insan diyor ki yeter ki hamis kalayim. degil elimdeki preseedleri hamile kalmaya dair herseyi gonbderecem
merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 2 aydır preseed konusunda sitede sizi takip ediyorum. i,ki buçuk senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. bu süre içinde iki defa dış gebelik bir de düşük yaşadım, ayrıca ocak ayı içinde ilk tüp bebek denememiz de olumsuz sonuçlandı. eşimde de ben de de bir sorun olmadığından artık yüce allahım hayırlı gördüğü zaman bize nasip edecektir diye düşünüyordum ve işte bu süreç içinde iki ay önce bu sitede bir şekilde sevgili Kibelenin preseed kullanarak hamile kalması beni çok yüreklendirdi ve belki de tanrım onu benim karşıma çıkardı.
ben de ingilteredeki firmadan verdim siparişi, ve geçen ay kullandık. ovulasyon zamanımda gün aşırı seks yaprak 3 kez kullandım.
bu hafta salı günü bhcg testimi yaptırdım ve sonuç 323 pozitifti.iki gün sonra tekrar yaptırdık testi, 964 ve 28 mart cumartesi yeniden yaptırdık ve çok şükür ki 2200 çıktı sonuç ve ben artık 5 haftalık hamileyim :CüvCüv:
daha önceden iki kez dış gebelik geçirdiğim için de doktorum sıkı takipte. ayın 1 inde doktor ile randevum var, gerçekten iç gebelik mi o gün belli olacak, ama benim içim bu sefer çok rahat her şeyin yolunda gideceğine ve Allahımın bu mucizeyi bize de yaşatacağını hissediyorum.
Kibele sana çok ama çok teşekkürederim. sen farkında olmadan pek çok kişiyi ümidinin bittiği yerde yüreklendirdin. sana da hamilelik sürecinde kolaylıklar diliyorum, dilerim herşey yolunda gider. (bütün hamileler için diliyorum bunu)
ve kızlar lütfen Allah tan ümidinizi yitirmeyin, o bizim için en hayırlısını en hayırlı zamanda verecektir. lütfen olumlu düşünün ve denemeye devam
geçen 4 seferde de ailelerle paylaşmıştık ve onlara da büyük hayal kırıklıkları yaşattık. bu sefer en azından doktora gidene kadar kiimseye söylemeyeceğiz ama ben uzun bekleyişin sonunda artık haykırarak bunu herkese söylemek istiyorum.
ve diliyorum ki rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.