Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kilo da çok önemli sakın alma spor diyet birşeyler yap ama alma
Şu an dikkat etmeye çalışıyorum. 3-4 kilo fazlam var. Sbah işe gitmeden oturup haber izlediğim, gazete okuduğum pastane suçlu, poğaça ve börekten başka birşey yok :) ama direk işe gitmek de hiç hoşlanmadığım birşey. Ama bırakacağım pazartesi itibariyle. evde kahvaltı , arada tam tahıllı gevrek yiyeceğim. Bir de yürüyüş yaparsam süper olur

Çalışıyor olmak da etkiliyor sanırım. Çünkü ben de iş yerinde çok stres altındayım. Neyse ki iki ay izin yapıyorum. Fakat bu ay hsg çekileceğinden ötürü boş geçecek sanırım. Artık önümüzdeki ay. Biz de memlekete gideceğiz nasipse Ağustos'ta.

İnşallah canım. Temiz havanın tadını çıkarmaya, çok fazla düşünmemeye çalış

İnşallah canım. Temiz havanın tadını çıkarmaya, çok fazla düşünmemeye çalış
Aynen. Tek sıkıntı kendi evimiz değil. Umudum Eylül'e kaldı ben on kilo kadar aldım. Nisan Ayında TSH 0.1 çıktı ilaç da verilmedi. Üstelik endokrin uzmanına gitmeme rağmen. Yine nisan Ayında pko görüldü. Kendi hekimin kilo vermelisin diyor. Kilom 64 boyum 1.60. Eylül Ayında 7. Haftada kürtaj olmuştum. Ondan sonra düzenim bozuldu hepten.

Arı sütü+bal+polen de istiyorum ama fiyatlar çok yüksek ya. çörekotu+bal+pekmez olabilir. kuru incir olabilir. ceviz olabilir.
evet pahalı pekmez de işe yarıyor sen ondan günde 1 2 yk yemeye bak
hamur işinden uzak dur canım paket üründe tüketme

Bizde kiradayız canım. Düşünme şu an bunları. Anın tadını çıkarmaya çalış, ne hayatlar okuyoruz, şükredelim yaşadıklarımıza, dünyanın sonu değil ya, anı kaçırıyorsun böyle sürekli düşünerek. Sonucunla başka bir doktora daha mı gitsen acaba, yani çözümü ne olacak. anlamıyorum doktorları zaten. Bana da yumurta çatlamıyor deyip gönderiyor. İyi de gel takip edelim de, adetin 3. günü testlerini yapalım LH hormonu düşük olunca çatlamayabiliyormuş de vs vs. hep ben talep ettim. Tek bildikleri tüp bebek. İnat ettim doğal yolla hamile kalacağım:)

Yoo o değil önümüzdeki ay memlekete gideceğiz ya kendi evimiz değil diye ondan dedim benim bir arkadaşım çatlatma, aşılama, tüp bebek hepsini denedi olnadı. Sonunda kendiliğinden oldu. Amh sorunu vardı. Şimdi 7 aylık çocuğu var inşallah bizim de sağlıklı bebeklerimiz olur

Çok pardon canım, o kısmı yanlış anladım. Ben de kayınvalidemlere gidiyorum, ondan o ayı es geçiyorum:))

Çok pardon canım, o kısmı yanlış anladım. Ben de kayınvalidemlere gidiyorum, ondan o ayı es geçiyorum:))
Olsun tatilin tadını çıkarırız canım Allah çok büyük ol der olur. Biraz Marmara biraz Ege Havası iyi gelecek köy havası çekecez şehirden uzak mis mis

bende kullanmak istedim kilo vermeme destek olsun diye.Çünkü pko kilo vermemi zorlaştırıyormuş ama doktorum bana kullandırmadı o yüzden sormak istedim
Benim bu ay klomeni değiştirdi hiç bi fayda vermeyince letu diye bi ilaç verdi 5gün kullandım biraz kıpırdanmalar başlamış dedi tek tarafta bi tane yumurtam 13mm ulaşmış onla sonra iki günde menogon iğnesi verdi böylelikle bugün 21mm olmuş çatlatma iğnesi vuruldum bakalım hayırlısı olmazsa iğne tedavisine geçecek prowomen da 2.kutum bitmek üzere başka alma dedi doktor 2ay kullanmak yeterli dedi glifora devam ediyorum bende kilo problemi filanda yok ama yumurtalarım büyüyemediği için verdi sanırsam.

Banada doktorum yazdi fakat anlaşmalı olarak öneri yaptığını düşündün ilaç firmasıyla. Bi ay kullandıktan sonra almadım bidaha . Takımdada femamed yazmisti ona devam ediyorum sadece bence yeterli

Kızlar yine ilginç bir ilaç ismiyle.geldim.şanlıurfa araştırma hastanesine gittik. Tıbbi genetik bölümüyle görüştüm. Bana yapılması gereken tüm tahlillerin yapıldığını söyledi. Çok ikna olmadım belki de 3 bebeğimi kaybettiğim için ikna olmak istemedim bilmiyorum.. Eşim androloji bölümüne gitti. Sperm dna hasar testinden bahsettim. Özel laboratuvarlar yapıyor bazı illerde dedi. Ama size ğç aylık bir tedavi verecem dedi. Sperm sorunlarını düzeltmesi için. Eşime bir gün arayla içmesi için Klomen verdi. Ve bunun yanında promotil men. Promotil men de prowomen gibi doğal ve bol vitaminli bi ilaçmış. Çocuk sahibi olmak isteyen , kaliteli sperm isteyen erkekler kullanıyormuş. Henüz almadık eczane 250 tl dedi. İnternette 199 dan başlıyor fiyat . Alıp almama konusunda kararsızım ama bi yandan da zararlı olsa doktor vermez diyorum. 1 ay sonra kontrole çağırdı hormon testi yapalım dedi. Hep kendim için doktor doktor gezdim. Eşim için gitmedik. Sadece spermiogram yapılmıştı o da normal çıkmıştı. Bilginiz olsun. Androloji bölümüne eşinizle gitmenizi tavsiye ediyorum. Bi fayda görmedim henüz tabii ama insan farklı bölüm doktorlarının yorumunu duydukça rahatlıyor. Mersinde prof kadın doğuma gideceğim son kez. Artık yapacak bişe kalmadı. Her yönüyle bakıldığını düşünüyorum. Benim durumum biraz farklı sonradan katılan arkadaşlar için tekrar edeyim. Ben 3 defa kürtaj oldum üçünde de 9-10 haftalıkken kalpleri durdu. Kan pıhtılaşması teşhisi var ama kan sulandırıcı iğne kullandığım halde yine oldu.

Bugün aklımdan geçmiştin.. nasılsın toparladın mı kendini.
Bizim kullandığımız ilacın erkekler için olanından bahsediyorsun sanırım. Biz eşimle 1 seneye yakın kullandık bazı vitaminleri ve Su an o vitaminler bizim kullandığımız takviyede mevcut bence 1 ay kullansın faydası olacaktır . Dna hasar testini de aksatmayın çok önemli bir test eşimde yaptırmıştı zamanında. Mersinde kime muayene olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…