- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
-
- Konu Sahibi halacocuksun
Teşekkür ederim canım. Dukan birasina baktım da herkes çok olumlu yorum yapmış. Tokluk hissi verdiği yazıyor. Porsiyon miktarı var mi. Protein sınırsız mi yeniyor.Canım ilk beş gün sadece protein yedim
Her gün 1.5 yemek kaşığı yulaf tükettim
15 gün boyunca Dukan Birası yaptım sadece bir gün içemedim
Her gün 10 bin adım yürüdüm
3 litre su içtim
6. Gün sebze ekleyerek eksprese geçiş yaptım ve 15 gün dün doldu. Tekrar eksprese başlayıp bi hafta daha yapıcam sonrasına karar veririz
4 gündür tartıda fark göremedim bu beni demoralize etmiyor değil ama pes etmek yok gidecek bu yağlar
İki gündür de yürüyüşe ek olarak evde egzersiz yapıyorum
Sormak istediğin bişe olursa sorabilirsin atlamış olabilirim
Hoş geldin canım. Ben listede değilim ama takip ediyorum. 67 ile başladım, diyet yaparaj 63.5 düştüm. Hedefim 60. Şimdilik dukan diyetini inceliyorum :)
halacocuksun başlangıç
Kilo :73 boy 169
Göbek : 91
Kalca:107
Bel :76
Hosbuldum yaa ne güzel darısı basimaHoş g
Hoş geldin canım. Ben listede değilim ama takip ediyorum. 67 ile başladım, diyet yaparaj 63.5 düştüm. Hedefim 60. Şimdilik dukan diyetini inceliyorum :)
Rica ederim güzellik...Teşekkür ederim canım. Dukan birasina baktım da herkes çok olumlu yorum yapmış. Tokluk hissi verdiği yazıyor. Porsiyon miktarı var mi. Protein sınırsız mi yeniyor.
Tartı sabit gelince moralimiz bozuluyor. Ama vücut bir kiloda direnç gösterme sebebi, hafızaya o kiloyu alırmış korumak istermiş.
Sen sabırla devam et, gelecek hafta kesin güder kilolar hemde çift çift.
25.02.19
Bugün öğlen yediklerim
1 kase yoğurt baharatlı :120 cal
1 adet portakal:105 kal
7 adet yaş hurma::200 cal
Sabah :1 elma :60 cal
Teşekkür ederim listeye aldığın için canısıBu sabah 3 ceviz
2 dilim köy peyniri
1 adet haşlanmış yumurta
13 adet zeytin
Başka bir şey yemedim yemicemde
Ne demek canım benim gözümden kacabiliyor bu aralar yoğun caslisiyorum baya bir :* etiketleyince görebildimTeşekkür ederim listeye aldığın için canısı
Ne kadar güzel ekmek yok öğlen de çok az yemissinizSelam kızlar nasılsınız bakim
Bugün yaptıklarımı yazayım
Dukan ekspres 3. Günden selamlar
Sabah 08.00de 2 yumurta bir salkım domates biraz göbek marul ve kayısılı Erikli form çay
Arada sade Türk kahvesi
Öğlen saat 13.00 de 1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi lıght süt ile
Arada bir portakal ( normalde iki meyve diyor affetmezdim de evde meyve kalmamış)
Akşam 16.00 iki parça tavuk göğüs bir kase yoğurt be bir tane salkım domates
Akşam yemeği ile kahvaltı arasında 16 saat (Karatay yöntemi) bırakmaya çalışıyorum, ilginç ki acıkmıyorum alıştım herhalde
Bugün 5bin adım atabildim karlı yağmur ve buz gibi hava vardı, 20 kat çıkmışım. Egzersiz yapamayacam bugün çok yoruldum
Suyu 3 litreye tamamlarım yatana kadar.
Bir fincan da form çayı içerim
Sizler n’aptınız
Yarın iki dilim tam buğday ekmeği ekleyebilirim 4. Gümden itibaren :)Ne kadar güzel ekmek yok öğlen de çok az yemissiniz
Ay inşallah 14 kilo vermem gerekiyor, , inşallah veriritiiiimmmmmYarın iki dilim tam buğday ekmeği ekleyebilirim 4. Gümden itibaren :)
İnsan alışıyor canım ben asla ekmeksiz doyamam diyordum ben bile doyuyorsam herkes yapabilir İnan bana
Benim de bi 8-10 kilo fazlam varAy inşallah 14 kilo vermem gerekiyor, , inşallah veriritiiiimmmmm
Ben hiç bilmemBenim de bi 8-10 kilo fazlam var
Yapılmayacak biley değil ama İnan yeterki
Karatay yapabilirsin o diyet gibi değil zorlanmazsın
İnternete yaz çıkar canım zor değil yani karbonhidrat yol işte ekmek makarna pilav tatlı gibiBen hiç bilmem
Nasıl yapilir
Evet baktım ama zordur şeker heleİnternete yaz çıkar canım zor değil yani karbonhidrat yol işte ekmek makarna pilav tatlı gibi
Şöyle düşün yapan insanlar nasıl yapıyor, senden daha mı iradeliler? Hayır. Sadece inanman lazım.Evet baktım ama zordur şeker hele
Oy oy kilo alması kolay
Hoşgeldin aramıza canımBen hiç bilmem
Nasıl yapilir