Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

günaydınnnnnnnn tatlı prenslerin güzel annelerii haydi uyanın bak ben kahvaltımı yapmadan size koştum hemen :sm_cool::sm_cool::1hug:

hıh :dilcikar::dilcikar::dilcikar:kahvaltı yapmadan gelmiş miş
Hadi ordan uykucu ben senden önce geldim bikerem:hooray::hooray:

erkek anneleri hapinize iyi geceler prenslerinizi çok öpüyorumm:1hug::1hug:

Günaydın aslan anneleri
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.

herkese merhaba aslan annelerii nasılsınız bugün prensleriniz nasıllar hadi onlardan bahsedelim birazcıkklaelaelaelaelae

Bi de birbirimizi birarada bulabilsek sohbetimize hiç doyum olmayacak gibime geliyor :hulya:eek:puyorumnanaktan

iyi akşamlar erkek anneleri...daha erkek annesi kelimesine alışamadım inşallah alışıcaz zamanla:emir_bebek:

iyi akşamlar erkek anneleri...daha erkek annesi kelimesine alışamadım inşallah alışıcaz zamanla:emir_bebek:
iyi akşamlar canım alışırsın merak etme ayyyy hadi hayırlısıyla sağlıcakla gelsin prensesimiz onuda bekliyoruz buraya:1hug::emir_bebek::emir_bebek:

İyiyim canım oğluşu uyuttum geldim,sen nasılsın?
bende iyim canım bende uyuttum saat 10da yaprak dökümünü izledim bayadır burdayım ama kimse yok eşim işte hem onu bekliyorum hem vakit geçiriyom (bu arada gözlerim kapandı kapanacak):roflol::roflol:

Ben de izledim,bizimkiler de yattı,uykun geldiyse bence hemen yat,bebelerden fırsat yok,bulduğumuz fırsatları değerlendirmek lazım,sohbete başka zaman da devam edebilirizz

canım kaç evledın var tanışalımmı azcık benim bir oğlum var 4senelik evliyim çalışmaya ara verdim ama şimdi iş arıyorum oğlumun adı taha anneannesi bakıcak ben çalışmaya başlayınca aslen karedenizliyim

canım kaç evledın var tanışalımmı azcık benim bir oğlum var 4senelik evliyim çalışmaya ara verdim ama şimdi iş arıyorum oğlumun adı taha anneannesi bakıcak ben çalışmaya başlayınca aslen karedenizliyim
Canım 11 yıllık evliyim,2 oğlum 1kızım var,urfalıyam ezelden:),şuan doğum iznindeyim,küçüğüm 2,5 aylık,kızım 4 yaş,büyük oğlum 10 yaşında..

Canım 11 yıllık evliyim,2 oğlum 1kızım var,urfalıyam ezelden:),şuan doğum iznindeyim,küçüğüm 2,5 aylık,kızım 4 yaş,büyük oğlum 10 yaşında..
ayyy maşallah canım ne güzel 11yıl olmuş ve üç çocuk canım tebrik ediyorum biz bitaneye bile zor karar vermiştik gerçi iyide yapmışızyaa oh miniğin ne güzel hem ablası var hem abisi gerçi çok iyi ben tek çocuğa biraz karşıyım en azından bir kardeşi bir büuüğü abiveye ablası olması lazım tek kalmamalı allah bağışlasın canım ayy o küçük ne tatlıdır şimdi yerim ben onu yer:sm_cool::sm_cool:

X