Pzt vücut ölçülerimizi alarak başlayalım haydi gelin Max :5 kişi kontenjan

Teşekkür ederim canım. Dukan birasina baktım da herkes çok olumlu yorum yapmış. Tokluk hissi verdiği yazıyor. Porsiyon miktarı var mi. Protein sınırsız mi yeniyor.
Tartı sabit gelince moralimiz bozuluyor. Ama vücut bir kiloda direnç gösterme sebebi, hafızaya o kiloyu alırmış korumak istermiş.
Sen sabırla devam et, gelecek hafta kesin güder kilolar hemde çift çift.

Rica ederim güzellik...
Dukan Birası ferahlatıcı bi içecek her gğn taze yapıp aynı gün bitiriyorsun içmesi keyifli yazın ferah ferah içilir valla 5 gün ara verip tekrar başlayacağım, öyle yazıyor çünkü.
Porsiyon miktarı yok canım, afedersin kusana kadar yiyebilirsin
Ben büç dört kere bir kilo tavuk yedim yani tek seferde düşün insan gibi yemedim yanisabah üç yumurta yedim bi tavuğun yarısını tek başıma yedim böyle olduğu halde zayıfladım ve giden kilonun 2.9 yağdan gitmiş tavsiye ederim sağlıklı da besleniyorsun sonuçta protein
Tartı konusuna gelirsek evet 59.9 benim psikolojik sınırım , inşallah bi an önce görürüm de daha kolay olur herşey
Desteğin için teşekkürler fıstık, birlikte görücez inşallah o fit günleri

Hala listede olmasam da yazayım
Sabah 08.00 de kahvaltı
İki yumurta
İki salkım domates ve göbek marul
Bol limonlu yeşilçay

Arada sade Türk kahvesi

Öğlen 1.5 yemek kaşığı yulaf lıght sütle

Akşam 17.00 (gec kaldım bugün )
Bol limonlu salata ve üç parça tavuk (yakında yumurtlayacam ama diğer kırmızı et ve balık zor oluyor Yapması Ve yemesi)
Bi saat sonda sade soda
Şimdi biri çayı içiyorum Erikli kayısılı form çayı
Gün boyu 3 litre suyu bitirmeye çalışıyorum yatana kadar biter inşallah.

Bugün 12.500 adım atıldı (6.500 adım tempolu)
29 kat çıktım toplam
Şimdi egzersiz yapıcam ama dünkü egzersizler beni zorladı heryerin agrıyo (bu da iyi bişey ama işe yaradığını gösterir)

Bende durumlar bu kızlar
Sizde ne var ne yok

25.02.19
Bugün öğlen yediklerim
1 kase yoğurt baharatlı :120 cal
1 adet portakal:105 kal
7 adet yaş hurma::200 cal

Sabah :1 elma :60 cal

Akşam 1 kase piyaz
1 kase kiymali bamya
1 kase yoğurt çorbası
12 badem
50 beyaz leblebi
30 yer fistugu yemistim

Selam kızlar nasılsınız bakim
Bugün yaptıklarımı yazayım
Dukan ekspres 3. Günden selamlar
Sabah 08.00de 2 yumurta bir salkım domates biraz göbek marul ve kayısılı Erikli form çay

Arada sade Türk kahvesi

Öğlen saat 13.00 de 1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi lıght süt ile

Arada bir portakal ( normalde iki meyve diyor affetmezdim de evde meyve kalmamış)

Akşam 16.00 iki parça tavuk göğüs bir kase yoğurt be bir tane salkım domates
Akşam yemeği ile kahvaltı arasında 16 saat (Karatay yöntemi) bırakmaya çalışıyorum, ilginç ki acıkmıyorum alıştım herhalde

Bugün 5bin adım atabildim karlı yağmur ve buz gibi hava vardı, 20 kat çıkmışım. Egzersiz yapamayacam bugün çok yoruldum
Suyu 3 litreye tamamlarım yatana kadar.
Bir fincan da form çayı içerim

Sizler n’aptınız

Ne kadar güzel ekmek yok öğlen de çok az yemissiniz

Evet baktım ama zordur şeker hele
Oy oy kilo alması kolay
Şöyle düşün yapan insanlar nasıl yapıyor, senden daha mı iradeliler? Hayır. Sadece inanman lazım.

Ben regl dönemlerimde koca bi pastayı tek başıma yiyordum. Sürekli tatlı yiyordum. Yedikçe yiyesin geliyordu yani.

Ama şu an o kadar aramıyorum, Cumartesi ödül öğünüm vardı ve İnan zor bitirdim.

İstersen, gerçekten istersen yaparsın

Bu sabah
3 ceviz
1 dilim peynir
Tavada yumurta
9 zeytin
1 elma
2 muz

Akşam
17 adet çiğ badem
50 adet beyaz leblebi
25 adet yer fistigu
1 tabak tereyagli salcali erişte yedim

Bugün fazla oldu dün bir öğün yapmıştım bugün 2 öğün yarın iş yerine 1 elma 1 muz birde yoğurt götürmeyi planliyorum belki hurma birde başka bir şey yememek amacai bakalım bu arada ekmek ve şekerden tamamen uzak duruyorum arkadaşlar ve hiç acikmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…