Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar bende pro women kullanıyorum doktor önerdi bendede pko var onun için gebeliğe yardımcı olması için verdi ikinci kutuya başladım ben bide ek olarak glifor kullanıyorum klomen fayda vermedi o yüzden bunları kullanmaya devam et adetin üçüncü günü gel bakalım bi ona göre klomen yerine başka bi ilaca geçecez dedi

Slm kızlar bende pro women kullanıyorum doktor önerdi bendede pko var onun için gebeliğe yardımcı olması için verdi ikinci kutuya başladım ben bide ek olarak glifor kullanıyorum klomen fayda vermedi o yüzden bunları kullanmaya devam et adetin üçüncü günü gel bakalım bi ona göre klomen yerine başka bi ilaca geçecez dedi
Merhaba , bir şey sormak istiyorum. Bende 6 gündür prowomen kullanıyorum , gliforu doktorun mu verdi ?

Muhakkak eşinize sperm dna hasar testi yaptırın benim 2. Bebeğimi de kaybettikten sonra yaptık biz clexsan kullanmıştım üstelik eşimde %40 hasar çıktı şuan tedavi oluyor
Doktorlar çok umursamıyor ki biz dil dökersek belki yapıyorlar. Hasar testini nerde yaptırdınız yani kadın doğuma mı gittiniz yine

Doktorlar çok umursamıyor ki biz dil dökersek belki yapıyorlar. Hasar testini nerde yaptırdınız yani kadın doğuma mı gittiniz yine
Hayır izmirden kalkıp İstanbul Mecidiyeköy şubesine düzen laboratuvarı gittik bunu yapan 2 şehir var zaten kendi isteğimizle yaptırdık

selam kızlar..
pro women kullanmaya bugün itibariyle başladım.
ileri de bizim gibi bilgi sahibi olmak isteyenler olursa fikir vermesi açısından yazıyorum
paketi 145 lira
3 ay kadar kullanacağım
bu süreçte kendiliğimde gebe kalabilmeyi umud ediyorum
gebelik gerçekleşmezse
2. kere tüp bebek deneyebilirim
şimdilik durumlar böyle..
internette satiyorlar mi urunu

m

merhaba canim. 3 ay kullanmani doktor mu soyledi? birde ben amh dusuk oldugu icin doktorum vermisti sana neden verildi acaba bu takviye

benim amh değerim 1.75 gibi bişeydi, yaşım 36 normal demişlerdi
ama geçtiğimiz aylarda tüp bebek denedik
sadece 1 yumurta döllendi o da 4. günde gelişimi yavaşladı
transfer yapıldı negatif çıktı
bunun üzerine yumurtalarımın kalitesiz olabileceğini söylediler
bu takviyeyi verdi doktor
faydası olacaktır dedi sadece
3 ay kullanma sebebim ikinci tüp bebeği 3 ay sonra deneyecek olmam

Mersinde düzen laboratuvarı var ora ile görüş biz 2 sene önce 150 tlye yaptırdık belki acı badem hastanesi de yapıyor olabilir arayıp öğren istersen

kızlar günaydın bugün adet oldum ilaca başlamayı düşünüyorum kafama şu takıldı 200 ml su diyor ya sıcak su mu çesme suyumu kullanıyorsunuz

Merhabalar. Ben de 41 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. 8 aydır çocuk düşünüyoruz. AMH değerim 3,9. yumurta takibi yaptırdım, 26 mm oldu ama çatlamadı, çatlatmak için uygun zaman değil dedi, prowomen verdi, eşin de kullansın promank sını dedi ama çok pahalı. 330 tl kisi. sadece ben alırım belki. bu ayın 18 inde regl olacağım fsh ve lh bakılıp klomene başlayalım dedi. Aslında yumurta oluşuyor kendiliğinden büyüyor da sadece çatlama sorunu var. sizce klomen şansı arttırır mı. saraçoğlunun yumurta çatlatmak için havuç kürünü deneyen var mı. hayıt otuna başlayayım diyorum bir de

Merhabalar. Ben de 41 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. 8 aydır çocuk düşünüyoruz. AMH değerim 3,9. yumurta takibi yaptırdım, 26 mm oldu ama çatlamadı, çatlatmak için uygun zaman değil dedi, prowomen verdi, eşin de kullansın promank sını dedi ama çok pahalı. 330 tl kisi. sadece ben alırım belki. bu ayın 18 inde regl olacağım fsh ve lh bakılıp klomene başlayalım dedi. Aslında yumurta oluşuyor kendiliğinden büyüyor da sadece çatlama sorunu var. sizce klomen şansı arttırır mı. saraçoğlunun yumurta çatlatmak için havuç kürünü deneyen var mı. hayıt otuna başlayayım diyorum bir de
çatlma sorunu varsa denemeye değer bence eşine harnup pekmezi içir bir sıkıntı yoksa

Ben ikinci pakete başladım ekstra p.tesi iğne ve hap yumurta gelistirici basladi dr.um gelişirse aşılama yapacak 18inde gidecem bakalım sizin durumlar nedir?
ilk aşılamamı ? korunmuyorum şuan olmazsa eylül ekim gibi aaşılama yaptırırım belki

X