- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.721
eğer sen yaşasaydın annem bugün 34 .haftamıza girecektik ve seninle birlikte her cumartesi alışveriş yapacaktık.her cumartesiyi senin haftan döndüğü için,her pazar senin ölümünü hatırlattığı için her pazartesi toprağa gömüldüğün için sevmiyorum bu günleri bebeğim çook özlüyorummmm sseni güçlü olmaya çalışıyorum olmuyor olmuyoo herşey seni hatırlatıyor bana.küçük olduğun için bir çorap bile almadım sana annem.ama yaşasaydın artık 34 hafta olacaktık beraber alışverişe çıkacaktık ama şimdi sadece odalara kapanıp siyah beyaz resimlerinle ağlayarak konuşuyorum canım yanıyorr sensiz.facebooka baktımda arkadaşların teker teker annelerinin kucağını doldurmaya başladı ama sen hiç gelmeyecek annenin kucağını doldurmayacaksın ZEYNEP DURUMMMM güzel bebeğimm kokunu duyamadım sana sarılamadım güzel bebeğimm annenin rüyasına bari gel kuzumm çok özzledi anneee seni.artık hiçbişi eskisi gibi değilki eski ben değilim sezin varlığını öğrendikten ve seni kaybettikten sonra hiçbişi eskisi gibi olmuyor olmayacaktı kuzummmmmmmmmmmmmm güzeller güzeli meleğim