- Konu Sahibi minimus098
-
valla kardeş aynı durum aynısı sanki benianlatmısın benımde babam 60 yasında annem 53 babam annemı aldatıyor bende yakaldım mesajlarını emın olana kadar rolentıde bıraktım sonra artık tak ettı buldum kadını cektım kenarı asırı ıyı bır dılle anlattım bıldıgımı uzak durması gerektıgını kadın benım yanımda yerın dıbıne gırdı cok ozur dıledı falan sonra babam la konustum babamı gorsenız nasıl mulahım adam hep derdım herkes yapar babam yapmaz dıye ama benı hayal kırıklıgına ugrattı resmen sonra babamda mahcup oldu ve dedı haklısın kızım dogru dıyosun ozur dıledı ama cok ıyı bı sekılde konustum ben ıkısıylede aradan zaman gectı ve sonucu soyluyorum hala devam edıyorlarMerhaba kızlar
Bu konuyu burda açmak benim için çok utanç verici ama kime danışacağımı bilemedim gerçekten.
Ne yazık ki babamın görüştüğü biri var. Ben daha önce 2 yıl önce telefonunda olan mesajlardan şüphelenmiştim. Erkek ismiyle kayıtlı biri vardı ve benim ara ara denk geldiğim zamanlarda gördüğüm hep mesajlaşıyorlardı. Bu arada babam 60 yaşında annem 56 yaşında ve evliler hala. O zaman çok net bir mesaja denk gelememiştim ama sadece yazma tarzı bir erkeğe ait gibi değildi karşıdaki kişinin. Telefon numarasını almıştım ama aramaya cesaret edemedim. Ki arasam da ne diyebilirdim kadına yani babam evli sonuçta karşı tarafa dair hiç bilgim yok. O zaman ne yapacağımı bilemedim.
Ara ara anneme ima etmeye çalıştım telefonu niye şifreli, valla bu dönemde kimseye güven olmaz, sen hiç ilgilenmiyorsun filan diye ama hiç oralı olmadı. Durum böyle olunca acaba annem biliyor da umrunda mı değil diye düşündüm ve çok üstelemedim.
Annem ve babam hiç anlaşamazlar çünkü ve nasıl görücü usulü mantıklı gelmişler birbirlerine de evlenmişler hiç anlam veremedim hayatım boyunca. Annem de öyle duygu sahibi biri değildir. Umursamama ihtimali de çok uzak gelmedi yani bana. Babama da bi kere o erkek ismini sormuştum çaktırmak için kim o hep mesajları oluyor telefonunda diye ama geçiştirdi. Ben de zaten cevap istemiyordum bildiğimi bilse yeterdi.
Gel zaman git zaman daha üstelemedim bu konuyu ta ki 2 ay öncesine kadar. 2 ay önce yine aynı isimli kişiden mesaj gördüm ve mesajda seni çok seviyorum gibi bir şey yazıyordu şu an net hatırlayamıyorum. Yine ne yapacağımı bilemedim.
En son geçen hafta evde erkek kardeşim var ben evliyim başka yerde yaşıyorum. O bana yazdı babamın telefonunda biri var başka bir erkek ismi söyledi ve babama sevgilisi gibi yazıyor beni çok rahatsız etti ne yapacağımı bilemedim sana söylemek istedim dedi. Ben zaten 2 yıldır biliyorum diyemedim tabi sen merak etme ben halledeceğim sen çok kafana takma dedim.
Bunları anlatmak bana öyle utanç verici geliyor ki. Babam sosyal hayatında parmakla gösterilen herkesin tanıdığı bildiği ve örnek gösterdiği biridir. Nasıl böyle bir hataya düştü hiç anlayamıyorum. Böyle bir sebepten boşanabileceğini de sanmıyorum. Sonuçta belli bir saygınlığı olan biri ve böyle anılmak istemez herhalde. Ama yaptığı şey de kabul edilebilir değil. Anneme söylemeye cesaretim yok. Hiç yok hem de.
Babamla da konuşamam sanırım utanırım böyle bi konuyu konuşmaya. Aklıma çözüm olarak artık acaba çok güvendiğimiz bi halam var hem ben hem babam ona ve fikirlerine güveniriz. Ona mı anlatsam belki babamla konuşur diye düşündüm. Ya bıraksın hem boşansınlar. Böyle rezalet olmaz çünkü.
Sizce doğru bi çözüm mü buldum?
