- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #1.961
CANIM BENDE ne ararsan var
pıhtılasma da var ondan verdi
tüm gebelik vurulcam
canım nasılsın..seni aramayı çok istiyorum ama telefonu elime alıp vazgeçiyorum..biliyorum ki söyleyeceğim herşey anlamsız senin için.. Sadece dua et rabbim daha büyük acılarla sınamasın bizi.. Ayrıca unutma ki sen bizim prensesimizsin. öpüyorum seni hoşçakal
bnmde tansiyonum biraz yüksek hala canım..iç hastalıklarına gittim ben tansiyon holterini kan tahlillerini o istedi.kan tahlillerinde de karaciğer enzimleri böbrek üre bir şeyler istedi.onların sonuçları normal çıktı.ayrıca nefrolojiye mi gideyim yine de..dr. 6 aydan önce hamile kalmamı istemiyor zaten,bnde kendimi toplamak istiyorum şu an istemiyorum.ilk zamanlar elim bomboş kalınca hemen tekrar hamile olmak istemiştm ama gitgide daha çok özlüyorum kızımı acım daha da büyüyor içimde.. artık neden böyle olduğunu bilmeye ihtiyacım var ondan şimdiden teşhis konsun istiyorum.sürekli internetin başında preeklampsiyi araştırıyorum çünkü.hiçbir şeye kafamı veremiyorumne zaman hangi testleri yaptırmam gerekiyor peki?
sağol tatlım ben de seni öpüyorum...
yada hamile olanlar ne kadar beklediniz tekrar bebek için tekrrarı oldumu bilgilendiriseniz çok sevinirim
acaba bende gitmeliyim nefrolefiye bana doktrum hiç bir şey önermedi sadece 1 yıl beklemlisi dedi
kızlar birsey sorucam
benim sağ üst karnımda agrı oluyor bugün
ama daha 6 haftalık hamileyim
gecen hamileliğimde bu agrı 32.haftadan sonra baslamıstı
preeklampsiyse korkun 20. haftadan önce kendini göstermiyormuş bazı doktorlar 16da anlıyoruz diyor ama yine de sennki daha da erken..biz sütten ağzı yananlar olarak istersen yine de bir doktorla görüş derim..ne güzel tekrar hamilesin hep tetikte ol ama içini sıkıntıya sokacak tansiyonun yükseltecek kadar da sıkıntı yapma..her şey güzel olacak diye gez..ne kadar sonra tekrar hamile kaldın cnm?
kızlar merhaba,
preeklampsi yaşamayacağım artık rahat bir nefes aldım derken şimdi de gebelik şekeri ile uğraşıyorum.açlık şekerim 114- tokluk 170çıkınca kadın doğumcum acil endokrine gönderdi. Tabii endokrin doktoruda diyetisyene .. şeker ölçüm cihazı verdiler hergün günde 6kez ölçün yapıyorum bu kez daha da fırladı 198 leri bile gördümbazen düşüyor bazen yükseliyor .. Endişe etme düzene girer dediler ama insan ister istemez takıyor kafasına ..birde işyerinde bir stres sormayın, ben kaçtıkça bazı şeyle üstüme geliyor ..nasıl olsa doğum iznine gideceğim diye yüklen babam yüklen . Insanoğlu gerçekten çok acımasız..umuyorum allah ta onları en sevdikleri noktadan yaksın başka birşey demiyorum..şimdiye kadar böyle bir dua kimse için etmemiştim ama gerçekten insanların başlarına gelmesi lazım bazı şeyleri anlaması için..neyse kafanızı şişirdim..en azından şekerin tedavisi var diyorumve teselli ediyorum kendimi zaten ben bunun üstesinden gelirim allah'ın izniyle.. öpüyorum hepinizi...
