HERKESE İİİ AKŞAMLAR
Aramıza malesef yeni katılan canlar olmuş; baya kalabalıklaşmışız; herkesin yazısını tek tek okuyamadım ama malum durum sonrasında yaşananlar, görsende görmesende ,kafandaki, kalbindeki acılar hep aynı. Sonuç olrak zaman herşeyin ilacı ve hep hayırlısını dilemek inancımızın temeli.Evladımı kaybedeli tam 19 ay oldu ve yerini doldurabilecek henüz bi gelişme yok.İçimizden ne kadar umudu silsekte o hep kolumuzun bir tarafından tutuyor.Bu acıyı henüz yaşamış olan arkadaşlar bir süre sonra kanıksayacak ve düşünmek sıradan hale gelecek, işe giderken televizyon izlerken... göz yaşları umudun bittiği her regl döneminde daha isyankar akacak...rahat olmak olabilmek stresi ve korkuları bir kenara bırakmaksa aşılabilen en dik yokuşun son durağı galiba .ben henüz yaşamadım ama benimle aynı acıları yaşayan ve şu anda bekledikleri umutları içlerinde taşıyan buradaki tüm arkadaşlarım adına söylüyorum...Hayat ve sabır adına kazandığımız çok şey olduğu kesin...Eski yeni tüm canları çok ama çok samimiyetle kucaklıyorum. Sizi çok özlemişim, dualarımız hep ortak, Allah umutlarımızı söndürmesin ve bize güç versin.Herkesi öptüm.