bana kalsa bu işler olmadan boşanabilirler bile benim için sorun değil öyle konular. konuştuğum halde devam etmesi beni daha çok üzer sanırım amavalla kardeş aynı durum aynısı sanki benianlatmısın benımde babam 60 yasında annem 53 babam annemı aldatıyor bende yakaldım mesajlarını emın olana kadar rolentıde bıraktım sonra artık tak ettı buldum kadını cektım kenarı asırı ıyı bır dılle anlattım bıldıgımı uzak durması gerektıgını kadın benım yanımda yerın dıbıne gırdı cok ozur dıledı falan sonra babam la konustum babamı gorsenız nasıl mulahım adam hep derdım herkes yapar babam yapmaz dıye ama benı hayal kırıklıgına ugrattı resmen sonra babamda mahcup oldu ve dedı haklısın kızım dogru dıyosun ozur dıledı ama cok ıyı bı sekılde konustum ben ıkısıylede aradan zaman gectı ve sonucu soyluyorum hala devam edıyorlar
ama yakın gelecekte bıldıgın tehdıt edıcem cunkı ılk etapta ıyı konustum artık zaten bu konuda babama olan guvenım gıttı ama sakın annenle bosanmasını dusunme bıle sen evlılıklerını kurtarmaya bak
benım annemde cok oyle kendıne bakmaz babamla pek anlamazlar aslında bundan oluyor yanı asla tasrıf etmıyorum ama bıraz ıs kadında bıtıyor nebılım hayatımın en berbat zamanını yasamıstım bende senı cok ıyı anlıyorum
Babanizla iletsiimiz nasıl bilemem ama güzelce konusssaniz yargılamadan bı sorun anlatin görüyorum kaç senedir baba deyin. Ne bilim hataya düşmüş olabilirsin gibi yardım edici şekilde yaklassaniz bazen yetişkinler de çok afallayabiliyor. He babanizin yaptığı olur tarafı yokta ama diğer türlü daha kotu olabilir halanizi falan karistirisanizMerhaba kızlar
Bu konuyu burda açmak benim için çok utanç verici ama kime danışacağımı bilemedim gerçekten.
Ne yazık ki babamın görüştüğü biri var. Ben daha önce 2 yıl önce telefonunda olan mesajlardan şüphelenmiştim. Erkek ismiyle kayıtlı biri vardı ve benim ara ara denk geldiğim zamanlarda gördüğüm hep mesajlaşıyorlardı. Bu arada babam 60 yaşında annem 56 yaşında ve evliler hala. O zaman çok net bir mesaja denk gelememiştim ama sadece yazma tarzı bir erkeğe ait gibi değildi karşıdaki kişinin. Telefon numarasını almıştım ama aramaya cesaret edemedim. Ki arasam da ne diyebilirdim kadına yani babam evli sonuçta karşı tarafa dair hiç bilgim yok. O zaman ne yapacağımı bilemedim.
Ara ara anneme ima etmeye çalıştım telefonu niye şifreli, valla bu dönemde kimseye güven olmaz, sen hiç ilgilenmiyorsun filan diye ama hiç oralı olmadı. Durum böyle olunca acaba annem biliyor da umrunda mı değil diye düşündüm ve çok üstelemedim.
Annem ve babam hiç anlaşamazlar çünkü ve nasıl görücü usulü mantıklı gelmişler birbirlerine de evlenmişler hiç anlam veremedim hayatım boyunca. Annem de öyle duygu sahibi biri değildir. Umursamama ihtimali de çok uzak gelmedi yani bana. Babama da bi kere o erkek ismini sormuştum çaktırmak için kim o hep mesajları oluyor telefonunda diye ama geçiştirdi. Ben de zaten cevap istemiyordum bildiğimi bilse yeterdi.
Gel zaman git zaman daha üstelemedim bu konuyu ta ki 2 ay öncesine kadar. 2 ay önce yine aynı isimli kişiden mesaj gördüm ve mesajda seni çok seviyorum gibi bir şey yazıyordu şu an net hatırlayamıyorum. Yine ne yapacağımı bilemedim.
En son geçen hafta evde erkek kardeşim var ben evliyim başka yerde yaşıyorum. O bana yazdı babamın telefonunda biri var başka bir erkek ismi söyledi ve babama sevgilisi gibi yazıyor beni çok rahatsız etti ne yapacağımı bilemedim sana söylemek istedim dedi. Ben zaten 2 yıldır biliyorum diyemedim tabi sen merak etme ben halledeceğim sen çok kafana takma dedim.
Bunları anlatmak bana öyle utanç verici geliyor ki. Babam sosyal hayatında parmakla gösterilen herkesin tanıdığı bildiği ve örnek gösterdiği biridir. Nasıl böyle bir hataya düştü hiç anlayamıyorum. Böyle bir sebepten boşanabileceğini de sanmıyorum. Sonuçta belli bir saygınlığı olan biri ve böyle anılmak istemez herhalde. Ama yaptığı şey de kabul edilebilir değil. Anneme söylemeye cesaretim yok. Hiç yok hem de.
Babamla da konuşamam sanırım utanırım böyle bi konuyu konuşmaya. Aklıma çözüm olarak artık acaba çok güvendiğimiz bi halam var hem ben hem babam ona ve fikirlerine güveniriz. Ona mı anlatsam belki babamla konuşur diye düşündüm. Ya bıraksın hem boşansınlar. Böyle rezalet olmaz çünkü.
