Preseed kullananlar

Canim helal olsun. ben gonderrrim size no problem. ama insallah hamile kalirisniz hepiniz yakinda.

insan diyor ki yeter ki hamis kalayim. degil elimdeki preseedleri hamile kalmaya dair herseyi gonbderecem

insan diyor ki yeter ki hamis kalayim. degil elimdeki preseedleri hamile kalmaya dair herseyi gonbderecem

Kibelem çok haklısın, ben de hamile kaldığımda tüp bebeğe başlayacaktım yaaa doktoruma dedim ki elimdeki ilaçları burada ihtiyacı olan bir hastaya vermek istiyorum, doktorum da verme daha dur bekle, bi doğur ondan sonra istediğine verirsin dedi, nitekim doktorum öngörülü çıktı maalesef benim bebişin kalbi durdu, o ilaçlar hala elimde kullanılmayı bekliyor, inşallah hayırlısıyla kullanan ben olmam:1no2:

kac aydir deniyorsun canim? herhangi bir test vs yapildi mi? yani sen ve esinde bir problem gorunuyor mu?

Kibelecim Selam,

biz 2 senedir deniyoruz, tüm tahlillerimiz ve benim rahim filmim v.s. çekildi. Gözüken bişi yok, 2 ay öncesine kadar yumurta çoğaltıcı hormon destekli normal denedik, zaman zaman ara vererek, en son aşılama yaptık yine sonuç negatif. 2 aydırda normal olsun diye, malum keçiboynuzu, incir kürü ve preseed kullnaıp deniyoruz işte, Durum budur kıslar

kizlar beni anlamadigim nokta su. bebek olmuyor diye doktora gidince neden hemen yumurtas gelistirici buyutucu cogaltici ilaclar kullandiriliyor?

yani zaten yumurtam oluyor, esimde sorun yok yani hani yumurtaar kucuk kalsa sorun bu olsa okey diyecem ama degil. yani birsey yapmis olmak icin mi yapiyorlar ki. anlamadim gitti.

Herhalde yumurtaların daha kaliteli, daha fazla olması için sanırım. Böylece spermlerin ulaşma ve buluşma şansı artsın diee

Ama bu durumda bizim kısıtlı olan yumurta rezervimizden yiyorlar ve çifter çifter yumurtalarımızı kaybediyoruz. Bu ne demek biliyor musunuz kızlar? Böyle devam ederse sınırlı sayıda sahip olduğumuz yumurtalarımızı erkenden tüketicez ve bu doktorların hiç umrunda değil gibi...

Evet canım maalesef yumurta rezervimiz azalıyor ama doktorlar olasılığı yükseltmek için en fazla ürünü almaya çalışıyolar ben de hep söyledim doktorlarıma menopoza erken girmeme neden olur mu diye ama pek etkilemez dediler.Ayrıca eş kaynaklı durumlarda bile tüp bebek uygulamasında iğneler kadına yapılıyo bu da saçma geliyodu bana ama işte hepsi yüksek düzeyde olasılığı yakalamak.Yani tıp bebek sahibi olsunlar da erken menopoz olursa olsun diyo..

Herhalde yumurtaların daha kaliteli, daha fazla olması için sanırım. Böylece spermlerin ulaşma ve buluşma şansı artsın diee

canim iyi de yumurtalarin cok olmasi tup bebekte iyidir. asilamada sen ne yaparsan yap 1 tane yumurta atilir. en olgun olan. digerleri yok olur. yanlis mi biliyorum?

Selam kizlar bende soyle bi bakayim dedim topige tamd guzel bi konu uzerindeymissiniz. Evet bu yumurta cogaltici gibi seyleri bende anlamiyorum. Kisa yoldan cozume ulasalim diyor doktorlar ama uzun vadeli dusunen yok. Butun bu igneler, hormonlar bunyeleri alt ust ediyor. Buarada kibelecim benim bi arkadasim asilama oldu ve ikiz bebekleri var simdi. Yani sanirim asilamada da kullaniyorlar yumurta cogaltma islemini.

merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 2 aydır preseed konusunda sitede sizi takip ediyorum. i,ki buçuk senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. bu süre içinde iki defa dış gebelik bir de düşük yaşadım, ayrıca ocak ayı içinde ilk tüp bebek denememiz de olumsuz sonuçlandı. eşimde de ben de de bir sorun olmadığından artık yüce allahım hayırlı gördüğü zaman bize nasip edecektir diye düşünüyordum ve işte bu süreç içinde iki ay önce bu sitede bir şekilde sevgili Kibelenin preseed kullanarak hamile kalması beni çok yüreklendirdi ve belki de tanrım onu benim karşıma çıkardı.
ben de ingilteredeki firmadan verdim siparişi, ve geçen ay kullandık. ovulasyon zamanımda gün aşırı seks yaprak 3 kez kullandım.

