Preseed kullananlar

Kızlar biz eşimle ikimiz kredi kartına karşıyız.
Kredi kartı kullanmıyoruz.:1no2:
O yüzden ben sizin gibi internetten yurt dışındaki firmadan sipariş veremiyorum:1no2:
Bu ay yine İstanbuldan artı sağlıktan almayı düşünüyorumbenneyaptımki

canim tabi bu sizin sahsi gorusunuz saygi duyarim ama ben 5 senedir internetten alisveris yapiyor. hem Tr de hem de yurtdisinda. hele yurtdisinda hersey internet uzerinden. nimetten faydalanmamk derim ben buna:) ama limiti cok dusuk bir kredi karti cikarttirabilirsiniz boyle seyler icin cunku magazalarda bulunmayan bircok urun internette. bebegimin kiyafetlerini bile netten aliyorum. cok da hesapliya geliyor ama dedigim gibi sizin bileceginiz is.

paypal diye birsey var duydun mu hic? kredi karti bilgilerini vermiyorsun, cok guvenilir. ebay;in kurdugu bir sirket ve yurtdisinda hem alicilar hem saticilar guven icinde yapiyorlar alisverislerini.

mesela ben bir bot aldim gecen gun. burasinin numarasi ile 7,5 numara yaziyordu.hayalimdeki cizme. beyaz deriden, 139 dolardi satis fiyati. en indirimde olsa bile 70-80 dolara dusuyor o da numara kalmiyor. paket bir geldi. 8,5 numara.

ama benim icim rahat cunku paypal ile odedim. paypala bildirdigim anda parayi karsi taraftan aliyor. ama kadin da cok ozur diledi satan. karisiklik olmus. parami iade etti hemen.

ama dedigim gibi siz bilirsiniz.

arti saglik degil de satan baska bir site soyledi arkadaslar okudun mu bilmem. istersen gecmisi bir oku.

Arkadaslar insallah hemen hamile kalirsiniz, elinizde preseed kalirsa, once o paketi ulasmayan arkadasi dusunun olur mu? yani tabi siz bilirsiniz.

sağol kibelecim.
evet okudum Nehir diye bi arkadaş almış.preseedtr'den
ordan mı alsam acabafisfisfis
kafam çok karışıkfisfisfis
sen bu Nehir'in aldığı yeri araştırcaktın sanırım.
distrübütörlüğü var mı diye.a.s

canim arastirmadim acikcasi, vaktim olmadi. gerci ben neden fahis fiyata satiyorlar diye arastiracaktim. yani urunlerinden suphem yok. bizimkiler gibi. biraz pahali geldi. 6 tanecik seye 50 lira vermek.

yazayim da arada kaynamasin yeni okuyan arkadaslarimiz icin.

preseed ile hamile kalanlar olarak sayimiz bese cikti. darisi sizlerin basina insallah.

selam kızlar kibele canım çok saol bende pressedlerimi önümüzdeki ay kullanıcam inşş kılar kibele çok iyi niyetli bi insan bu kadar kişiye sırf hyardım için çaba sarf ediyo allah razı olsun bende hamiş klaırsam kalan presederimi veririm nolcak sanki yeterki hayırlısıyla hamiş olayım yardım etmek boynumun borcuuuu evlat özlemi çekmeyen bilemez bu duyguyu

kibelecim geçmiş olsun canım dikkat et kendine güzelim bu ara salgın herkes hastaa

kızlar adet oldum bu ay inşallah preseedle tutturacaz dua edin nolurrr(

hadi bakalim ceylan. preseed ile ilk denemede sen de hamis kalanlardan olursun insallah. na na na naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

inşallah kibeleciğim inşallah artık bu ay olur( bugün psikolojım çok bozuk ama iki üç güne toparlarım umarım keyifsizim umutlarım tükenmeye başladı artık bebek bile görmeye dayanamıyorum içimden ağlamak geliyo( öle imrenmekten kıskanmaktan falan değil kızlar ama bi bebek görünce tv de bile olsa alıp kucağıma deliler gibi sevmek geliyo içimden yapamıyorum tabi(

