Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

allahımm acil şifalar versin dualarımız sizinle.

İnşallah canım benim ..O oğlun zaten çok tatlı facede fotolarını görünce ısırasım geliyor.bende sizi çok öpüyorum.Allahım nazarlardan korusun sizi..

AMİNNNNNNNNNNNNNN.ALLAHIM 38-39 LARI SAĞLIKLI SIHHATLİ GÖSTERSİN.takipteyiz ve dualarımızdasınız.Rabbim o pis hastalığın veya herhangi bir hastalığı göstermeden kucağınıza almayı nasip edecek

İnşallah kader arkadaşım , İnşallahhh..Görüp göreceğimiz acılar bunlar olsun .yüce Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Lütfiyecim dikkat et kendine bak hasta da olmuşsun.Çok çok geçmiş olsun hayatım. Kontrolünüz güzel çıkmış maşallah, çok sevindim. daha fazla girebilsem daha iyi takip edicem ama ben de yoğun yaşıyorum bu aralar. Nigarında dediği gibi su gibi akıp geçiyor.

çelikprenses iyisin demi nerelerdesin son zamanların olduğu için arada bir girip iyiym de merak ediyorum.birde sen yoğun olacaksın bebek doğduğunda girmeye fırsatın olmayacağından en başından beri neler kullandın ilaç isimleri ve dozlarıyla birlikte ve nelere dikkat ettin özet halinde yeniden yazarsan çok sevinirim. doktora gideceğim önümüzdeki 1 yılı nasıl değerlendireceğiz diye karşılaştırma yapmak istiyorum

İyiyim canım, gayet iyiyim ağırlaşma dışında:)) Ben hamilelikten 3 ay önce günde bir kez coraspin kullanmaya başladım ve coraspini daha dün bıraktım. 35. hafta başında Hüseyin Bey bıraktırdı ameliyat için. Gebeliğimi öğrenir öğrenmez ise clexan kullanmaya başladım o da günde 1 kez.... 12. haftada magnezyum diasporal saşe ve omega 3 hapı kullanmaya başladım. 2o. haftada ise calcium sandoz 4000 kullanmaya başladım. 16. haftada gyno ferro sanol :)))) Off çok ilaç var dimi canım ? Bir de gebelikten 3 ay önceden folidoce ve zinco kullandım. Ama her hastaya göre değişeblir bunlar. Bunlar Hüseyin bey2in bana verdiği ilaçlar. Diyarbakırdaki perinatoloğum magnezyum ve calsiyuma hiç gerek duymadı. Bendeki pıhtılaşmanın oranına göre verildi bunlar. Benim içtiğim oranlara göre kıyaslama yapma sakın. Sen nasılsın, nasıl gidiyor hayat. iyisin inşallah. İyisin gibi geliyor bana, mesajlarında öyle bir hava alıyorum. Güzel olacak herşey merak etme. Öpüyorum seni çook.....

Kızlar merhaba. Salı günü İzmire büyük kontrole gittik, oğlum 2600 olmuştu. Haftaya salı aşağıda yazan gebelik takvimine göre 2700 olması gerekiyor. Haftasıyla uyumlu çok şükür, hep merak ediyordum. Dopplerlerimiz gayet güzel çıktı. Herşey yolunda. Yalnızca miniğimin böbreğinde biraz büyüme var, idrar yaptığı yerde biraz tıkanıklık varmış ondan oluyormuş. Ama korkulacak birşey yok, erkek bebekler,n yarısında oluyormuş doğumdan sonra da ya kendiğiliğinden küçülüyor yada antibiyotikle düzeliyormuş. Böbreğin yapısı sağlammış, korkuttu bizi ufaklık doğrusu ama rahatladık sonunda. Doğum için Hüseyin bey 18 Şubatı verdi bi aksilik olmazsa. Alsancak Ege sağlık hastanesinde olacak. Çok heyecanlıyız ya. Çok güzel bir duyguymuş kızlar. Allah hepinize nasip etsin bu güzelliği. Öpüyorum hepinizi, seviyorum sizi :))))

canımm yaa en az senin kadar heyecanlıyım bende . eşime de söylüyorum şu kadar haftası kaldı ailecek dua ediyoruz sana.Rabbim sonuna sağlıklı sıhhatli erdirsin inşallah.Daha iyiiym o günlere göre ama ara ara özellikle geceleri ağlama krizlerim tutuyor ne zaman olacağını bilemiyorum.herkese göre çookk iyi toparlanmışım ama içimdeki yaranın ne zaman acıyacağı belli olmuyor yine de şükür halime.iokula başlayıp başlamama kararsızlığındayım daha mı kötü olurum daha mı iyi olurum inşallah seneye ben de sana güzel haberleri veririm doğuma giderken dua et bize.seni sanki doğumdan sonra bidaha yakalamaycakmışım gibi ulaşamam sana gibi geliyor da ondan soruyorum bunları.senle kıyaslama yapmak için değil de bilinçli olmak adına öğrenmek istiyorum bu ilaçların bebeğe zararı yok demi.ilaçların ne olduğunu bilmediğim için bunlardan hangisi iğne ve o iğne canını çok yakıyomuçok soru sordum dimi ben de çook öptüm seni ve bebişini.

fatmanur ikinci bebeğin var mı varsa tekrar yaşadın mı help ve preklamsiyi.

Gökçecim selam canım , iyi haberlerini aldım daha mutlu oldum darısı başımıza inşallah Allah o günleri bize de göstersin .kendim o haftalara gelmiş kadar sevinçliyim.
Bebişin böbreği içinde takılma sakın zaten kendin yazmışsın sonra geçiyormuş bu kadarı da nazarlık olsun.uyyy kurban olur ona teyzesi rabbim sağsalim kavuştursun sizi birbirinize.sağlıklı nice günler inşallahh...şurda 24 günün kalmış hadi hayırlısı.. bende çok öpüyorum..

Canım benim .. sadece sana şunu söyleyebilirim iş hayatına geri dönmek insana iyi geliyor, başlarda zorlanıyorsun ama evde kalıp sürekli kurmak sürekli düşünmek insanı çok yıpratıyor.işine geri dönersen iyi edersin .. hep söylüyoruz zaman herşeyin ilacı ve daha iyi olacaksın inan .ihtiyacın olan tek şey zaman...insan herşeye yeniden başlıyor , acın hep içinde hiç sönmeyecek ama onunla yaşamaya alışacaksın..öpüyorum seni..

İğneler çok az can yakıyor da evlat için katlanılıyor. Bebeğe de hiçbir zararı yok ilaçların korkma. Doğumdan sonra yine nete az girerim tabi de evime döndüğümde rahat rahat girerim yakalarsın yani beni, endişelenme :)))) Netsiz yapamam ben çünkü. Ben doğum iznim biter bitmez okula başlamıştım, oyalanmamı sağladı, ilk günler zor oldu tabi .7 aylık hamile bi arkadaşım vardı onu gördükçe kötü oluyordum kızla sohbet bile edemiyordum. Öğrencilerle oyalanmak iyi gelmişti sonradan. En doğru kararı sen vereceksin canım. Duaların içn çok sağol. Öpüyorum.

gully nasılsın nerelerdesin ?

iyiyim beygucum, saol sen nasılsın daha iyisin sanki yazılanları okudumda, kasvetli ruh halin dağılmaya başlamış sanki. Ben fazla yazamasamda yazılanları sürekli takip ediyorum. Ben artık kendimi hiç hamile kalmamış o kötü günleri hiç yaşamamış gibi hayal ediyorum ve çoğu zamanda inanıyorum bu hayale. Bana iyi geliyor rüyaydı bitti uyandım diyorum.:) Bu arada hamile olanları çoook tebrik ediyorum ,günü yaklaşanlar içinde çok heyecanlanıyorum. Bizi habersiz bırakmasınlar.

