Kızlar Merhaba,
bişey soracağım preseed le hamile kalanlara özellikle, 2 aydır düzenli olarak preseed kullanıyorum ve bu ay özellikle 12-13-14.günlerimde ilişkiye girmeden önce (hergün için) 2 tüp preseed kullandım yani 6'lı paketi 3 günde bitirdim.Bu arada ovülasyon testi de yaptım tahmini çatlama günlerinde kullandım.Sonucu bekliyorum , SİZCE Bİ FAYDASI OLURMU veya Bİ ZARARI OLURMU ? Tüm preseed kullananlar benim gibi böyle 2'şer 2'şer kullannan oldu mu ? Hepimize ALLAH hayırlı evlatlar versin
Kızlar Merhaba,
bişey soracağım preseed le hamile kalanlara özellikle, 2 aydır düzenli olarak preseed kullanıyorum ve bu ay özellikle 12-13-14.günlerimde ilişkiye girmeden önce (hergün için) 2 tüp preseed kullandım yani 6'lı paketi 3 günde bitirdim.Bu arada ovülasyon testi de yaptım tahmini çatlama günlerinde kullandım.Sonucu bekliyorum , SİZCE Bİ FAYDASI OLURMU veya Bİ ZARARI OLURMU ? Tüm preseed kullananlar benim gibi böyle 2'şer 2'şer kullannan oldu mu ? Hepimize ALLAH hayırlı evlatlar versin
nee kibeleye yine mi ceza vermişler ya anlamıyorum yaaa neden hemde 2 ayyyy çok üzüldüm gerçektennn yaaa kibelem bizi arasıra haberdar et durumundan canım benim yaaa
nequelen canım rabbim bebişini sana bağışlasın bitanemm
yeni hamiş varmış tebriklerrr
neşecim biizimde gelcek minnoşlar inşallah canım sen canını sıkma bitanem yumurta takibi yaptırıyorum demişsin diğer topicte 1 yıldır ilaçlı mı yapıyo takibi doktorun yoksa ilaçsız mı canımm
bak yumurta takibiyle hamile kalan bi sürü arkadaş oldu inşallah bizim de meleklerimiz gelecekk
yok canım doğal yoldan oldu presed kullandığım ayda hamile yalamadım anlamında kullandım o kelimeyi.
hepiniz için dua ediyorum umarum bu sıkıntılı bekleyişin çok mutlu bi sonu olur kalbim hepinizle birlikte :))
Canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.:Saruboceq:
Ve sağ salim kucağına alırsın inşallah.:Saruboceq:
Bu arada o dediğin elma ve havuç suyunu ben sıkıp eşime içirmiştim 1 ay boyunca.
Bakalım yarın spermiyogram yaptırıcak inşallah faydasını görmüştür.:Saruboceq:
MERHABA ARKADAŞLAR!!uzun zamandır takip ediyorum bu yazıları 2,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ama bitürlü o müjdeyi alamadık rahim filmi çekildim bi sorun çıkmadı,yumurta takibi gayet normaldi çatlama sorunu kist falan yoktu,eşimin sperm sayısı olması gereken sınırın üstünde çıkmıştı hiçbir sorunumuz yoktu yani hatta git gide artık bi sorun çıksada hiçdeğilse tedavi falan olsam bi umudum olsa diyordum son bi umut menzil gülünün yazıların dan görünce presed aldım denedik yine olmadı.
ama en sonunda 5 gün önce hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu oldum adetimde gecikme olunca test yaptım (gecikme dediğim 1 gün malum dört gözle bekleyince saatlerin bile anlamı çok büyük oluyor)veee hamileyim çok mutluyum burdaki arkadaşlar tam yıkıldığım anda bana hep yeniden umut oldular özellikle asla vazgeçmeyen NESEMESE ve eşinin tahlil sonuçları çok kötü çıkıpta ardından hamile kalan MENZİLGÜLÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ....
1 tanesi 1 kullanımlık canım. Fazlasını atarsın zaten. Daha çok istifade etmek varken neden harcayasın ki..
Canım 1 yıldır doktor kontrolünde klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım bazı aylar biri bazı aylar ikisi de. Progestan kullandım son aylarda ayrıca. Başlarda pkos var dedi sonra yendin dedi ben de bilmiyorum. Hayırlısı bakalım. Ben de bugün doktoruma gittim Şu sancı beni epey zorluyor. Belimin sol tarafında. Bu konuyla ilgisi yokmuş. Ovulasyondan 1 hafta sonra lekelenmelerimin başladığını çok az geldiğini söyledim yarın için sevk al sabaha devlet hastanesine git Beta-hCG yaptır dedi. Eğer bişey çıkarsa gel ilaç yazıcam dedi yoksa gelme sonra görüşürüz dedi. Hayırlısı bakalım..Dualarınıza çoooooooook ihtiyacım varkaydirigubbakcemile5. Birşey yoktur dedim olsun ben istiyorum yarın gidip yaptırıyorsun dedi.
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
Kızlar az önce sonucumu aldım ve malesef negatif. Şuanda kendimi boşlukta hissediyorum. Dualarınızı bekliyorum((
Canım lütfen kendini bırakma.
Olucak elbet bigün olucak.
Ben inanıyorum buna.
Sen tedavi mi oluyodun?
Bende bu ay aşılama istiyorum.
kibleye ceza mı neden yaaaaaaa ne yaptı sankii 2ay bayada süreymiş neyse sayılı gün geçer nasılsınız kızlar bende bu ay pressedleri kullanıcam
allahım hepinizin gönlüne göre versin ceylancım en kısa zamanda bebişin sana gelecek inşş
bi arkadaş sormuştu ne kadarlık evlisin 4yıl oldu canım evliyim ve 3 yıl oluyo istiyom bebek olmadı hayırlısı bakalım nolcakkk
nesemese canım hayırlısı olsun ne diyelim tatlım inşallah önümüzdeki ay birlikte hamiş oluruz tatlımmm