Preseed kullananlar

Geçmiş olsun canım. Bugün nasılsın?

ya arkadaslar buradan bir arkadasimiza 1 kutu preseed gondermistim malsef neredeyse 2.5 hafatdir ulasmadi. cok uzgunum. dua edelim de ulassin.

İnşallah en kısa zamanda ulaşır eline arkadaşın. Hamiş kalırsam inşallah ebn de ihtiyacı olanlara göndericem inşallah..

yazayim da arada kaynamasin yeni okuyan arkadaslarimiz icin.

preseed ile hamile kalanlar olarak sayimiz bese cikti. darisi sizlerin basina insallah.

Kimlerdi isimlerini yazmanda bir sakınca yoksa yazar mısın canım? Uğraşanlar değil de hamiş kalanlar..

Sana katılıyorum canım. Sen ne kadar zamnadır uğraşıyorsun bebiş için?

kızlar adet oldum bu ay inşallah preseedle tutturacaz dua edin nolurrr(

Canım ne olur üzülme, senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Ne kadar zmandır uğraşıyorsunuz bebiş için canım?

Canım hayırlı zamanda ve sağlıkla gelecek inşallah hiç üzme canını. Hepimiz bu duyguları adet olunca yaşıyoruz. Hepbirlikte dua edicez ve elimizdne geleni yapıcaz. Gerisi Yaradan ne isterse o olur. Bak bizi çok seven ve bizim de aşık olduğumuz eşlemiz var. Elimizdekinin kıymetini bilelim. İnşallah hepimiz hamiş kalıcaz. Başka bir topite biz yola 1 sene önce falan çıktığımızdan beri nerdeyse herkes hamiş kaldı. Bir ben bir de başka bir arkadaş hariç. Listemiz vardı hamiş kalmak isteyenler diye upuzun. Şimdi topik hamişlerin toplandığı biryer halini aldı. Çok komik. Burası da yakında böyle olacak benimümidim var. Biz de hamiş olarak başkalarına tavsiyelerde bulunucaz inşallah. Tam şuraya yazıyorum kızlar yasakkelime. Bu yazdıklarımı bana hatırlatacaksınız:))kaydirigubbakcemile3

Hamişler bize ne güzel dualar ediyorlar. Teşekkürler kızlar, hadi bizi dualara devammm..Allah size de sağlıklı hamilelikler ve doğumlar versin...

Kızlar az önce lekelerim başladı. Üzgünüm moralim sıfır şu anda, daha da epeyce vardı adetime. en az 21 ay geride kaldı. Fazlası var eksiği yok ve daha hiç gebelik yaşamadım umudum gittikçe kırılmaya başladı. Hayırlısı diyorum, demek zorundayım

neşecim canım benim olsun bak üzülme inşallah yeni bi umut başlıcak bitanem napalım bak az önce benim yorumumun altına yazdıklarını oku güzelimmm bende şuan hiç güçlü değilim zatennn bide sen böle şeyler yazmışsın hepten başlıycam şimdi ağlamaya allahım bize de gösterecek inşallah o günleri canım sadece sabrımıızı deniyoo sabredecez ve inşallah kavuşacaz bebişlerimize(

kızlar selam,
öncelikle kibelecim sana özelden cevaplamaya çalıştım ama sanırım sana özelden ulaşamıyorum.

arkadaşlar ayın birinde gidecektim ya doktora, bu sabah hafif bir kanlı lekelnme oldu ve ödüm koptu. hemen doktoru aradım. bugün gel dedi ve iş çıkışı hemen doktora koştum. çok ama çok şükür bu sefer iç gebelikmiş :) ama düşük riskim var şu anda, bebeğin durmunu gözlemleyeceğimizi ve riskin 3-4 hafta süreceğini söyledi, bu süreyi aşınca rahatlayacakmışız,

bu arada benim preseedlerin de s.k. tarihi 2011 yani benim bebişim sıkı sıkı tutunursa ben de buradan ihtiyacı olan bir arkadaşa göndermeyi istiyorum allah nasip ederse. belki bir kimsenin işine yarar. bende hala 3 tane duruyor yani.. ama Kibelenin bahsettiği arkadaşa yetişmese de bekleyen başka arkadaşa yetişir muhakkak.

ama çok korkuyorum allah korusun bebişime bir şey olmasın. nolur benim için de dua edin kızlar. bunca zaman bekledim ve sevincimizin yine yarıda kalmasını istemiyorum artık. en azından şimdiki avuntum iç gebelik olması.

Kibelecim iyileşebildiğine çok sevindim. bu arada kızlar size bir tavsiyede bulunayım , elma ve havuç suyunu sıkıp içine bir tatlı kaşığı zeytinyağı ilave ediyorsunuz. bu zeytinyağında ne varsa, elma ve havuç ile bir reaksiyona girince acaip koruyor.
nolur benim için de dua edin de bebeğim sağlıkla sıkı sıkıya tutunsun bana da , ve sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allahım.

sizleri de en yakın zaman da yavrularınıza kavuştursun inşallah, Allahım çok büyük arkadaşlar, siz yeter ki dileyin, o istediğiniz her şeyi verir, okuduğum kadarıyla hepiniz inanan insanlarsınız, bebeğiniz siz seçeceği zamanı bekliyor sabırlı olun nolur.

çok iyi bir insan olduğunu hissediyorum kibele , allah da gönlüne göre versin.

seni tanıdığıma çok sevindim.
kendine çok iyi bak, çok öpüyorum
sevgiler

canım , bir senedir deniyorum demişsin, ben iki seneden fazladır uğraşıyorum yavruma kavuşmak için ve her ay yaşadığım hayal kırıklıklarına bir de ameliyatlar eklendi.

ama sonunda allah yüzüme güldü umud ediyorum ki.
o nedenle diyorum ki Allahtan ümit kesilmez.yerimseniben

Kızlar Kibele Mayıs sonuna kadar ceza almış. ıletmemi istedi. Ona ulaşmak isteyenler bana özelden yazsın ben size yol gösteririm. Bu kadar iyiliksever bir insanı nasıl yasaklıyorlar hiç anlamıyorum...

Canım senin adına çok sevindim. Preseedleri istersen biraz daha beklet, için rahatlayınca gönderirsin bir arkadaşımıza. İnşallah herşey yolunda gidecek hiç üzülme canım...

Kuzum 21 ay 1 sene mi? Ayrıca benim oturup saydığım bu kadar aslında 2,5 yıl( Bu kadar uzun zaman olduğunu dillendirmek istemiyorum moralimi bozmamak için. Neyse inşallah dualarınızla herşey yoluna girecek..

kizlar ben kibelenin komsusuyum. onun sayesinde uye olmustum. ara sira bana geldikce girecek. bu arada preseed bekleyen iki arkadas varmis. onlarin adresleri elindeymis. merak etmesinler hafta sonuna kadar eline gecermis, ve onumuzdeki hafta sonu veya diger hafta basi da ellerine ulasirmis. yani 15-18 gunluk bir sure.

nequelene cok tesekkur ediyor. elindeki preseedleri baskalarina gondermekte cok bonkor davrandigi icin. ama ayrica gecmis olsun. merak etmesin diyor.

ay boyle katip gibi de cok komik oluyor. persembe gene bende. o zaman da yazar size.

bu arada o arkadasimiza halen ulasmamis preseed, coz uzulmus kibele. yani herkesle ayni parayi verip sadece onunki postada kayboldugu icin.

o sebeple eger gonderecek olursan elindeki preseedi rica ediyormus once o arkadasa gondermeni. onun da yumurtlama gunune 20 gun falan varmis. o da istanbul'daymis. yani insallah o arkadas bu ay hamis kalir da bunlara hic gerek kalmazmis. ben kibelenin yalancisiyim.

bu arada guzel bir forummus. ben de arada katilirim araniza. tanistigimiza memnun oldum.

bu arada der ki kisisel bilgiler sayfasinda emaili varmis, biraz karistirirsaniz bilgilerini orada en sonraki linkte yaziyormus. oradan da ulasabilirmissiniz kendisine. hepinizi opuyor.

ayrica yasaklandigi konu da hadsize haddini bildirmekmis:)

Kızlar Kibele Mayıs sonuna kadar ceza almış. İletmemi istedi. Ona ulaşmak isteyenler bana özelden yazsın ben size yol gösteririm. Bu kadar iyiliksever bir insanı nasıl yasaklıyorlar hiç anlamıyorum...

Bizim yüzümüzden ceza mı aldı yaa çok üzüldüm..Hepimize umut oldu yardım etmeye çalışıyo ama yanlış anlaşılma vardır herhalde...O bizim iyilik perimizz yaa

Teşekkür ederiz Kibelenin komşusu tumu.:1hug:
sende aramıza hoş geldin.a.s.
Seni de sahalarda görmek isteriz.:lepi:
Her zaman gel.
Bu arada çok sağol bilgi verdiğin için.Preseed bekleyenlerden biri de benim.2 hafta sonra elime ulaşıcakmış olsun bekleriz...
Ayrıca Kibelenin dengesiz birine haddini bildirmesi iyi olmuş ama keşke ceza almasaydı.:1no2:

Canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.:Saruboceq:
Ve sağ salim kucağına alırsın inşallah.:Saruboceq:
Bu arada o dediğin elma ve havuç suyunu ben sıkıp eşime içirmiştim 1 ay boyunca.
Bakalım yarın spermiyogram yaptırıcak inşallah faydasını görmüştür.:Saruboceq:

Kızlar Kibele Mayıs sonuna kadar ceza almış. İletmemi istedi. Ona ulaşmak isteyenler bana özelden yazsın ben size yol gösteririm. Bu kadar iyiliksever bir insanı nasıl yasaklıyorlar hiç anlamıyorum...

Tam 2 ay ceza mı aldı yaaa:1shok:
Çok fazla :1shok:
Belki daha kısa zamanda geri döner

Sevcancım inşallah çok güzel sonuçlarla dönersin..Allah yardımcımız olsun hepimizin..

MERHABA ARKADAŞLAR!!uzun zamandır takip ediyorum bu yazıları 2,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ama bitürlü o müjdeyi alamadık rahim filmi çekildim bi sorun çıkmadı,yumurta takibi gayet normaldi çatlama sorunu kist falan yoktu,eşimin sperm sayısı olması gereken sınırın üstünde çıkmıştı hiçbir sorunumuz yoktu yani hatta git gide artık bi sorun çıksada hiçdeğilse tedavi falan olsam bi umudum olsa diyordum son bi umut menzil gülünün yazıların dan görünce presed aldım denedik yine olmadı.
ama en sonunda 5 gün önce hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu oldum adetimde gecikme olunca test yaptım (gecikme dediğim 1 gün malum dört gözle bekleyince saatlerin bile anlamı çok büyük oluyor)veee hamileyim çok mutluyum burdaki arkadaşlar tam yıkıldığım anda bana hep yeniden umut oldular özellikle asla vazgeçmeyen NESEMESE ve eşinin tahlil sonuçları çok kötü çıkıpta ardından hamile kalan MENZıLGÜLÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM ....

Tebrik ederim.a.s.
Darısı bizim başımıza inşallah.:Saruboceq:
Anlayamadım hamile kaldığın ay da preseed kullandın mı?:uhm:
İlk önce yine olmadı yazmışsın sonra hamileyim yazmışsın.
Ayrıca preseedi nerden almıştın onu da yazarsan çok sevinirim.

İşte şimdi kendimden utandım. 2 gündür tam bir umutsuzluk abidesiyim. Canım çok sevindim Darısı başımıza, bize çok dua et ne olur...Sevcancım sanırım preseedlede değil doğal yoldan hamiş kalmış arkadaşımız.

Kızlar Merhaba,
bişey soracağım preseed le hamile kalanlara özellikle, 2 aydır düzenli olarak preseed kullanıyorum ve bu ay özellikle 12-13-14.günlerimde ilişkiye girmeden önce (hergün için) 2 tüp preseed kullandım yani 6'lı paketi 3 günde bitirdim.Bu arada ovülasyon testi de yaptım tahmini çatlama günlerinde kullandım.Sonucu bekliyorum , SıZCE Bı FAYDASI OLURMU veya Bı ZARARI OLURMU ? Tüm preseed kullananlar benim gibi böyle 2'şer 2'şer kullannan oldu mu ? Hepimize ALLAH hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…