Doğuma Hazırlık Prensesimin karyolası, dolabı ve cicileri....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
güle güle kullansın minik prenses iyi günlerde saglıkla inşallah hepsi harika olmus

valla bisürü şey daha bizim okadar cok yok hemen alıs verise cıkalım bari kaydirigubbakcemile3i

maşallah hepsi çok güzel rabbimsağlıcakla giymeyi nasip eder inşallah. bu arada bebişin kaç haftalık, doğuma ne kadar var sen bunları gördükçe sabırsızlanıyorsundur. Ben daha hastane çıkışından başka bişey almadım doğru düzgün.... 29. haftamdayım

güle güle kullansın minik prenses iyi günlerde saglıkla inşallah hepsi harika olmus

valla bisürü şey daha bizim okadar cok yok hemen alıs verise cıkalım bari kaydirigubbakcemile3i

teşekkür ederim kızlarrrrr

inşallah sizlerde sağlıkla kucaklarsınız yavrularınızıııı:Saruboceq:

canım ben 7. ayıma giriyorum 27 haftadayım.
ama inan maddi ve manevi olarak zorluyor insanı bence yavaş yavaş almak birden almaktan çok daha iyi:teytey:

ayyyy hepsi çok güzel allah analı babalı büyütsün sağlıcakla alkucana cnm valla ne yalan söylim bida doğurasım geldi:ecrin_bebek: yanlız canım madi olarak zorladı demişsin beliki çok özenerek almışsın yanlız sen çok fazla almışsın hepsi çok güzel ama bir ve ya iki kere anca giyecek bebek onları çünkü çok çabuk değişiyolar bak görürsün kimilerini giydiremeden bile küçük gelecek da doğduluk getiren de olur bence bukadar çok alma bebek doğsun büyüdük ce alırsın sağlıcakla cnm kendine iyi bak işalah sağsalim alırsın kucahına prensesini allah kurtarsın seni

maşallah valla herşeyi almışın hemen hemen ben daha hiç bişey almadım 8 . aydayım 29+3 günlüğüz bekliyoz şimdilik bakalım :roflol:

canım çok teşekkür ederim.

oğlum 12 yaşına girecek.

onun zamanında bu kadar çok çeşit yoktu birkaç mağaza vardı oralardan alırdık.

küçük bebek çabuk kirletiyor birde kızkardeşimin oğlu 3 aylık valla bazen günde 3-4 kere değiştiriyorduk. ya kusuyor ya altını açarken fıskiyeyi açıyor:roflol:
bol olsun dedim .
güzel dileklerin için teşekkür ederimmmmŞeniz

maşallah valla herşeyi almışın hemen hemen ben daha hiç bişey almadım 8 . aydayım 29+3 günlüğüz bekliyoz şimdilik bakalım :roflol:

teşekkürler canım Rabbim sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasib etsin sana bana ve tüm hamişlere:Saruboceq:
sende hepsini birden alırsın tatlım..

demetcim bu da benim ördüğüm battaniye.seninden farklı olarak püskülleri var..

eceeeeeeeeee sen beni sollamışsın maşallahhhhhhhh

vallahi byıldım o kenarları ne güzel olmuş öyleeeeŞeniz

güle güle sağlıkla kullansın prensesin canımmmmmmŞeniz

eceeeeeeeeee sen beni sollamışsın maşallahhhhhhhh

vallahi byıldım o kenarları ne güzel olmuş öyleeeeŞeniz

güle güle sağlıkla kullansın prensesin canımmmmmmŞeniz

teşekkür ederim canım..elimden bu kadar geldi.senden aldım bu örneği tekrar teşekkür ederim sana...hamarat demet...:asigim:

teşekkür ederim canım..elimden bu kadar geldi.senden aldım bu örneği tekrar teşekkür ederim sana...hamarat demet...:asigim:

ayy ne demek tatlım rica ederimmmm önemli olan senin beğenip yapabilmen maşallah sanada canım ee tabi zevk te olunca bambaşka oluyooo:içelim:

hepsi çook güzel canım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hayırlı doğumlar...

