- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.681
canımm yaa en az senin kadar heyecanlıyım bende . eşime de söylüyorum şu kadar haftası kaldı ailecek dua ediyoruz sana.Rabbim sonuna sağlıklı sıhhatli erdirsin inşallah.Daha iyiiym o günlere göre ama ara ara özellikle geceleri ağlama krizlerim tutuyor ne zaman olacağını bilemiyorum.herkese göre çookk iyi toparlanmışım ama içimdeki yaranın ne zaman acıyacağı belli olmuyor yine de şükür halime.iokula başlayıp başlamama kararsızlığındayım daha mı kötü olurum daha mı iyi olurum inşallah seneye ben de sana güzel haberleri veririm doğuma giderken dua et bize.seni sanki doğumdan sonra bidaha yakalamaycakmışım gibi ulaşamam sana gibi geliyor da ondan soruyorum bunları.senle kıyaslama yapmak için değil de bilinçli olmak adına öğrenmek istiyorum bu ilaçların bebeğe zararı yok demi.ilaçların ne olduğunu bilmediğim için bunlardan hangisi iğne ve o iğne canını çok yakıyomuçok soru sordum dimi ben de çook öptüm seni ve bebişini.
İğneler çok az can yakıyor da evlat için katlanılıyor. Bebeğe de hiçbir zararı yok ilaçların korkma. Doğumdan sonra yine nete az girerim tabi de evime döndüğümde rahat rahat girerim yakalarsın yani beni, endişelenme :)))) Netsiz yapamam ben çünkü. Ben doğum iznim biter bitmez okula başlamıştım, oyalanmamı sağladı, ilk günler zor oldu tabi .7 aylık hamile bi arkadaşım vardı onu gördükçe kötü oluyordum kızla sohbet bile edemiyordum. Öğrencilerle oyalanmak iyi gelmişti sonradan. En doğru kararı sen vereceksin canım. Duaların içn çok sağol. Öpüyorum. [/COLOR