ben bebeğimi çok özledim kızlar artık çok özledim( allahım daha fazla özletme nolur yalvarırım(

amin canım yaa. evet benim de ilk dış gebeliğimde sağ taraftaydı, bebeği alıp onardı doktorum, ardın ikincisini bu sefer sol tarafta yaşadım ama o bayağı yırtılmıştı, sol tüpümü aldılar, yani geriye kalan yarım tüp işe yaradı allahıma çok şükür ama allah yüzümeüze baktı.
darısı isteyen herkesin başına inşallah.

çok ama çok geçmiş olsun bu arada. tabi sen şimdi ilaç da alamıyorsundur yaa hayallah, çok da bulaşıcı bu aralar...

ayrıca tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, inanın öyle iyi geldi ki..kendimi çok iyi hissettim , hakikaten kimseyle paylaşamadım ama sizinle paylaşmak çok iyi geldi.

hepimizi meleklerimizle buluştursun allahım en hayırlı zamanda inşallah.

bu arada Ceylancım bir de şöyle düşün, senin küçük meleğin de sizi seçti ve yanınıza gelmek için en uygun zamanı bekliyor, ben hep kendimi buna inandırdım kednim için, allahtan umut kesilmez bitanem..

canim bak nequelen'e. ne hikayeler var. sende hersey yolunda. olacak insallah.

Canim dua etmeyi unutma bol bol. yani icinden istemek var ama surekli dilinle de iste. Allah'im beni daha fazla bekletme, esimi ve bei aile yap. saglikli evlatlar nasip eyle diye hep dua et.

hatta bir arkadasim onermisti. Ilsikiye girmeden once Allah'im peygamberimizin sunnetini gerceklestirmek istiyoruz sen bizi bekletme evlat sahibi olmamiza yardim et, guclukleri kaldir onumuzden diye dua edin.

biz bir de cok yakin bir arkadasimla 4444 okumustuk. 5 gunde bitirmistik. o cok iyi hizli okuyordu. tam Kadir Gecesi de dualamistik. o ay da hamile kaldim.

çok ama çok geçmiş olsun bu arada. tabi sen şimdi ilaç da alamıyorsundur yaa hayallah, çok da bulaşıcı bu aralar...

Canim hastaligin iyisi olmaz ama bebegim bagisiklik kazandi diye teselli ediyorum kendimi. grip asisi falan vurulmak aklima gelmedi, genelde yaparmis doktorlar ama ben zaten herseyin dogalindan yanayim. bugun artik son demleri, gecmek uzere.

canim hakikaten mucize olmus. Normalde onarilan tupten hayir gelmez diye dusunurdum ama demek ki geliyormus.

bundan sonra inan hicbirseyi kafana takma. ben ilk hamileligimde dis gebelik oldugumu bilmeden lekelenmem geliyor diye 2 hafta hep yattim. hep korktum ama korkunun ecele faydasi olmadigini oyle guizel anladim ki. bu hamileligimde hicbirseyden sakinmiyorum. zaten duracak bebek duruyor. sakinan goze cop batiyor.

insallah sen de iyi haberlerini hep bizimle paylas, biz cok mutlu oluyoruz. topigimizin bebegi senin bebis:)

nequelen kibele saolun kızlar burdaki bu destek de olmasa zaten bugünler nasıl geçerdi allah bilir
kibelem hep dua ediyorum bende maildede yazmıştın sen bana dua onu okuyorum sürekli sonra bi arkadaştan başka bi dua daha aldım ezberledim hep dilimde ne zaman aklıma gelirse evde okulda yemekte derste yatakta hep okuyorum duaların gücüne çok inanıyorum okudukçada rahatlıyorum canım tavsiyen için saolasın tatlımm

neyse benim ders calismam lazim. cikiyorum simdilik. hadi hepinizi opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…