arkadaslar merhaba benim sizlere birkac sorum olacak.Oncelikle ben bundan 8-9 ay oncesinde hpv tanisi alan bir bireyim ve yaklasik 4-5 aydir da baska cinsel bir hastalik kapmis miyimdir acaba diye inanilmaz dusunuyorum.Birkac aydir da vajinamda minik minik catlaklar fark ettim kanar sekilde ama vazelin surunce duzeliyordu benim cildim zaten cok hassas ellerim falan egzama kac aydir vajina bölgesi de ekstra hassas bir yer olunca önce egzama sandim sonralarda vajina cevresinde inanilmaz bir kasinti vajinada sislik olmaya basladi bilmiyorum denk mi geliyor ama 3 seferdir bu sorunlar vajinal mantarim olmaya baslayinca oluyor ve ben asiri sik bir sekilde mantar oluyorum bir turlu gecmiyor sürekli mantar oluyorum gorsel olarak herpese benzetemedim bir de uzun süreli duruyorlar bazen 2 hafta gecmiyor bazen 2-3 gunde bir kisaca sürekli oluyor 1-2 gun nefes alabiliyorum sadece bilmiyorum bu durumu yasayan ya da herpesli birey olan arkadaslar var mi alta birkac gorsel ekleyecegim kesinlikle vajina gorseli icermez sadece yaralarin gorseli kucuk sekilde ve hepsi farkli ici su dolu kabarcik gibi degil de daha cok sadece kabarcik gibi olanlari falan da var hastane sehrimin diger ucunda ve surekli alet yok cubuk yok diye gittigimde erteleme yapiliyor benim de vaktim yok ama en kisa sürede gidecegim
Eklentiler
Son düzenleme: