paticik canım sen bulduğuna göre yeni kurulmuş bir firma sen ne zamanlarda araştırdın ben 1 buçuk ay önceye kadar google da bakmadığım yer kalmadı hiçbi yerde yoktu yeni bu firma canım yada satışını yeni yapmaya başlayan bi firmaa
paticik bende yazdım google şimdi evet ilk sayfanın ortalarında çıkıyo hemen ama dediğim gibi uzun bi araştırma dönemi boyunca yoktu böle bi firma google nerdeyse birçok sayfaya baktım yoktu yeni bu kesinn çünkü ben hatta amerikadaki ana bayi ile irtibata geçmiştim o zamanlar ve türkiyede distribütorlüklerinin bulunmadığını sölemişlerdi
muhtemelen bu firma distribütörlük almış yoksa preseed tr adını kullanamaz bildiğim kadarıyla
waaayyy hatta kullanıcı yorumları var sitede kızlar kkdan alıntı diyo kibelem meşhur olmuşsun senin yorumun bazı arkadaşların yorumları da yayınlanmışşşş o preseedtr de
kızçelerrrr...
bana hemen döndüler sağolsunlar...evet ürünler orjinal
Değerli Preseed(tr) Ziyaretçimiz,
Preseed ürünü 6'lı olarak banka havalesi ile 45 TL ( Kargo Bedeli Alıcıya Ait ) Kendi Online Satış Sitemiz
hazırlanana kadar .................. üzerinden 50 TL ( Kargo Bedeli Alıcıya Ait )olarak satılmaktadır. Fiyat farkı
............. satışlardan %10 civarında komisyon almasıdır.
Ürünlerimiz ıngiltere' den getirtilmiş olup, Son kullanma tarihi 01/2011 dir. Önümüzdeki günlerde Preseed
ve diğer üremeye yardımcı ürünlerinin satışı için şirket kuruluş prosedürlerimiz tamamlanacaktır.
Ürün sipariş verildiği gün kargoya verilmekte, istanbul dışına kargonun varsaması uzaklığa göre dğişmektedir.
Bilgilerinize Sunar, Sağlıklı günler dileriz.
diye mail geldi adres telefon veremiyorum..çok ilgililer sağolsunlar....
kızlar isteyen özelden yazsın ben nerede olduğunu söylerim size...
kibeleciğim seni uğraştırmicam bak...
kurtuldun benden ama maillerimden kurtulamazsın fıstığım.....
ben alıcam şahsen....
evet bu firmayı bende şimdi gördüm siz söyledikten sonra..hiç bekletmeden cevap verdiler güvendim bakalım inşallah gönlümüze göre olur kıslar....
burazı olmasa kibeleden isticektim zaten ama kızı hamile hamile yoruyorum üzülüyorum sonra...
zaten hemen sipariş veremicem ben sadece buralarda bulabilmek güsel...
bence de distribütörlük almış canım yoksa yüklü bir tazminat öder, hapis cezası bile alırlar. neyse bizim için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. hayırlısı olsun be canım.
kibelem maaşallah canım rabbim inşallah çok çok iyi bir hamilelik ve çok rahat bi doğum nasip etsin inşallah canım valla öyle büyük sevaba girdinkiiii allah bunu görüyo karşılığınıda verecek eminimmm eşim hala durup durup allah razı olsun kibeleden diyo valla sadece bizim değil eşlerimizinde duasını alıyosun canımmm
e hadi ozaman çalışında bizede beleş preseed sahibi olalım....
yok yok sizin bebişiniz olsun yeterki ben paraylada alırım beaaa...
Anaaa uğramayalı ne çok yazmışsın yaaaaavKıslar nasılsınız, var mı güzel haberler? Kibelem canım, var ya seni de yoruyoruz hakkını helal et, galiba ben bu ay yine preseed alıcam, gönderir misin bana? Dövecen beni yakında, yakalarsan tabii ehheee :)
Selam kıslar,
bu ayda olmadı yineee :çok üzgünüm: Reglim başladı. Offffffffffffff
Eşim keçboynuzu kürüne, bende incir kürüne ve preseed e devam yine
Delircemmmmmmmmm:çok üzgünüm: