Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

selam aslan annelerii bugün hiç giremedim taha hastakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı grip ee birazda huysuz hep onla ilgileniyorum o yüzden gelemedim öptüm hepiniziŞeniz

selam aslan annelerii bugün hiç giremedim taha hastakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı grip ee birazda huysuz hep onla ilgileniyorum o yüzden gelemedim öptüm hepiniziŞeniz

Canım gecmiş olsun pasamıza iyi bak olur mu??

Herkese güzel bir gün diliyorum aslan anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım gecmiş olsun pasamıza iyi bak olur mu??

Herkese güzel bir gün diliyorum aslan anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım bugün daha iyi sende olmasan kimse uğramıyor burayaa heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy erkek annelerii nerdesiniz yahuuu neden gelmiyosunuz muhabbete yaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sağol canım bugün daha iyi sende olmasan kimse uğramıyor burayaa heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy erkek annelerii nerdesiniz yahuuu neden gelmiyosunuz muhabbete yaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Herkes uyuyor galibamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir:roflol::roflol::roflol:

Heeey aslan anneleri uyanın artık:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Hepinize güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.
Topik sahibi böyle uyursa kimse ugramaz tabi uykucu izabelle:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Heeey aslan anneleri uyanın artık:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Hepinize güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.
Topik sahibi böyle uyursa kimse ugramaz tabi uykucu izabelle:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
günaydınnnnnnnnnn ay bana takılmadan işleride rast gitmezmiş arkadaşımınnn yaa napim canım yaa biraz uyuyoz doğru sonrada kalk kahvaltı derken evi topla sonra ya ablama ya kardeşime yada anneme geçiyorum zaman olmuyo pek birde biz çok yakınız birer sokak var aramızda onun için datlummm:1hug:Şeniz

yok yaaa bu topiğe neden kimse uğramıyoooo erkek anaları hadin amaaaaaaaaaaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

günaydınnnnnnnnnn ay bana takılmadan işleride rast gitmezmiş arkadaşımınnn yaa napim canım yaa biraz uyuyoz doğru sonrada kalk kahvaltı derken evi topla sonra ya ablama ya kardeşime yada anneme geçiyorum zaman olmuyo pek birde biz çok yakınız birer sokak var aramızda onun için datlummm:1hug:Şeniz

İyi hava attın banazemuszemuszemuszemus simdi cünkü ben herkese uzagım esim tarafınada bizimkilerede:sm_confused::1no2::1no2:
Komsularda kimi calısıyo kimi cocuklu hergün aynı kişiylede oturulmuyo
anlayacagın kk dan baska dostum yok
ama topik sahibi olarak erken kalkıp milleti toplamalısın ona göre:eek:klava::eek:klava:

Merhabalarr,ben de 2 aslan ve 1 prenses anasıyım , topik hayırlı olsun,küçük aslanım biraz uğraştırıyor sağolsun ama buranın müdavimi olmaya adayız inşallah:)

gunaydın hayırlı olsun topığın canım yenı gordum
benım de 9 aylık bır aslanım var sormayın gıtsın
gerçı şimdik hasta ama olsun iyileşecek
aslandann fırsat buldukça buradayım

size de çok geçmiş olsun canım
salgın var ya çocukları pek koruyamıyoruz galıba

topiğe genel olarak baktım da pek bır kıpırtı yok
buradan ne anlıyoruz herkezcıkleın kızı var demek kı
aman bızler ne kadar da sanşlıyız
bızım oğlanlar kapışılacak desene bu kadar kızın içinde delikafadulden:))))))))))))))))

Merhabalarr,ben de 2 aslan ve 1 prenses anasıyım , topik hayırlı olsun,küçük aslanım biraz uğraştırıyor sağolsun ama buranın müdavimi olmaya adayız inşallah:)

gunaydın hayırlı olsun topığın canım yenı gordum
benım de 9 aylık bır aslanım var sormayın gıtsın
gerçı şimdik hasta ama olsun iyileşecek
aslandann fırsat buldukça buradayım

Hosgeldiniz arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Evlatlarınızı Allah bagıslasın

Herkese günaydın
Hayırlı cumalar aslan anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

konu sohbet içerdiğinden ve benzer başlığımız fanatiklerde bulunduğundan topik ,topiği açan arkadaşında talebiyle fanatiklerden alınıp geyik bölümüne taşınmıştır. bölüm moderatörü arkadaşımın dikkatine.. a.s.

Son düzenleme:
erkek anneleri prenslerinizi alın gelin geyik sohbetindeyizzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım allah bağışlasın hangimizinki uğraştırmıyorki canım mutlaka gel aramıza bekliyorumŞeniz

X