canım başın sağolsun rabbim sabır varsın burdaki arkadaşlarımızın hepsi maalesef bu illeti yaşadık kimi şanslı oldu bebeğini kucağına aldı kimide kaybetti ağlaman çok normal ağla içini boşalt ben sana güzel örnek olayım canım benim hikayemde 2006 yılında şiddetli preeklemsi nedeniyle 26 haftalık ama 24 haftayla uyumlu 780 gr ağırlığında doğum yaptım kızım 75 gün küvözde kaldı çok şükür sağlıklı bir şekilde büyüttüm bu sene 1. sınıfa başladı kızıma hep kardeş istedim iyi bir perinataolji uzmanına gittim yapılan genetik tahlillerimde kanımda pıhtılaşma çıktı bende hep korktum ya ben ölürsem kızımda annesiz kalacaktı am ben buna hiç inanmak istemedim rabbime hep dua ettim sonra kendiem iyi bir doktor buldum bana %90 sağlıklı doğum yaptırırım dedi bize çok büyük moral verdi ve ben 23 gün önce hiç sorun yaşamadan bebeğimi kucağıma aldım rabbime şükürler olsun
buraya yaz elimizden geldiğince yardımcı oluruz ben pek giremiyorum artık yinede elimden geldiğince destek olurum fuat akercanı bende duydum istersen bir git bütün genetik tahlillerini yaptır ona göre hereket edersin
çok teşekkür ederim nigar.özellikle sayfada seni aradım doğumu yaptı mı yapmadı mı diye.neler yaşadı diye.Ama şükürler olsun korkulacak bi haber görmedim ve sağlıkla kavuşmuşsun evladına.Umut bunlar bizim için.Allahım bizede nasip etsin dularınızı eksik etmeyin nolur
canım benim sizlere umut olabiliyorsam ne mutlu bana hiç moralini bozma zaman herşeyi ilacı biraz kendini toparla ve bütün tahlillerini yaptır bende kanda pıhtılaşma çıktı gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne kullanarak sağlıkla tamamladım inşallah sizlerde benim gibi bir hamilelik geçirip kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle
benim aklıma birşey takıldı preklamsi geçirenlerde genelde kanda pıhtılaşma var. peki hamilelikte kan sulandırıcılar falan kullanılıyor da normal günlük hayatımızda pıhtılşama vücuda zararı yok mu yoksa bu iğneleri ömür boyu mu kullanılıyor kafam karıştı
kanda pıhtılaşma her 10 kadından 70inde görülebiliyormuş ama kimisi hiç farkında olmuyor bizlerin hikayeleri kötü olduğu için yapıldı tahliller bunları bilmeden sağlıklı doğum yapanlarda var herkeste olan riskler var bizlerdede
arkadaşlar ben tetkiklerimi yapmak istiyorum kan pıhtılaşması var mı yok mu diye bilmek istiyorum.ne yapmam gerekiyor .ne tür testler gerekiyor kadın doğumcu ya mı dahiliye ye mi gitmem gerekiyor rica ediyorum yardımcı olurmusunuz
canım fakülte hastenesinin kadın doğum polikliniğine gideceksin adı trombofili paneli testin
günaydın arkadaşlar..yine uykusuz bir gece geçirdim ve sizinle paylaşmak istedim derdimi.annemin uzun süredir akciğerinde bir lezyon vardı sürekli takip ediyor doktor ama kötü bişey değil deniyordu.son yapılan tomografi kötü çıktı.akciğer kanseri olduğunu söyledi doktor.pazartesi günü PET CT denilen bir işlem yapılacak ve kesin tanı konulacak.dünden beri resmen hayalet gibi dolaşıyorum.anneme destek olmak için güçlü görünmek zorundayım çünkü çok korkuyor.bütün gün ağlamamak için sıktım kendimi gece eve gelince başladım ağlamaya ve bütün gece böyle geçti.çok korkuyorum arkadaşlar anneme bişey olacak diye.ne olur dua edin test sonucu kötü çıkmasın.herşey bu testte belli olacak..ne yapacağımı bilemiyorum.hep yanında olmak istiyorum ama annemi üzgün gördükçe çok canım yanıyor..kusura bakmayın zaten herkesin derdi var birde ben üzdüm sizi..
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin anneciğine
neden kimse uğramıyor artık buralara..nehirinannesi nigar50 ve diğer 2 hamilelikleri olanlar bizi yalnız bıraktınız
ben malum bebektne pek fırsat bulamıyorum ama yinede arada girmeye çalışıyorum merak etmeyin yalnız bırakmam sizleri oğluşla büyüyoruz bizde bugün 27 günlük olduk
Kızlar size de günaydın bu arada , cumartesi-pazar evdeydim wınnnım da yanımda yoktu , giremedim kk ya..merak etmeyin ben hep buralardayım.. bugün troid ve şeker sonıçlarını göstermeye gideceğim tıp fakültesine , umarım hiç bir sorun çıkmaz da bende bir rahat ederim.
gebeliğimde çok şükür şuan iyi gidiyor
, kontrolümüze az kaldı.Henüz daha çok küçük olduğumuz için bir sıkıntım da yok Allah'a şükür, umarım sonuna kadar da böyle devam ederiz. hepinizi öpüyorum ..
canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hep böyle güzel haberler ver bizlere