canım şeker ne kadar takarsan o kadar cıkıyor
kayınvaldem de yeni cıktı o da baya zor düşürdü düşmeyecek sandık ama
inan zamanla iniyor
sadece sabır 1-2 haftaya inecektir
ekmek asla yeme
makarna pirinc karpuz üzüm uzak dur
tarcın sekeri ayarlar
patatesten uzak dur
o işyerindekileri de takma seni cok iyi anlıyorum ama sekerin tedavisi var insülin olursun en kötü pat die düşer
ama biliyorsun stres preeklamsiyi tetikliyor
ve onun caresi cok zor
lütfen sen bebegine odaklan
onları hiç duyma gerekiyorsa yapıstır cevabını
bende sana güzel bir haber vereyim kalp atısını duyduk bugün teyzesi insallah devamı da gelir sağlıkla hepimizin
eğer benim 3-5 sayfa önce yazdığım yazıyı okuduysan dediğim bir kez daha kanıtlandı.ilk hamileliğinde preaklampsi yaşayıp bebeğini kaybedenlerin nerdeyse hepsinde 2.hamileliğinde şeker çıkıyor.aynen bende senin gibi 20 haftalıkken doktorumdan preaklampsi yaşama riskin yok deyip bir oh çektiğim haftada şekerimin 250 lere çıktığını gördüm.ve ben bu haftaya kadar preaklampsi stresi yaşarken malesef sonradan anladım ki şekerimi fırlattım.şeker niye çıkar stresten.offf.4 ay diet yaptım.çok korktum.ama dietle dengeledim.hatta evdeki ölçümlerimde gayet normaldi ölçümlerim.2 haftada 1 diabete gittim.korkma sende rahat ol.yememen gerekenleri biliyosundur zaten.bide yürüyüş çok önemli.dengeliyo şekeri.ama ben diet sayesinde hamileliğimde kilo verdim.ve 2 kilo aldım toplamda.ama bebeğimi 3.490 gr doğurdum.belkide diyorum allahım bana vesileyle çıkardı bu şekeri yediklerime dikkat edeyim kilo almayayımda preaklampsyi tetiklemeyeyim diye düşündüm.çünkü fazla kilo tansiyonu yükseltiyor ve dikkat etmeyip çok yeseydim belki şişerdim gene diye düşünüyorum.sende o açıdan bak canım.
merhaba canım.. stres yapma lütfen kuzenimde gebelik şekeri yaşamıştı doktoru diyet önerdi ve hiç sorun yaşamadan bebeğini kucağına aldı..korkma olurmu.hiç bişey olmayacak ..preeklamsi korkun yüzünden yükselmiş olabilir şekerin..dikkat et kendinede bebişinede öpüyorum.Kızlar merhaba,
Preeklampsi yaşamayacağım artık rahat bir nefes aldım derken şimdi de gebelik şekeri ile uğraşıyorum.açlık şekerim 114- tokluk 170çıkınca Kadın Doğumcum acil endokrine gönderdi. tabii endokrin doktoruda diyetisyene .. şeker ölçüm cihazı verdiler hergün günde 6kez ölçün yapıyorum bu kez daha da fırladı 198 leri bile gördümbazen düşüyor bazen yükseliyor .. endişe etme düzene girer dediler ama insan ister istemez takıyor kafasına ..birde işyerinde bir stres sormayın, ben kaçtıkça bazı şeyle üstüme geliyor ..Nasıl olsa doğum iznine gideceğim diye yüklen babam yüklen . insanoğlu gerçekten çok acımasız..Umuyorum Allah ta onları en sevdikleri noktadan yaksın başka birşey demiyorum..şimdiye kadar böyle bir dua kimse için etmemiştim ama gerçekten insanların başlarına gelmesi lazım bazı şeyleri anlaması için..Neyse kafanızı şişirdim..en azından şekerin tedavisi var diyorumve teselli ediyorum kendimi zaten ben bunun üstesinden gelirim Allah'ın izniyle.. ÖPÜYORUM HEPİNİZİ...
Kızlar selamm,
endokrin doktorum dün arayıp şeker değerlerini sordu bende anlatınca bugün çağırdı ve insüline başlıyoruz..
istemiyordum ama, bebeğim için en iyisinin bu olduğunu söylediler zaten doz düşük ve sadece akşamları yapacağım.
Allahım başka dert vermesin ne yapalım.. benden haberler şimdilik bu kadar..öpüyorum hepinizi..
benimde tansiyonum bu haftalarda yüksek seyretmeye başladı
ve çok korkuyorum etrafımdaki herkes bi şeyler söylüyor konuşmak çok rahat onlar için...
14 - 9 çıktı,çoğunlukla 13 ten aşağı pek düşmüyor
doktor bebeği erken alabiliriz böyle devam ederse dedi
bana tavsiye edeceğiniz şeyler var mı gebelikte tansiyonu düşüren
doktor kontrolümüz haftaya cuma
kızımı sağlıkla kucağıma almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?