Maşallaaaah Maşallaaaah çok güzeeeel hepisiii,allah tamamını erdirsiiinnn..nasıl hevesle hazırlanmışsıın allah olmayanlarada nasib etsiiinn..
sana bişey sorucaam bu bataniyein ilk gördüğümdee bayıldıım resmeeeena.s çok güzel kendin yapmışsın galibaa..nolurr nasıl yaptığını anlatırmısın sana zahmeet???sağlıcakla kaala.s.

nasıl güzel şeyler. Allah sağlıcakla giymesini nasip etsin. çok tatlılar. ben de anne olmak istiyorum. böle şeyleri görünce inanılmaz hevesleniyorum. dua edind e bizim gibi isteyenler de anne olmayı nasip etsin.

her şeyin çok güzel. Allah iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin canım. çilekli elbiseleir görünce kendi çocukluğumu hatırladım. nerden aldın onları?

hepsine bayıldım canım. Allah sağlıcakla kullanmayıda nasip etsin. içim gitti resmen. bende çok istiyorum anne olmak. böyle ciciler alıp bebişime giydirmek. Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin canım.:Saruboceq:

hele şu battaniyeye daha ilk dolabın içinde gördüğümde merak etmiştim. bende yapmak istiyorum. nasıl yapıldığını anlatabilirmisin canım.
ben beyazını yapmak istiyorum. hem kıza hem erkeğe uyması açısından. benim daha bebişim olmadığı için:çok üzgünüm:

canım çokkk teşekkür ederimmm öncelikleŞeniz

battaniyeyi yapmak o kadar kolay ki düz örgü örebilen herkes yapabilir:lepi:

kimiyerde koza ip kimi yerde ponponlu ip deniyor ... ama ipi alırken yumuşak olmasına dikkat et birde sert ponponlusu var o hoş olmuyor battaniyede...
ipin ponponlarının arasındaki ipleri örerek oluyor.
ilk önce ipin aradaki uzunluğuna göre 1 yada iki ilmek atıyorsun...
ilmek değilde ponpon sayısına bak ölçerken.ben 22 ponpon yaptım yan yana ve kare yaptım. isteyen daha büyük ya da küçük yapabilir.
ipi aldığın yerde de sorabilirsin canım örmesini anlatırlar...
dahada anlamadığın bişey olursa anlatırım tatlım kolay gelsin...Şeniz

nasıl güzel şeyler. Allah sağlıcakla giymesini nasip etsin. çok tatlılar. ben de anne olmak istiyorum. böle şeyleri görünce inanılmaz hevesleniyorum. dua edind e bizim gibi isteyenler de anne olmayı nasip etsin.

canım benim öncelkle çok teşekkür ederim.
inanmazsın belki ama elim her karnıma gittiğinde dua ediyorum " Rabbim evlat hasretiyle yananlara, herr isteyene sağlıklı yavrular nasib etsin inşallah :Saruboceq:"diye...

En kısa zamanda dualarımız kabul olur inşallah her biriniz için canımmmŞeniz

her şeyin çok güzel. Allah iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin canım. çilekli elbiseleir görünce kendi çocukluğumu hatırladım. nerden aldın onları?

ayy canım teşekkür ederimmŞeniz
ben kızımı hep çileğim diye seviyorum o yüzden onları çok severek aldım:lepi:
birtanesi andy vava diğerini netten almıştım galiba tam hatırlayamadım markasınıfisfisfis

çok teşekkür ederim canım...
canı gönülden dualarımdasınız....
Rabbim sağlıklı bebişler nasib eder inşallah sizlerede en kısa zamandaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

beyaz değilde kremi de harika oluyor ...kızkardeşimin oğluna örmüştüm kremden inanılmaz güzel oldu tavsiye ederim canım battaniyeyi de yukarda anlattım anlaşılmayan bi yer olursa yine sorarsın tatlımŞeniz

canım pembe battaniye için kaç gram ip gitti. hatırlıyormusun? bende yapmak istiyorum. gördüğüm günden beri aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…