- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam aslan annelerii bugün hiç giremedim taha hastakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı grip ee birazda huysuz hep onla ilgileniyorum o yüzden gelemedim öptüm hepiniziŞeniz
sağol canım bugün daha iyi sende olmasan kimse uğramıyor burayaa heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy erkek annelerii nerdesiniz yahuuu neden gelmiyosunuz muhabbete yaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaCanım gecmiş olsun pasamıza iyi bak olur mu??
Herkese güzel bir gün diliyorum aslan anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım bugün daha iyi sende olmasan kimse uğramıyor burayaa heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy erkek annelerii nerdesiniz yahuuu neden gelmiyosunuz muhabbete yaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
günaydınnnnnnnnnn ay bana takılmadan işleride rast gitmezmiş arkadaşımınnn yaa napim canım yaa biraz uyuyoz doğru sonrada kalk kahvaltı derken evi topla sonra ya ablama ya kardeşime yada anneme geçiyorum zaman olmuyo pek birde biz çok yakınız birer sokak var aramızda onun için datlummm:1hug:ŞenizHeeey aslan anneleri uyanın artık:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Hepinize güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.
Topik sahibi böyle uyursa kimse ugramaz tabi uykucu izabelle:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
günaydınnnnnnnnnn ay bana takılmadan işleride rast gitmezmiş arkadaşımınnn yaa napim canım yaa biraz uyuyoz doğru sonrada kalk kahvaltı derken evi topla sonra ya ablama ya kardeşime yada anneme geçiyorum zaman olmuyo pek birde biz çok yakınız birer sokak var aramızda onun için datlummm:1hug:Şeniz
selam aslan annelerii bugün hiç giremedim taha hastakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı grip ee birazda huysuz hep onla ilgileniyorum o yüzden gelemedim öptüm hepiniziŞeniz
Merhabalarr,ben de 2 aslan ve 1 prenses anasıyım , topik hayırlı olsun,küçük aslanım biraz uğraştırıyor sağolsun ama buranın müdavimi olmaya adayız inşallah:)
Merhabalarr,ben de 2 aslan ve 1 prenses anasıyım , topik hayırlı olsun,küçük aslanım biraz uğraştırıyor sağolsun ama buranın müdavimi olmaya adayız inşallah:)
gunaydın hayırlı olsun topığın canım yenı gordum
benım de 9 aylık bır aslanım var sormayın gıtsın
gerçı şimdik hasta ama olsun iyileşecek
aslandann fırsat buldukça buradayım
canım allah bağışlasın hangimizinki uğraştırmıyorki canım mutlaka gel aramıza bekliyorumŞenizMerhabalarr,ben de 2 aslan ve 1 prenses anasıyım , topik hayırlı olsun,küçük aslanım biraz uğraştırıyor sağolsun ama buranın müdavimi olmaya adayız inşallah:)