Sizce doğru bi çözüm mü buldum?
kardeşimle konuştuk şimdi de o da mantıklı bulmadı başkasına anlatma işini. bi müddet sessiz kalacağım sanırım sonra kendimi toplayınca konuşacağım babamla.yerinde olsam kardesimle birlikte once babamla konusur sonra da annemle konusur aile icinde bu olayi acikliga kavustururdum.
biz biliyorsak bence annem de biliyordur zaten. öyle düşünüyorum artık. konuşup boşanabileceklerini ve bizim etkilenmeyeceğimizi söyleyeceğim. en azından haberimiz olduğunu bilsin.Halayı karıştırınca annen bile hoşlanmayabilir. Belki biliyor bile. Zeka mantık sorunu olmayan her kadı
anlar uzun süreli ilişkiyi. Belki düzenini bozmak istemeyecek başkaları bildiği için rahatsız olacak(aldatıldığını bilerek duruyor gibi) belki de baban için fırsat olacak yüz bulup anneni bırakacak. Sen babanla konuş. Kendini çok akıllı sanmasın
Baba bu yaşta olur mu? Bir düzenin bir saygınlığın var mutlu olqcağını mı sanıyorsun falan gibi
Çok kolaylaştırmak olmaz mı bu babayla diğer kadının hayatını ? Annenin fikri sizin kabulunuzden daha önemli sanki . Bir de öbür kadın birkaç yıl sonra bırakırsa yine siz uğraşacaksınız yaşlılık hastalık çok zor emin ol. (Hele ki başkası için düzenini yıkan babaysa söz konusu). Yaptoğının doğru olmadığını, 60 yaşında her çiftin birbirleri için ölmediğini söyle bari.biz biliyorsak bence annem de biliyordur zaten. öyle düşünüyorum artık. konuşup boşanabileceklerini ve bizim etkilenmeyeceğimizi söyleyeceğim. en azından haberimiz olduğunu bilsin.
aldattın bi hata yaptın ama boşanmayın yuvanı yıkma diyemem ki asıl bu haksızlık olur anneme bence. annemin fikri tabi ki daha önemli boşanmak isterlerse boşanırlar istemezlerse de devam etsinler ikisi kabul ettikten sonra benim için hiç fark etmez.Çok kolaylaştırmak olmaz mı bu babayla diğer kadının hayatını ? Annenin fikri sizin kabulunuzden daha önemli sanki . Bir de öbür kadın birkaç yıl sonra bırakırsa yine siz uğraşacaksınız yaşlılık hastalık çok zor emin ol. (Hele ki başkası için düzenini yıkan babaysa söz konusu). Yaptoğının doğru olmadığını, 60 yaşında her çiftin birbirleri için ölmediğini söyle bari.
çocuklar da çaresiz bi şekilde hayatımız yeni bi yön aldıKusura bakmayın bizim kadınlarımızda evlendi çocukta yaptı mı görevi bitti .Hele belli bir yaşa geldi mi ona erkek dokanamaz
(Burada erkeği savunmuyorum )kimse yanlış anlamasın ama az çok çevremizden biliyoruz babanız suçlu babanızı o hale iten de annenizdir.
Bu yoruma katılıyorum. Annem çok umursamaz biri yazmışsınız. Belki de biliyor ne hali varsa görsün modunda da olabilirAnne boşanmayacaksa ben böyle konuları çocuk olarak çok deşmeme taraftarıyım. Halaya kadar yaymaya gerek yok bence. Annenizin gururunu da düşünmelisiniz şu durumda. Kendi aralarında geçen bir şeyde görmezden gelebilir, affedebilir ama olay ortalığa döküldükten sonra görmezden gelme şansını elinden alırsınız affettim demek gururuna dokunur.
o da rezillik gibi geliyor bana. ben annem için babamın karşısına çıkacağım babam üstüme yürüyecek annem babamdan taraf çıkacak. ikisinin de yüzüne bakmam öyle bi durumda. bi de babam 70 yaşına gelecek kendi çocuğumu takip etmem gereken yaşta babamın aşk hayatını kollamak da ne bileyim yaBirebir aynısını kuzenim yaşadı. Erkek adıyla kaydedilen numara mesajlasmalar vs...
O bir cesaret aramış karşı tarafı ve kadına evli adamlardan uzak dur diye bağırmış telefonda. Kadın tabi enisteye söylüyor eniştem kuzenimin üstüne yürüyüp yılansın sen,şeytansın sen diyerek evden kovuyor. Aradan biraz zaman geçti halam bosanmadi,enistem yola geldi. Olay kapandi ama tabi kuzen hala tetikte ki eniştem 70ine merdiven dayadı
zaten benim ima ettiğim zamanların birinde daha iyisini bulursa ona gitsin demişliği var annemin ama ne kadar ciddiye almalı o ayrı bi konuBu yoruma katılıyorum. Annem çok umursamaz biri yazmışsınız. Belki de biliyor ne hali varsa görsün modunda da olabilir
kardeşimle konuştuk bugün halama söyleme fikrinden hoşlanmadı o da yerine bi müddet daha izlemeyi uygun gördük. gerçi o benim 2 yıldır bildiğimi bilmiyorHalaya soylemek hata olur.
Anne muhtemelen biliyordur. En azindan seziyordur. Cunku kadinlar icgudusel olarak seziyorlar ya da ne biliyim hissediyorlar. Anne bu durumda bilip de bilmemezden geliyorsa bu durumda en mantiklisi kardesiniz ile konusmak. Cunku anladigim kadariyla anneniz bosanma taraftari degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?