Canım , sırası nasıl oluyor bende bilmiyorum ..listeyi doktorum bana verdi ona göre yaptırdım , bir defa da 4-5 tüp kan aldılar benden bazılarının sonuçları hemen çıkmıyor ama..tıp fakültesinde yaptırtmıştım ama öyle önce şu sonra bu diye değil bir defada alıyorlar hepsini..Bu arada yazdıklarının hepsini okudum , lütfen kendine bu kadar eziyet etme. biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum acınıı taa iliklerimde hissediyorum..Lütfen bir an önce toparlanmaya bak , bak güzel günler göreceğiz hep birlikte inşallah..
Cuma günü fazlasıyla yoğundum nete giremedim , evde de sadece wınn kullanıyoruz o da eşimin yanında olduğu için iki gündür giremiyordum , az evvel yakaladım da girme fırsatı buldum.. 3 gün girmedim neler neler olmuş baksana Esracım mutlu haberi vermiş haberim yok.yoksa sizleri yalnız bırakırmıyım.
geçen hafta ikili tarama testlerimiz vardı. ultrason ölçümlerimiz gayet iyi çıktı, kan da verdim tabiki onun sonuçları daha çıkmadı yarın falan onlarda çıkar herhalde.
Henüz kilo alımım yok çok şükür biliyorsunuz kilo çok az almam gerekiyor .Allahtan hamile kalmadan önce 13 kilo vermiştim onun yararını çok görüyorum ve buna rağmen doktorum önümüzdeki üç ay için toplam da beş kilo alma hakkı verdi bana..bende dikkat ediyorum .yürüyüş yapıyorum ..bu arada folbiolü kesti başka bir multivitamine geçtik.önümüzdeki hafta troid kontrolüm var. bir aydır ilaç kullanıyorum bakalım değerlerim normal sınırlara geldimi .
Bu arada fatmanur, preeklampsi nin kelime anlamı eklampsi öncesi demekmiş zaten kelime kökeni olarak pre önce demek.yani preeklampsi belirtileri olmadan eklampsi ve onun daha ileri boyutu olan help i geçirmiyorsun canım benim.Rabbim bu illeti bir daha göstermesin hiç birimize ...