- 26 Şubat 2008
- 3.621
- 6
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindim vallahiiiiiiiiiiii.. ya canim insallah 1 Nisan'da keseyi gorursun. Tum dualarimiz seninle. bence de bu sefer hersey yolunda gidecek.
Yazini okurken kendiminkine benzettim senin hikayeni. ben de dis gebelik geciordim biliyorsundur belki. sol tupum alindi. ilk kullanista hamile kalmistim preseed'i senin gibi. o yuzden hic korkmadim, tekrar kalacagimdan hem de yakin zamanda kalacagimdan emindim ve sukurler olsun ki oyle oldu.
Canim yeni uye olmussuun siteye. insallah paylasimlarin devam eder bizlerle. biz burada cok guzel arkadasliklar kurduk. Ve gercekten kimseyle paylasmadigin bu mutlulugu bizle paylastigin icin tesekkur ederim. Arkadaslara nasil umut oldun bilemezsin. Ben de tam uzulmeye baslamistim, o kadar insanlari umitlendirdim, kimse kalmadi henuz diye. herkes yeni kullanmaya basladi gerci ama istedim ki herkes ilk denemede kalsin. Yakinda o da olur insallah.
Bu arada gecenin 2 si ve ben yatmamak icin direniyorum. gerci uykum yok cunku feci griptim 2 gundur. gunduz deli gibi uyudum o yuzden, terledim iyice, sirkeyle falan sildik her yanimi:) neyse ki iyiyim simdi.
Geçmiş olsun canım. Bugün nasılsın?
ya arkadaslar buradan bir arkadasimiza 1 kutu preseed gondermistim malsef neredeyse 2.5 hafatdir ulasmadi. cok uzgunum. dua edelim de ulassin.
İnşallah en kısa zamanda ulaşır eline arkadaşın. Hamiş kalırsam inşallah ebn de ihtiyacı olanlara göndericem inşallah..
yazayim da arada kaynamasin yeni okuyan arkadaslarimiz icin.
preseed ile hamile kalanlar olarak sayimiz bese cikti. darisi sizlerin basina insallah.
Kimlerdi isimlerini yazmanda bir sakınca yoksa yazar mısın canım? Uğraşanlar değil de hamiş kalanlar..
selam kızlar kibele canım çok saol bende pressedlerimi önümüzdeki ay kullanıcam inşş kılar kibele çok iyi niyetli bi insan bu kadar kişiye sırf hyardım için çaba sarf ediyo allah razı olsun bende hamiş klaırsam kalan presederimi veririm nolcak sanki yeterki hayırlısıyla hamiş olayım yardım etmek boynumun borcuuuu evlat özlemi çekmeyen bilemez bu duyguyu
Sana katılıyorum canım. Sen ne kadar zamnadır uğraşıyorsun bebiş için?
kızlar adet oldum bu ay inşallah preseedle tutturacaz dua edin nolurrr(
Canım ne olur üzülme, senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Ne kadar zmandır uğraşıyorsunuz bebiş için canım?
inşallah kibeleciğim inşallah artık bu ay olur( bugün psikolojım çok bozuk ama iki üç güne toparlarım umarım keyifsizim umutlarım tükenmeye başladı artık bebek bile görmeye dayanamıyorum içimden ağlamak geliyo( öle imrenmekten kıskanmaktan falan değil kızlar ama bi bebek görünce tv de bile olsa alıp kucağıma deliler gibi sevmek geliyo içimden yapamıyorum tabi(
ben bebeğimi çok özledim kızlar artık çok özledim( allahım daha fazla özletme nolur yalvarırım(
Canım hayırlı zamanda ve sağlıkla gelecek inşallah hiç üzme canını. Hepimiz bu duyguları adet olunca yaşıyoruz. Hepbirlikte dua edicez ve elimizdne geleni yapıcaz. Gerisi Yaradan ne isterse o olur. Bak bizi çok seven ve bizim de aşık olduğumuz eşlemiz var. Elimizdekinin kıymetini bilelim. İnşallah hepimiz hamiş kalıcaz. Başka bir topite biz yola 1 sene önce falan çıktığımızdan beri nerdeyse herkes hamiş kaldı. Bir ben bir de başka bir arkadaş hariç. Listemiz vardı hamiş kalmak isteyenler diye upuzun. Şimdi topik hamişlerin toplandığı biryer halini aldı. Çok komik. Burası da yakında böyle olacak benimümidim var. Biz de hamiş olarak başkalarına tavsiyelerde bulunucaz inşallah. Tam şuraya yazıyorum kızlar yasakkelime. Bu yazdıklarımı bana hatırlatacaksınız:))kaydirigubbakcemile3
ayrıca tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, inanın öyle iyi geldi ki..kendimi çok iyi hissettim , hakikaten kimseyle paylaşamadım ama sizinle paylaşmak çok iyi geldi.
hepimizi meleklerimizle buluştursun allahım en hayırlı zamanda inşallah.
bu arada Ceylancım bir de şöyle düşün, senin küçük meleğin de sizi seçti ve yanınıza gelmek için en uygun zamanı bekliyor, ben hep kendimi buna inandırdım kednim için, allahtan umut kesilmez bitanem..
Hamişler bize ne güzel dualar ediyorlar. Teşekkürler kızlar, hadi bizi dualara devammm..Allah size de sağlıklı hamilelikler ve doğumlar versin...