Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

merahaba topicin hayırlı olsun bol paylaşımlı olssun
benim iki aslanım var 3. aslanda yolda

yani bu topicin baş konuğu ben oluyorum heralde
hihoyyythihoyyyt ay ay hoşgeldin şekerimm ohhh üç tane aslanım birden geldii sefam olsun ayy yerim ben onları maşallah sana canımm tabi sen baş konuğumsun allah sağlıcakla kucagına alsırsın yavrunu ayy çok sevindim yaa gel mutlaka bekliyorumŞenizŞeniz

topiğin hayırlı olsun canım
biliyosun bende 3 kız var ama yinede ara ara gelirim topiğinea.s
ağol canımm aa gel tabi ben özellikle kız analarını davet ediyom gelin bakacam kendime ay çok sevindimyaa beni burda yanlız bırakmadınız ŞenizŞenizhihoyyyt

bi tane daha doğurursamm belkimm erkekk olurrr!!!a.s
kızımm varr şimdilikk ama topiğinii hayırlamayaa geldimmm!!opuyorumnanaktan

Günaydın aslan anaları
Hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldiniz erkek anneleri nasılsınız hepinize hayırlı cumalar öpüyorum aslanlarınızıŞenizŞeniz

ca6j0pen1fwvc0tm7.jpg

Günaydın izabelle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bunlar sanaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

topiğin hayırlı olsun ızabellecimkaydirigubbakcemile2
allah izin verirse bende bir aya kadar aslanımı kucağıma alıp topiğinin kıdemli üyesi olucam inşallah...:emir_bebek:

topiğin hayırlı olsun ızabellecimkaydirigubbakcemile2
allah izin verirse bende bir aya kadar aslanımı kucağıma alıp topiğinin kıdemli üyesi olucam inşallah...:emir_bebek:
sağol canımm tabikide gel bekliyorum oğluşunlaa ayy yerim ben onuu sağlıcakla gelsin inşallah:1hug::1hug:

günaydın iyi haftasonları aslananneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

selammmmmmmmm aslan anneleri hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum küçük erkeklerinizle öpüyorum hepsiniŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende erkek annesiyim topiğiniz hayırlı olsun şuan oğlumla iş yerindeyim oğluşum 5 yaşına giricek tam bir delikanlı opuyorumnanaktan

bende erkek annesiyim topiğiniz hayırlı olsun şuan oğlumla iş yerindeyim oğluşum 5 yaşına giricek tam bir delikanlı opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım ohh maşallah sen büyütmüşsün erkeğini ne güzel delikanlı olmuş artık rabbim bizede göstersin o günleri inşallah çok öpüyorum canımmmŞenizŞeniz

Günaydın aslan anneleri
Güzel bir hafta diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınn aslan anneleriiiii nasılsınızzz hepinize güzel bir hafta diliyorumm çokkkkkkkkkk öpüyorum paşalarımızııŞenizŞeniz

Heeeeey KK daki aslan anneleri nerelerdesiniz:teytey::teytey::teytey::teytey::uhm::uhm::uhm:
Kimseler yok topik sahibi bileakannehirakannehirakannehirakannehir

X