Doğuma Hazırlık Prensesimin karyolası, dolabı ve cicileri....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım güzel kızın güle güle kullansın herşeyini.her şey çok güzel maşallah.bende ayıp olmazsa uyku setinin markasını ve fiyatını merak ettim

canım güzel kızın güle güle kullansın herşeyini.her şey çok güzel maşallah.bende ayıp olmazsa uyku setinin markasını ve fiyatını merak ettim

öncelikle teşekkür ederim.

neden ayıp olsun ki canım uyku setimiz çilek ten aslında amcası hediye aldı kızıma yatağıyla birlikte ama beğeneyim diye beni de götürmüştü kampanya vardı çilekte 169 TL iken 129 TL ye aldık canım:teytey:

merhaba Allah kısmet ederse benimde 2.oğlum olacak..Battaniyeyi çok beğendim mavisinden yapmayı düşünüyorum ama yapılışı nasıl anlamadım valla CADIARZU
Tekrar açıklarsan sevinirm...

merhaba Allah kısmet ederse benimde 2.oğlum olacak..Battaniyeyi çok beğendim mavisinden yapmayı düşünüyorum ama yapılışı nasıl anlamadım valla CADIARZU
Tekrar açıklarsan sevinirm...

canım bak kopyalayayım açıklamasını

kimiyerde koza ip kimi yerde ponponlu ip deniyor ... ama ipi alırken yumuşak olmasına dikkat et birde sert ponponlusu var o hoş olmuyor battaniyede...
ipin ponponlarının arasındaki ipleri örerek oluyor.
ilk önce ipin aradaki uzunluğuna göre 1 yada iki ilmek atıyorsun...
ilmek değilde ponpon sayısına bak ölçerken.ben 22 ponpon yaptım yan yana ve kare yaptım. isteyen daha büyük ya da küçük yapabilir.
ipi aldığın yerde de sorabilirsin canım örmesini anlatırlar...
dahada anlamadığın bişey olursa anlatırım tatlım kolay gelsin.

zaten ipi aldığın yerde sor ipin örülüşünü gösteriyorlar.
yanyana 22 ponpon olacak ölçüsü.kare olacak kadar öreceksin.
bu kadar.
neresini anlamadın yine sorarsan daha ayrıntılı açıklarım sana canım.

demetcim canım cimcimenin çeyizine bayıldım..Rabbim güle güle sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip etsin..hele o çilekli gecelik takımı çok şekeerr...hayırlı doğumlar canım benim...Şeniz

demetcim canım cimcimenin çeyizine bayıldım..Rabbim güle güle sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip etsin..hele o çilekli gecelik takımı çok şekeerr...hayırlı doğumlar canım benim...Şeniz

çok teşekkürler canımm aminnnn diyorum güzel dualarınaaaaŞeniz

olmaz tatlımhihoyyyt

dolabı ve karyolayı ikisini birlikte 550 TL ye yaptırdık canım raf ta hediyesi oldu:lepi:

tşk ederim cnm hayırlısıyla kullanın inş..ben beşigi hazır aldınız diye düşünmüştüm çok uygunmuş fiyatları..fikir oldu banada çookk saolla.s.

tşk ederim cnm hayırlısıyla kullanın inş..ben beşigi hazır aldınız diye düşünmüştüm çok uygunmuş fiyatları..fikir oldu banada çookk saolla.s.

teşekkür ederim inşallah seninde gönlüne göre olur herşey tatlım sağlıkla kucaklarsın kuzucuğunu inşallah:Saruboceq:Şeniz

son kalan ıvır zıvır eksiklerimizi de internetten alarak tamamladık çok şükürrrrkaydirigubbakcemile3:eek:

dsc05588.jpg

dsc05589k.jpg

dsc05590.jpg

dsc05591u.jpg

kayınvaldemin diktiği kirli torbası kızımınhihoyyyt
dsc05595.jpg

battaniyelerimiz ve alt açma seti:emir_bebek:
dsc05592nrw.jpg

bunu da bir akrabamız dikmiş evde kullanacağım bu da alt açma -tatlicadiarzu-
dsc05593.jpg

çantası için aldığım ince alt açması:ecrin_bebek:
dsc05594a.jpg

şu dönence için o kadar çok gezdim ki ne zor karar verdim:lepi:
dsc05597r.jpg

aman allahım hepsi pembiş pembişşşş

çok güzeller umarım minik prenses tüm bu cicilerin içinde sağlıklı bir ömür geçirir

sağlıkla kucağına alman dileğiyle

Allah analı babalı büyütsün ya:) çok güzelmiş herşeyi maşallah:)

hepsi çok güzel, çok cici
Allah sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin inşallah

slm bende yeni sayliri herseyin cok güzel bebeklide görürüz ins sakaryanin neresi:CüvCüv:

cok cici şeylerrr ay bende kız ıstıyorummmmmmmmmmmmmm

herşey o kadar güzel olmuş ki bayıldım güle güle giydirin...

aman allahım hepsi pembiş pembişşşş

çok güzeller umarım minik prenses tüm bu cicilerin içinde sağlıklı bir ömür geçirir

sağlıkla kucağına alman dileğiyle

kızlarrr hepinize çok teşekkür ederimmmŞeniz
güzel dualarınıza aminnn diyorummmm:1hug:a.s.

birici merkezdeyim canımkaydirigubbakcemile5

X