Gebeliğe Hazırlık Pro women kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım dikkatsiz saklıyorum dolapta ona dikkat edeyim .Ben kilo alıyorum :KK43: Omega 3 için düzenli balık yemek yetmez mi ki
kilo alma kesinlikle ben ilaçlardan 79 u gördüm aklım gitti halen veremiyorum kilo gerçi 2 gebelik yaşadım onlarında etkisi olmuştur . bilmiyorum bence takviyesini al haftada 2 yemiyorsan . ben ton balığı yiyorum haftada 1 2 yeni başladım yemeye gerçi

Merhaba kızlar..
bende 15-20 gündür falan prowomen kullanıyorum.
geçenlerde doktora gittim, yumurta rezervimin az olduğunu söyledi. yaşım 26, amh 1,44 çıkmış.
prowomen kullan bakalım bu ay demişti.
sanırım yeni bir ilaç, çok kullanana rastlamadım. siz kullanıyor musunuz son durum nedir?
ben kullanmıyorum elimdekiler bitsin almayı düşünüyorum bir sürü ilacım var kullandığım

en azından siz hamile kalabildiğinizi biliyosunuz. ben hiç kalamadım. 1,5 sene oldu
bu ilacın faydasını görerek mi hamile kaldınız acaba?

en azından siz hamile kalabildiğinizi biliyosunuz. ben hiç kalamadım. 1,5 sene oldu
bu ilacın faydasını görerek mi hamile kaldınız acaba?
ben ilaçtan kullanmadım canım kilo verdiğimde hamile kaldım sadece . inan kürtaj olmakta çok zor hamile kalabilmek önceden bana da en azından kalabiliyorsun büyük birşey diye gelirdi ama öyle değilmiş işte . ben 4 senedir uğraşıyorum canım kilon varsa kilo ver yürüyüş yap yürüyüş rahme kan gitmesini kolaylıştırıyor

Herkese merhaba pro women kullanan var mı ?sizce folik asit ve diğer vitaminler açısından gebelik öncesi yeterli mi?? Bitkisel bir şeymiş çok da pahalı kullansam mı bilmiyorum doktor önerdi ama ilk defa duyuyorum. Yumurta gelişimi için çok iyi dedi.
Merhaba bende iki gün önce ara kanama ile dr.a gittim kist varmış bebekte istiyoruz diye bi ton ilaç yazdı prowomen de bugün aldım içmedim daha ama bu ilaçta b vitaminleri var bana ayrıca folikasit,omega3 balık yagi,bemiks tablet(b vitamini kompleksi yaziyo altinda) ve duphaston yazdı hepsi birlikte günde 5 çeşit ilaç yahu bu kadar b vitamini şaşırttı beni kullaniyomusunuz Sizde?

Merhaba bende iki gün önce ara kanama ile dr.a gittim kist varmış bebekte istiyoruz diye bi ton ilaç yazdı prowomen de bugün aldım içmedim daha ama bu ilaçta b vitaminleri var bana ayrıca folikasit,omega3 balık yagi,bemiks tablet(b vitamini kompleksi yaziyo altinda) ve duphaston yazdı hepsi birlikte günde 5 çeşit ilaç yahu bu kadar b vitamini şaşırttı beni kullaniyomusunuz Sizde?

yok bana sadece prowomen verdi. onu kullandim bu ay. adetime 4 gun kaldi heycanla bekliyorum

goguslerim de damarlar belirginledti özellikle kahverengi yerde. buda bana biraz umut verdi. adetim gecerse test yapicam yoksa cok hayal kirikligina ugruyorum

yok bana sadece prowomen verdi. onu kullandim bu ay. adetime 4 gun kaldi heycanla bekliyorum

goguslerim de damarlar belirginledti özellikle kahverengi yerde. buda bana biraz umut verdi. adetim gecerse test yapicam yoksa cok hayal kirikligina ugruyorum
Benim hala kanamam var kistten dedi ama inşallah banada bu ay hayırlısıyla nasip olur yaa bu kadar vitamin şaşırttı beni hepsinde ortak şeyler zaten günde 5_6 ilaç hayırlısı artık:)

Ben iki senedir korunmuyorum cnm ama çok yumurtlama gününe falan dikkat etmedik tam net değildik 2 aydır tam deniyoruz takipli.
insallahhh hayirli haberlerini aliriz seninde benimde.. Bebislerimiz gelir bu ay..
ben cok prowomen kullanana rastlamadim. yeni bir ilacmis sanirim zaten. yumurtaliklari gelistiriyomus. bakalim artik kismet hersey

insallahhh hayirli haberlerini aliriz seninde benimde.. Bebislerimiz gelir bu ay..
ben cok prowomen kullanana rastlamadim. yeni bir ilacmis sanirim zaten. yumurtaliklari gelistiriyomus. bakalim artik kismet hersey
Amin inşallah cnm bende dün başladım bakalim inşallah kistte kaybolur :KK43:

Merhaba bir gelişme var mı acaba? İlacın etkisini merak ettim aylardır inofolic combi kullandım ama hiçbir sonuç alamıyorum.

