Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha iyiyim canım sağolasın . Dna hasar testini mersinde yaptırmayı düşünüyorum. Canım mersinliyim ama inan hiç kadın doğum doktoru tanımıyorum. Üniversite araştırma hastanesinde prof istiyorum ama hangisi olacağı konusunda hiçbir fikrim yok. Senin tavsiye edebileceğin biri var mı . Klomen e başladı eşim diğerini internetten sipariş ettik iki güne kadar gelir sanırım.

Gürkan yazıcıya gidiyordum ben mizacı sert gelebilir ama işinde iyi bir doktor. Mersin neresindensin

Merhaba arkadaslar bugun doktor bana pro woman şase yazdi.yarin basliyacagim bir yildir evliyim hamile kalamadim yumirtalarim catlamiyormus.nette bir cok yazi okudum siz nasil kullaniyorsunuz sabah mi aksammi acmi tokmu? Ayin yedisinde tekrar gelin dedi sanirim yumurtalarim catliyormu diye bakilcak.bu ilac sifa olur insallah cumlemize

Merhaba arkadaşım. Aynı durumdayız. 1 yıllık evliyim, yumurta oluşuyor, olgunlaşıyor ama çatlamıyor. 13 temmuzda prowomena başladım. Adetin 3. günü klomene başladım, 5 gün içip bırakıyorum, bugün son. 7. gün de yumurta takibine gideceğim. Yani cumartesi. Prowomen kullanımı için aç tok farketmez dedi doktorum, ben sabah kahvaltı sonrası içiyorum. Tadı portakal suyu gibi zaten, eşime de proman -K yazdı ama ikisi fiyat olarak çok yüksek tutuyordu, sadece prowomen aldım. Neticeyi sen de bildir lütfen. Umarım isteyen herkes bir an önce kavuşur bebişine.

Bugun ikinci gun baş ağrisindan duramiyorum sizdede yaptimi bas agrisi prowomen.agri kesici almak zorunda kaldim.evet arkadasim baya pahali yani bana göre amin insallah tez zamanda yumurtalarimiz catlarda bebişlerimiz yerleşir hayirlisiyla

ilk 2 gün yaptı, ilaç içtim. Aynı anda klomene başlamıştım, hangisi yaptı anlayamadım. Ama şu an geçti. Aminn, hayırlısı. Yarın kontrolüm var bakalım kaç yumurta olgunlaşmış, çook heyecanlıyım:))

Hadi inşallah arkadaşim..benimde ayin yedisinde gel dedi ben ilk defa gidicem yumurtalarim catlamismi diye bakicak dimi 23 temmuz adet oldum agustos 7 adet bitiminden 8 gun sonraya geliyor cunku.insallah benimde bir iki gune gecer bas agrim. yeni kullanmaya baslayincami acaba bas agrisi yapiyor.birde eğer catlayan yumurta varsa kac gun catliyor benim bu konularda pek bilgim yok eşim nobetli calisiyor iliski surecini denk getirebilirmiyim bilmiyorum.birde bana etrafimdan iki uc gun yat ayaklarini yuksege kaldir falan dediler sizlerde uyguluyormusunuz boyle seyler

Arkadaslar birde test kagidina doktor yumurtalarin catlamiyor diyip LH FSH estradiol yazan yerlere kalemle cizik atti hangisi yumurtamin catlamadigini gosteriyor kac olmasi lazim ornegin lh 9,25 fsh 5,83 estradiol 60,37 tsh 0,78 birde beta hcg yaziyor 2,3 oda.malum devlet hastanesinde doktora ayrintili bise soramiyorum adana marsaya gittim doktor iyimiydi ona bile supheliyim can okoye diye bir doktordu.derdime derman olur insallh keske sartlarim el verse ozele gitsem burda nasil olcak bilmiyorum benimle birlikte uc kisi vardi icerde soru bile soramadim eve geldim oturdum agladim(((

Bu konuda bilgisi olan yokmu

Kızlar selammm
Ben de 1 hafta oldu başladım vitamine. Tek yumurtalığım alındı, eahimde yapışıklıklar vs epey bi içerler karıştı anlycağınız. Doktorum 3 ay kullan sonra tüp bebeğe başlayalım dedi, umarım işe yarat. Kullandım hamile kaldım diyeni henüz görmedim gerçi ama inanarak başladım ben yine de:)
Bu içerisindeki partiküller eriyor mu sizde ya, ben eritemiyorum bir türlü, karıştırıp içiyorum direk, acaba şeker gibi erimesi falan lazım mı ?

Ufak seyler kaliyor evet bende baya karstiriyorum erimiyor o sekilde iciyorum bende kullanali sekiz gun oldu..en az uc aymi icmek gerekiyormus bende umitlenmistim acaba hemen etki edermi diye yumrtalarim catlamiyormus

Ufak seyler kaliyor evet bende baya karstiriyorum erimiyor o sekilde iciyorum bende kullanali sekiz gun oldu..en az uc aymi icmek gerekiyormus bende umitlenmistim acaba hemen etki edermi diye yumrtalarim catlamiyormus
Yok canım etki süresini bilmiyorum , doktor zaten amelyt nedeniyle 3 ay korunman lazım, yaraların iyileşecek rahim toparlanacak dedi, o sürede de vitamini kullan yumurtaların da güçlensin dedi. Daha kısa süre de etki gösterebilir sonuçta, doğal vitamin bunlar

Insallah canim derdimize derman şifa olsun

12 gun oldu bugun yarin randevum var yumurtaliklarim catliyormu diye bakilacak doktor gel demisti.bende hic bir belirti yok catlamiyor dicek gibime geliyor.adet sokturucu icmeden adet olamayan biriyim zaten.kasik agrisi vs hicbir belirtide yok daha

Benim çatlamıştı, test için cumartesiyi bekliyorum. çatlatma iğnesinden sonra 13. günüm. Çatlamıştır umarım senin de yumurtalar.

Benim çatlamıştı, test için cumartesiyi bekliyorum. çatlatma iğnesinden sonra 13. günüm. Çatlamıştır umarım senin de yumurtalar.
Yok igne degil canim sadece prowomen iciyorum.banada yazarmi acaba igne falan..bu arada catladigini nasil hissettiniz yada hissettinizmi agri sanci akinti oldumu..igneyi kac gunde kactane vurduruyorsunuz.cok sordum kusurabakmayin sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…