- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.941
Arkadaşlar herkese selam,
son bir kaç gündür yazılanları tek tek okudum ..yaşadığımız onca şeyden sonra zor oluyor ama ümidimizi kaybetmeyelim , yeni bebek düşüncesi asla kaybettiğimiz evladımıza bir ihanet değil.
Evlatlarımızın yeri ayrı , onlar ümid ediyorum ebedi hayatta bizim şefaatçimiz olacaklar. Bugünlerde bende Nehirime hazırladığım koliyi açtım , onun için hazırladığım kıyafetleri, zıbınları çıkarttım..
Hiç kolay olmadı , ağlama krizlerine girdim tekrar.. Allahım hiç bir anne babayı evladı ile sınamasın..
Yeni sayfalar açarak hayata devam etmek zorundayız.Gökçe'nin de dediği gibi ancak çelik gibi olursak biz bu günlerin üstesinden geleceğiz.çözüm sadece kendimiz de.Ne olur hevesleriniz kırılmasın.göreceksiniz yeniden isteyecek, yeniden heyecanlanacaksınız.
Melekyavrum ; Gebeliğin hayırlı olsun canım benim..Kaç haftalıksınız ? Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah kuzucuğunu..Tuz kısıtlamalı mı demişsin. benim doktorum kısıtlamadı ama ben başından beri az tuzlu yiyordum şimdi son bir haftadır tamamen kestim.çünkü sıcaklar başladı ödüm kopuyor elim ayağım şişecek diye..
Nigarcım bizde seni çok özledik.oğluşunun iyi olmasına sevindim..bizi yalnız bırakma arada uğra .
Bugün bizim de saat 2 de kontrolumuz var , döndükten sonra gelişmeleri yazarım.
esra35,nsmsny,melek08,feriha81,bemutlu,bebek07,gökçe ve adını sayamadığım tüm canlar.hepinizi öpüyorum...
lütfiyecim canım çok güzel ilerliyorsun maşallah allahım şöyle 38 leri göstersin aminn bırakmam sizleri merak etmeyin
her doktorun farklı bir tedavisi var aynı hastalıkta olsa mesela benim doktorum kesinlikle tuz yok hayatında demişti ve ben hiç tuz kullanmadım