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum. Konuyu ben açtım. Çok ciddi bi adet gecikmesi yaşamıştım bahsetmiştim. O kadar tahlillere ultrasona rağmen görünmedi. hamileymişim. 15-20 gün geçti yine görünmemişti. Ama sevinemedim çünkü adet söktürücü ilaç kullandım. Tarlusal kullandım. İlaç bittikten sonra adet olmayınca tesadüfen öğrendim. Ama kese bozulmuştu doktor düşebilir dedi. Progestan kullandım kese biraz düzelmişti.yine sevinemedim çünkü bebek rahmin ucuna yerleşmiş rahim bombeleşmiş. Alttan bakmak istedi cesaret edemedim. Salı günü tekrar gideceğim. Midem bulanmıyor ve içtiğim tarlusal riskli bi ilaçmış bebeğe zarar verebilirmiş. Bu 3. Gebeliğim ama yine huzursuzlıkla başladım. Hibor 3500 kullanıyorum pıhtılaşma olduğu için. Prowomen a gelince faydalı olduğunu düşünüyorum . Artık kullanma dedi doktor yani çok kısa bir süre kullandım.dualarınızı bekliyoruz

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum. Konuyu ben açtım. Çok ciddi bi adet gecikmesi yaşamıştım bahsetmiştim. O kadar tahlillere ultrasona rağmen görünmedi. hamileymişim. 15-20 gün geçti yine görünmemişti. Ama sevinemedim çünkü adet söktürücü ilaç kullandım. Tarlusal kullandım. İlaç bittikten sonra adet olmayınca tesadüfen öğrendim. Ama kese bozulmuştu doktor düşebilir dedi. Progestan kullandım kese biraz düzelmişti.yine sevinemedim çünkü bebek rahmin ucuna yerleşmiş rahim bombeleşmiş. Alttan bakmak istedi cesaret edemedim. Salı günü tekrar gideceğim. Midem bulanmıyor ve içtiğim tarlusal riskli bi ilaçmış bebeğe zarar verebilirmiş. Bu 3. Gebeliğim ama yine huzursuzlıkla başladım. Hibor 3500 kullanıyorum pıhtılaşma olduğu için. Prowomen a gelince faydalı olduğunu düşünüyorum . Artık kullanma dedi doktor yani çok kısa bir süre kullandım.dualarınızı bekliyoruz
Allah yardımcıniz olsun ya inşallah tutunur bebeğiniz..bende dr a gittiğimde yumurtlama 1 hafta geçmişti ısrarla sordum yazdiklariniz gebeysem zarar verir mi diye yok dedi codu vitamin zaten duphaston diye bişey de var oda bebek varsa tutunmasini yoksa adeti sokmesini sağlıyormuş kullanıyorum bakalım ya kistten korkuyorum bende 4cm çünkü:KK43:

Allah yardımcıniz olsun ya inşallah tutunur bebeğiniz..bende dr a gittiğimde yumurtlama 1 hafta geçmişti ısrarla sordum yazdiklariniz gebeysem zarar verir mi diye yok dedi codu vitamin zaten duphaston diye bişey de var oda bebek varsa tutunmasini yoksa adeti sokmesini sağlıyormuş kullanıyorum bakalım ya kistten korkuyorum bende 4cm çünkü:KK43:
Tarlusal çok riskliymiş x grubundaymış. Doktor bişe olmaz, böyle durumlarla karşılaşıyoruz dedi. Bebeğin tutunduğu yer de çok ilginçmiş rahim ucundaymış.dualarınız için çok teşekkür ederim amin inşallah.. Sizin kist varmış onu eritir inşallah En kısa sürede hayırlı haberler alırsınız

Canım hayırlısı olsun hakkında sakın kendini suçlama üzülme bazen olacak şeylerin önüne geçemiyoruz bende aynı şeyi yaptım bilmeden hem ağır ilaç kullandım hemde röntgen çekildim sadece yaşanması gerekmiş diyip devam etmek gerek. Durumdan haber edersen sevinirim

Canım hayırlısı olsun hakkında sakın kendini suçlama üzülme bazen olacak şeylerin önüne geçemiyoruz bende aynı şeyi yaptım bilmeden hem ağır ilaç kullandım hemde röntgen çekildim sadece yaşanması gerekmiş diyip devam etmek gerek. Durumdan haber edersen sevinirim
Desteğin için teşekkür ederim canım.yarın gideceğim yazarım. Sende ne gibi sonuçlar olmuştu

Desteğin için teşekkür ederim canım.yarın gideceğim yazarım. Sende ne gibi sonuçlar olmuştu
ara kanama olmuştu kese bozuktu dediğin gibi farklı yere yerleşmişti önce dış gebelik demişti bir doktor . patolojide de gelişmemiş embriyo çıkmıştı

X