- 9 Ocak 2009
- 3.596
- 2
canım pembe battaniye için kaç gram ip gitti. hatırlıyormusun? bende yapmak istiyorum. gördüğüm günden beri aklımda
canım 5 yumak yani 500 gr ip gitti :1rolleyes:
yap tatlım çok kolay ve de harika gören bayılıyor valla:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım pembe battaniye için kaç gram ip gitti. hatırlıyormusun? bende yapmak istiyorum. gördüğüm günden beri aklımda
canım güzel kızın güle güle kullansın herşeyini.her şey çok güzel maşallah.bende ayıp olmazsa uyku setinin markasını ve fiyatını merak ettim
merhaba Allah kısmet ederse benimde 2.oğlum olacak..Battaniyeyi çok beğendim mavisinden yapmayı düşünüyorum ama yapılışı nasıl anlamadım valla CADIARZU
Tekrar açıklarsan sevinirm...
anladım canım tığ ile mi örüyorsun yoksa örgü şişi ile mi :)
demetcim canım cimcimenin çeyizine bayıldım..Rabbim güle güle sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip etsin..hele o çilekli gecelik takımı çok şekeerr...hayırlı doğumlar canım benim...Şeniz
bende dolabı ne kadara yaptırdınız diye sorsam ayıpmı olurr
olmaz tatlımhihoyyyt
dolabı ve karyolayı ikisini birlikte 550 TL ye yaptırdık canım raf ta hediyesi oldu:lepi:
tşk ederim cnm hayırlısıyla kullanın inş..ben beşigi hazır aldınız diye düşünmüştüm çok uygunmuş fiyatları..fikir oldu banada çookk saolla.s.
Allah analı babalı büyütsün ya:) çok güzelmiş herşeyi maşallah:)
hepsi çok güzel, çok cici
Allah sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin inşallah
slm bende yeni sayliri herseyin cok güzel bebeklide görürüz ins sakaryanin neresi:CüvCüv:
cok cici şeylerrr ay bende kız ıstıyorummmmmmmmmmmmmm
herşey o kadar güzel olmuş ki bayıldım güle güle giydirin...
aman allahım hepsi pembiş pembişşşş
çok güzeller umarım minik prenses tüm bu cicilerin içinde sağlıklı bir ömür geçirir
sağlıkla kucağına alman dileğiyle