ben de bilmiyorum ki nasıl olduğumu.genel olarak daha iyiyim.ama şimdi iyi değilim dışarda durmadan yağmur yağıyor kızımın üstüne.bazen delirecekmişim gibi geliyor.şu an 32 haftada karnımda olması gereken kızım şimdi yağmurun altında .40 gündür toprağın altında yatıyor yağmur yağarken üşüdüğünü ıslandığını düşünüyorum herkesin bebeği karnındayken o toprağın altında yüreğim sızlıyor.mezara gitmek istyorum ama gidemiyorum cesaretim yoookkk.boğazım düğümlendi yine.tek bildiğim o günlerin gerçekten rüya olması ve uyanma isteğim.hergece bende hayal ediyorum kızım karnımda doğacak martta doğum yapacağım sağlıkllı sıhhatli.sabah uyanıyorummm karnım boş gönlüm boş gerçekleri bir bir hatırlıyorum.bilmiyorum canım ben de nasıl olduğumu işte böyleyim.daha iyi olacağım tabi dışardan zaten gören çok iyi toparlandığımı söylüyorlar hatta çabuk toparlandı deniliyor ama içimdekileri bir ben birde Allahım biliyor bir dokun bin ah işit oldu bu da değil mi .yağan yağmurda gözlerim dolu kalbim sızlıyor ve bende böyle çok konuşuyorum iştee ÇOOK ÖZLEDİMMM ÇOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

merhaba arkadaşlar ara sıra bakıp durumunuzu takip ediyorum iyi olan herkes adına mutlu oluyorum.dualarım bebişlerinizle..ben bir süre erteledim yeniden gebe kalmayı.şuan annemin bana ihtiyacı var.annemin bütün biyopsileri kötü çıktı.pazartesi günü hoca tedavi planı yapacak.sanırım kemoterapi başlayacak.psikolojim çok bozuldu arkadaşlar.son 20 günün rüya olmasını öyle çok istiyorumki.her sabah uyandığımda herşey kötü bir kabusmu acaba diyorum.ama değil.hala kabullenemedim annemin akciğer kanseri olduğunu.annemi psikoloğa götüreceğim sanırım bende gitsem çok iyi olacak.annemin yanında çok güçlü görünmem gerekiyor.buda beni çok yoruyor.rabbime yalvarıyorum bana dayanma gücü ver diye.çünkü daha yolun başındayız.çok zor bir dönem bekliyor bizi.hep diyorum her şerde bir hayır vardır diye eğer şimdi gebeliğim devam ediyor olsaydı annemin yanında olamazdım istirahat etmeyince tansiyonum yükseliyordu çünkü.rabbim benden bebğimi annemin bana ihtiyacı olduğu için aldı diye düşünüyorum .zamanı geldiğinde de bebeğimi sağsalim kucağıma alacağıma inanıyorum.ama şuan tek önceliğim annemin iyileşmesi için herşeyi yapmak.öyle çok korkuyorumki anneme bişey olacak diye...
arkadaşlar lütfen kendinize iyi bakın.kanser oluşumunun en büyük sebebi stresmiş.yaşanılan üzüntüler kanser hücrelerini aktif hale getiriyormuş.lütfen acılarınızı yaşarken kendinize zarar vermeyin.annem benim yaşadıklarıma çoküzüldü.önce preklamsi ardından kürtaj.yaşamın kıymetini bilin sevdiklerinizi üzmeyin lütfen kendinize sağlığınıza dikkat edin...

Sanada annenede çok çok geçmiş olsun. Yaşananlar çok üzücü bu hayatta figuran gibiyiz biz ne yaparsak yapalım başımıza gelecekleri er yada geç yaşıyoruz.Dualarım sizinle sende bol bol dua et kendini bırakma bu kötü günler geçicek diye düşün. bide bir dua var kenzül-arş duası internetten araştır bak çok tesirli olduğu söyleniyor onu oku bol bol. Allah güç ve sabır versin.

Canım bebeklerimiz üşümüyor tam tersine onlar çok güzel yerdeler. Ve bizde onların sayesinde oraya cennete gideceğiz Evet çok üzüldük hala üzülüyoruz ama mükafatımız çok büyük olacak. Buara dedim ya hayal alemlerinde yaşıyorum. Çok dua ediyorum sanırım dualar sayesinde böyle oldum. Bide 6 ay dolacak nerdeyse zaman geçtikçe acın ilk zamanlar gibi olmuyor. Okula bencede dön oyalanırsın ve zaman daha hızlı geçer.

ne diyeceğimi bilemiyorum, annene en yakın zmanda acil şifalar diliyorum Zeynepçim, rabbim yar ve yardımcınız olsun. Çok üzgünüm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…