sadece iki üç kaşık dahi yemek atmış olsanız, doyduğunuzu hissedersiniz.

Yemeğe meyve yiyerek başlamak gerekir.

“Bir avuç çürük hurma ile de olsa akşam yemeği yeyin. Zira akşam yemeğinin terki ihtiyarlık sebebidir.”

Selam kızlar
Dukan diyeti 1.gün çok başarılı geçti. Vee hiç açlık hissetmedim.
Bugün sabah yine dukan kahvaltısı ile güne basladim. Simi atak evresi denen yerdeyim. Yani sadece protein ağırlıklı besleniyorum.

Dukan birası dün yaptım biraz içtim.
Yeşilçay, limon ve soda karışımı.
Bugün disardayim eve gidince yapar içerim. Ama tadını beğenmedim. Ayrı ayrı içmek daha cazip geliyor sanki.

BuGün kahvaltıda annemdeydim, sabaha sıcacık katmer yapmış.
Yumurta haşlamış.
Ben elimi direk katmerce attım, sonra dedim ki 'la ben napiyorum' yavasca katmeri bıraktım. Yumurtaya peynire abandim. :-D:-D
Mutluyum iyiyim. Kendimi hafif hissediyorum.

bu süper ötesi bilgiler için teşekkür ederim. İnşallah canım.

Menün çok güzel canım. Bizde iyiyiz tam gaz diyet devam.

Benim de dün çok başarılı geçti. Bugünden de umutluyum.

Yarın iki dilim tam buğday ekmeği ekleyebilirim 4. Gümden itibaren :)
İnsan alışıyor canım ben asla ekmeksiz doyamam diyordum ben bile doyuyorsam herkes yapabilir İnan bana
bende katılıyorum sana. Hiç açlık çekmedim.

Akşam biraz çok kaçmış. Ama sen bugün dengelersin onu. Erişte çok severim

Aslında bugün çok az yicektim ama öyle olmadı neyse yarın az yerim artık inşallah ve sporda yapmaliyim yarın .. çünkü tatil...

Yarım lahmacun
Yarım muz
Fazlaca çiğ köfte : yinede hepsi 1200 kaloriyi asmadi çok şükür
Akşam eve varınca bir hurma birde muz yicem sadece bol su yanında

Hedefim ise pzt gününe kadar 54.2 olmak geçen hafta 56.2 geldim en az 2 kilo vermem lazım

Kilo vermem yavaslarsa bende yaparım dukandan bakalım Mayıs veya haziran gibi istediğim kiloya ulasmam lazım

Çok sevindim canım hoşgeldin, ilk gün güzel geçmiş demeli devamı da güzel olacak. Ne demişler, nasıl başlarsa öyle devam eder
Biranın tadı soguk olunca daha iyi bi de öyle dene istersen. Ben üç parça halinde içiyordum yemeklerden be kahvaltıdan önce. Sen nasıl keyif alırsan öyle iç dene bi.
İradene sahip çıkmışsın çok iyi, kendinle gurur duy! Devamı da gelecek inşallah İnan
Bol eksili günlere

He bu arada gün içinde mümkün olduğunca hareketli ol merdiven kullan, yürüyerek gidebileceğin yerlere yürü. Protein ağırlıklı beslenince insan çok su içiyor, suyu yanında tutma mutfağa git gel her seferinde iki adım da olsa iyidir yani

Toplu cevap vereyim tek tek beceremiyorum
Cevaplar için rica ederim seni motive edebildiysem ne mutlu bana

Her gün yazmak gerçekten faydalı sen de yaz insan gaza geliyor

İlk gün nasıl başlarsan öyle devam eder gitsin kilolaaaar

Bizim normalde yaşadığımız açlık tamamen psikolojik, bu algıyı yıkmamız lazkm ki bunun icin de doğru yoldayız

İnşallah hedefine ulaşırsın canım, muz önermiyorlar diyetlerde ama bi bak istersen yine

Sabah 8.30da iki yumurta domates ve yeşillik Erikli kayısılı form çayı ile

Ara portakal

Öğlen 12.00 de 1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi lıght süt ile

Ara kivi, sade Türk kahvesi

Akşam 16.00 köfte ve yoğurt

Üç litre su biticek yatana kadar

10 bin adım atıldı 10 kat çıkıldı

Dün bende giremedim siteye akşam 2 portakal 4 köfte bir tabak patates yemeği yarım tabak pilav bir sürü şalgam suyu ... Bir adet coco star yedim maalesef yani çok yedim azcik ta pide hatta krize girmiş olmalıyım...ama bu sabah hurma diyeti ile karşınızdayım inşallah yapabildigim kadar hurma diyeti yapicam

Bende hurma diyetine başladım bugün uyguladım Bakalım hayırlı olsun inşallah yaparız
Günaydın canım migrenin tansiyonun varsa dikkat et, yazın ben yapmıştım iki gğn dayanabildim migren beni mahvetti, bi de düşğk tansiyon var bende. Bayılacaktım
Ben de dün İsveç diyetine başladım biliyorsun bi on gündür kilim sabit kaldı, vücudu şaşırtayım dedim
Bugün ölçü günü bakalım incelmiş miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…