bu hafta salı günü bhcg testimi yaptırdım ve sonuç 323 pozitifti.iki gün sonra tekrar yaptırdık testi, 964 ve 28 mart cumartesi yeniden yaptırdık ve çok şükür ki 2200 çıktı sonuç ve ben artık 5 haftalık hamileyim :CüvCüv:

daha önceden iki kez dış gebelik geçirdiğim için de doktorum sıkı takipte. ayın 1 inde doktor ile randevum var, gerçekten iç gebelik mi o gün belli olacak, ama benim içim bu sefer çok rahat her şeyin yolunda gideceğine ve Allahımın bu mucizeyi bize de yaşatacağını hissediyorum.

Kibele sana çok ama çok teşekkürederim. sen farkında olmadan pek çok kişiyi ümidinin bittiği yerde yüreklendirdin. sana da hamilelik sürecinde kolaylıklar diliyorum, dilerim herşey yolunda gider. (bütün hamileler için diliyorum bunu)

ve kızlar lütfen Allah tan ümidinizi yitirmeyin, o bizim için en hayırlısını en hayırlı zamanda verecektir. lütfen olumlu düşünün ve denemeye devam
geçen 4 seferde de ailelerle paylaşmıştık ve onlara da büyük hayal kırıklıkları yaşattık. bu sefer en azından doktora gidene kadar kiimseye söylemeyeceğiz ama ben uzun bekleyişin sonunda artık haykırarak bunu herkese söylemek istiyorum.

ve diliyorum ki rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

nequelen canım ne kadar güzel bi haber bu allahım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canımm çok sevindimmmm

kibele de burda olsa çok sevinirdi eminim ve mesajını görünce çok mutlu olacak

Aminnnnnnnnnnnnn....Canım çok tebrik ediyorum. Kibele çok sevinecek. Kibele artık preseed ile hamiş kalanları istersen bir liste yap da kaç kişi faydalanmış görelim..

nequelen canım ne kadar güzel bi haber bu allahım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canımm çok sevindimmmm

kibele de burda olsa çok sevinirdi eminim ve mesajını görünce çok mutlu olacak

Hepimiz mutlu olduk dimi canım? Yakında hepimiz hamiş olucaz İA..

inşallah neşecim hepimiz burdan inşallah hamiş haberlerimizi vericez canımm

Nequelen hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ınşallah canım sizler bizim için büyük umut oluyosunuz hihoyyyt

Amiiiiiiiiiiiinnnnnn Ceylanım. Kadrish canım umudumuzu hiç yitirmeyeceğiz inşallah...

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindim vallahiiiiiiiiiiii.. ya canim insallah 1 Nisan'da keseyi gorursun. Tum dualarimiz seninle. bence de bu sefer hersey yolunda gidecek.

Yazini okurken kendiminkine benzettim senin hikayeni. ben de dis gebelik geciordim biliyorsundur belki. sol tupum alindi. ilk kullanista hamile kalmistim preseed'i senin gibi. o yuzden hic korkmadim, tekrar kalacagimdan hem de yakin zamanda kalacagimdan emindim ve sukurler olsun ki oyle oldu.

Canim yeni uye olmussuun siteye. insallah paylasimlarin devam eder bizlerle. biz burada cok guzel arkadasliklar kurduk. Ve gercekten kimseyle paylasmadigin bu mutlulugu bizle paylastigin icin tesekkur ederim. Arkadaslara nasil umut oldun bilemezsin. Ben de tam uzulmeye baslamistim, o kadar insanlari umitlendirdim, kimse kalmadi henuz diye. herkes yeni kullanmaya basladi gerci ama istedim ki herkes ilk denemede kalsin. Yakinda o da olur insallah.

Bu arada gecenin 2 si ve ben yatmamak icin direniyorum. gerci uykum yok cunku feci griptim 2 gundur. gunduz deli gibi uyudum o yuzden, terledim iyice, sirkeyle falan sildik her yanimi:) neyse ki iyiyim simdi.

Son düzenleme:
ya arkadaslar buradan bir arkadasimiza 1 kutu preseed gondermistim malsef neredeyse 2.5 hafatdir ulasmadi. cok uzgunum. dua edelim de ulassin.

Çoookk sevindim gerçekten yaaa:sm_cool:
Bize umut oldunhihoyyyt
Allahım kucağına almanı nasip etsin.:Saruboceq:
Darısı bizim başımıza.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…